1022 Cl
1022 sejteket. hogyan kell alkalmazkodni a bőrhöz
És hogy ez a gép erõvel varrja le a bõrt
1022, a gép nem szakosodott (nem a bőrön). De sokat varrnak rájuk, a bőr, ugyanaz, ha nem vastag (gyakrabban bőr). Például automatikus borító.
A bőr természetes "ijesztő", hogy varrna egy ilyen gépen (a nyersanyagok drágák és nem tudják megjavítani "küszöböket") Különösen zsákok és hátizsákok, vannak átmenetek vékony
vastagon és fordítva, stb.
A láb nyomását egy nagy csavar szabályozza felülről, a reiki nyomai - belülről láthatatlanok.
Húzással meg kell vizsgálni, hogy helyes-e a horog kopása.
Ha sokat varrsz, és az olyan termékek, mint az írott és valódi bőrből készültek, azt hiszem, egy speciális gépet kell keresnie, sajnos drágák.
Általában varrási tapasztalat (különösen bőr) van?
# 3 alexander46
-
- jövevény
- 0 hozzászólás
- Jelenlegi város: Kiev
Igen, a tapasztalat, persze, mielőtt sok éve az ipari varrógépek a stúdióban, otthon prom.mashiny nem volt, az úton, ott már 22 osztályban, több, mint a régi modell, úgyhogy megbirkózott a bőr tökéletesen.
A lécekből származó nyomok láthatók, a fogantyúkon vagy a szegélyen. A lábfej emelkedésének magassága normális és az öltés szélessége megfelel nekem, de a fogakról valahol olvastam, hogy a bőrnek szüksége van valamire, talán tévedek. Valószínűleg meg kell hívnia a mestert (((Köszönöm, Leonid
# 8 Leonid 64
- Város: Altai Terület.
- Keresztnév: Леонид
A 22-es és a 1022-es verzióban - a tűlemezek majdnem ugyanazok (bár az 1022-es rake nem lép be a 22 tűlemez hornyába, de kicsit kicsit)
Általánosságban elmondható, hogy a lécek, tűlemezek 22, 1022, 1022M, 97 osztályba sorolhatók.
De ennek megfelelően: melyik gereblye, egy ilyen tűlemeznek (mérkőzésnek)
- jövevény
- 0 hozzászólás
Ha tesz egy filmet, hogy meg kell változtatni a fésű és a torok lemez 22 cl ez egy kicsit más .budu változás maga annak a ténynek köszönhető, hogy a széle varrás rosszabb .Shil közelmúltban a tetejétől az emeleten cipő Is érdemes megnézni a magassága a fésű .Iglu Szeretem 130 és még annak is .Ved vdet három darab különböző színű cérnát, és nem lesz minta .A minap fogja állítani a klip, és változtassa meg a lemezt, majd csinál egy fényképet
Roller soha nem próbálta meg, nem tudom, milyen lesz kényelmes, a lemezre, amit meg kell próbálnia. Wow. 130 túl sokat jelent nekem, a bőr nem olyan vastag. Köszönöm.
# 10 Leonid 64
Valószínűleg nagy vastagsága van az ellenkező rétegnek. Mi általában csökkentette tű alatt .Ha normál varrótű kerül a fele a kis ablak, hogy kiugrik, amikor a tű alsó helyzetbe kerül ebben az esetben el is hagyható, ha a lazítás Homat, hogy csökkentse a tű maga is súlyos igazításnak jön ki a hangsúly Fotó holnap, így tudok csak a házon kívül.
# 12 Tina17
-
- jövevény
- 0 hozzászólás
ez a 22, amely varrott, és a rake volt tompa a fogak idejét. Meghúzhatja őket kissé tompa vagy leengedni a sínt
alacsonyabb, vagy akár egy másik, egy kisebb fogat is
Igen, a régi autó minden lehetséges volt. unalmas, talán nem tudom megtenni. ijedős
Mesterek, természetesen jó lenne felhívni, de szükség van arra, hogy ne kelljen valaki, aki ismeri és nem becsapja, vagy elindít egy "vparivat" helyettesítést
alkatrészek cseréjében.
oto, ezért nem hívom azonnal, előzetesen megvizsgálom a kérdést
# 13 Leonid 64
- Város: Altai Terület.
- Keresztnév: Леонид
Nos, akkor ne, különösen a fájlt. Először is csökkentse a lábfejet, amint azt írta: egy nagy fekete csavart tetején, a fején egy hornyot.
Csavarja ki - a nyomás kisebb, csavaró - több.
# 14 PRADOVEZ
- Város: Москва
- Keresztnév:
a fogakról valahol olvassák el, hogy a bőrre szükséged van egy bizonyos fajtára, talán tévedek. Valószínűleg meg kell hívnia a mestert
nincs városod.
Például háromféle fogazott állványt láttam, és kétféle tűlemezt, egy kis és közepes fogat, másik pedig nagyot.
Úgy tűnik, hogy külföldieket is meg kell közelíteni, még mindig gyakran jelzik a tű számát - mert a lyuk nagyobb / kisebb.