15 A legsúlyosabb kifogások a sportoláshoz nem
Sokan közülünk, tudva, hogy el kell indítanunk a sportot, nem találunk időt erre. És úgy tűnik, ez valóban okos ok.
Belülről tudva ezt a problémát, hiszen éveket töltöttem, túlsúlyba kerültem, és egészségtelen életmódot vezetett, úgy gondolom, hasznos lesz, ha nyíltan megnézzük ezeket a kifogásokat a tétlenség miatt.
Betettem a szekrénybe, mert nincs ereje, vagy én nem képesek, vagy már túl sok a teendő a ház körül, vagy tudom hiányzik a motiváció, vagy egy igényes munka, vagy úgy érzem, nem elég jó kezdeni, vagy beteg vagyok, vagy az emberek körülöttem vannak, vagy nem elég pénzem van az osztályteremben ... és ez az.
De megtanultam, hogy mindezeket a kifogásokat elhárítsam, vagy hogy ne legyenek olyan egyértelműek. Megszabadultam tőlük, és belemerültem egy egészséges életmódba.
Azt ugyanakkor már hat gyermek és a feleség teljes munkaidőben (nem számítva podrabotok), a tömeg a család és a munka, szabadúszó, írásban hozzászólás a saját blog, és több munkát a különböző könyvek ... Nincs szükség keresni hosszú mentség.
Miért tartja a házat? Nézzük meg a meglévő kifogásokat, és próbáljuk elpusztítani őket.
A motiváció mindenütt megtalálható. Ő a gondolkodás formája. Ő az emberek mellett áll, akik valami csodálatos dolgot csinálnak, ami azt mutatja, hogy lehetséges. Ez abban a megértésben van, hogy a mozgás érdekes lehet, örömöt, csodát jelent, miközben egy helyen ül, megöl.
Találsz kifogásokat, vagy elkezdhetsz mozgatni. A választás a tiéd.