10 Idézet a könyv natalya igaz - boldog leszel, én segítek! Ezoterika és önismeret
Natalia Pravdina írta ezt a könyvet minden nő, és azt mondta, hogyan, miután öt percet töltenek naponta, megtalálja az igazi boldogságot, és nem áldoz a szerelem kedvéért karrier vagy egészségügyi kedvéért pénzt. Összegyűjtöttük neked 10 idézeteket ezt az érdekes könyvet:
1) Ne felejtsd el: bármelyik korban, hogy gyönyörű és kívánatos maradjon, nem kell lemondani, mint egy karácsonyfa, elegendő egy önértékelhető érzés, kiábrándítatlan önbizalom.
2) Minden jó nekem éppen kezdődik.
3) Engedje meg magának, hogy élvezze a boldogságot, amit kaphat, és idejöhet. Maga a jövő maga is gondoskodni fog. Ha a kapcsolatod harmonikusan vezet a házassághoz - úgyhogy legyen. Ha nem, akkor rendben van. Élj a jelenben, élj magadban, szerelemben élve.
4) Megjegyzés, a férfiak úgy érzik, a nők bizalmát bizonyos értelemben az ötödik: „Ha ő annyira bízik, és így viselkedik, akkor valószínűleg jó oka van.” A férfiak csak azt, hogy megértsük, miért ez a nő annyira bízik abban, hogy a titkok mögött ez az édes mosoly, tele méltósággal, - és most már fogott a horog az ő érdeke.
5) Megszabadítom a szenvedést és a fájdalmat. Szabad vagyok. Joga van ahhoz, hogy az vagyok, aki vagyok.
6) A legérdekesebb dolog az, hogy az embereknek valami érthetetlen hatodik érzék érezniük kell a láthatatlan változást, ami az elmédben történik, és a kapcsolat azonnal megváltozik!
7) Minél könnyebb és nyugodtabb érzed a szeretetet, annál könnyebb megtalálni, tesztelve van!
8) Az embernek szeretnie kell, és nem szabad elpusztítania magát, ne veszítse el az önbecsülését.
9) Nagyon szeretem magam, tisztelem és magam is tisztelem, ezért köszönetet mondok neked. Mindketten ingyenesek vagyunk.
10) Amint egy ember a zsákmány tárgyából és a vadászat örömének tárgyává változik, érdekeltté és vidámsággá válik veled. Mivel nem kötelezõ "betölteni", és nem igényel rá, örök szeretetet és odaadást fogad. Élsz, szeress és örülj!