7 oka annak, hogy soha nem fogsz valamit meredek - ország anyákat
Elmondom neked azokat a dolgokat, amelyeket nem tanítanak.
Olyasról beszélek, ami túljut a szokásos életen túl. Például mozogjon a szülőkből, hagyja abba a munkát, mindent elküld a pokolba és tegyen valamit.
A való életben elért élmény messze túlmutat oktatási rendszerünkön.
Az ilyen készségek csak akkor fejlődhetnek, ha tényleg megtalálod magad. Amikor mindent megrajzol a térképre, vagy bekövetkezik a meghibásodás lehetősége. Ezek a képességek csak akkor jelennek meg, ha mindent kockáztatnak valami nagyon jó dolgot tenni. Azok a készségek, amelyekről azt gondoltad, hogy már rendelkezel.
Csak annyit akarok mondani, hogy az életben játszott játékban nincs semmi esélye. Miért?
Egy kicsit veszítettél.
Kellemes a középszerűségedben, nem is akarsz kipróbálni.
Azt akarja mondani, hogy új nyelv elsajátítását kell megtanulnia, nem pedig tanítani. Úgy gondolja, hogy minden túl bonyolult, így nagyobb valószínűséggel "ülsz", vagy talán holnap is. Utálod a munkádat, de nem kezdel keresni egy újat.
Mert amíg mindannyian itt ülsz, és megpróbálsz kipróbálni, megpróbálok megszakadni, próbálkozni, új dolgokat tanulni és szívesen elszakadni.
Amikor elveszítem, megtanultam és megváltoztattam az utat, hogy mindig vezet. Olyan ez, mint a fémek keményedésének folyamata: átmegyek a tűzön, és megformálódom. A kard alakja olyan éles szélekkel, amelyek levágják egymástól, ha nem teszel nagyobb erőfeszítést.
Nagyon törődnek mások véleményével.
És hozzáigazítasz hozzá.
Biztos vagy benne, hogy csak akkor különbözhet, ha más vagy, mint valaki más. Mert nagyon félsz attól, amit a világ látni fog.
Úgy gondolod, hogy más embereket ítélsz: látszólag másoknak meg kell ítélni benneteket. Jobban aggódsz a dolgod, mint az elkövetett tetteknél.
Amíg pénzt költenek új felszerelésre, autókra, drága ételekre és bárokban lévő pártokra, érdekel engem. És miközben megpróbálsz alkalmazkodni a világ körül, azt teszem, hogy a világ alkalmazkodjon hozzám.
Biztos vagyok benne, hogy minden kétséget kudarcot vallanak, és a világot igazi önmagammá teszem. Szabadságom van a véleményeidre, gondolatok vesznek körül; amíg megszokja a rendes dolgot, felfedezem a rendkívüli dolgot.
Maga magabiztosabbnak érzi magát, mint valójában.
Tény, hogy mindent ugyanúgy tettél, mint a többiek. Te tanította ugyanazt a dolgot, mint ők, és mindent elolvasott. Mert a tesztek elvégzésére tanultál, és úgy gondolod, hogy okosabb lettél? Míg a kollégiumban voltam, megértettem az életet. Ahelyett, hogy megtudnám a világot az osztályteremben, kimentem és elkezdtem tanulni a gyakorlatban.
Annyit tudok, hogy az egyetem egyetlen papírja sem tud befogadni. Mert a tudás nem abban a tanulásban, hanem abban, ahogyan élsz. Mert nem lehet egyetemi diploma, de megpróbálok olyan témát találni a beszélgetéshez, amelyet nem tudtam támogatni.
Ha szükségem van rá, át tudom adni minden tesztet, és nem tudsz megbirkózni az életet az előttem álló feladatokkal. Olyan tesztek, amelyeket nem egy pontméretben, hanem százalékban értékelnek, hanem egyetlen értékeléssel: túlélés.
Nem olvastad.
Csak azt olvassa el, mit kell tennie, vagy semmit. Azt hiszed, a történelem unalmas, és a filozófia unalmas. Jobb nézni a tévéműsort, mint felfedezni valami újat, mint megpróbálni bejutni egy másik személy gondolataiba, hogy megpróbálja jobban megérteni a körülöttük lévő világot.
Nem hajlandó elismerni, hogy a világ teljes ereje rejtőzik azok előtt, akik éltek előttünk.
Mindaz, amire szüksége van, számos könyvben megtalálható, amelyek ma már elérhetőbbek, mint valaha. Nem olvasta ezt a cikket sem. Valószínűleg azok, akik ezt olvassák, mindent tudnak. A lovat egy locsolásra veheti, de nem teheti meg italt.
Nem vagy kíváncsi.
Mert az államilag ellenőrzött médiából származó híreket megtudhatja, amelyek másolják őket egymástól. Mert nem veszi fel a fáradságot, hogy megkérdezzen magának egy egyszerű kérdést: "mi van, ha ez minden hazugság?", És bevallja a lehetőséget, hogy így van. A média közvetlen kötelessége, hogy elterelje a legfontosabbakat.
Szenvedélyem van a témától függetlenül.
Mert különféle nézőpontból nézek a saját érveimre, és megvizsgálom a sebezhetőségüket. Megérteni, hogyan ellenezhetsz nekem.
Nem érted a helyesen feltett kérdés jelentését, a tiszteletteljes egyet nem értés és a vélemény megvédésének képessége előtt valaki, aki nem ért egyet veled. Nem kérdezd meg a valóságot - túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy túlélje ezt a monotonaságot.
Tudom: amikor beszélsz, adsz nekem minden információt, amire szükségem van, hogy összezúzzam. Tanulmányozom az emberek pszichológiáját, és nem törődsz vele, csak magaddal. Mert nem csak azt hallgatom, amit mondasz, nézzük, ahogy mondod, és ez elég.
Élszel, büszkén felnézett, nem érdekli, hogy mi történik körülötted. A valóság olyan közelségében, amely olyan közel van hozzád, hogy ha kiborulsz a nyelvedből, érezni fogod, hogy mennyire "kellemes" az igazság. Olyannyira, hogy azonnal váljatok tőle függővé. Akkor nem tudod elszakadni az igazságtól, és végül meg fogja érteni, hogy nem értettél semmit, és látod.
És akkor meg fogod érteni, hogy az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy nagyon jó dolgokat csinálj te.
Hogy ne veszítsek el, itt írok. Találtam, nagyon tetszett
Nos, magyarázd meg nekem
önképzés az önképzés érdekében? minden olyan elméleti tudás, amelyet a gyakorlat nem támogat, végül elvész, ugyanazon a nyelven
egy másik dolog, ha magadnak olyan célt tűzzel ki, mint például: egy új munka, egy autó megvásárlása, akkor igen, annak eléréséhez meg kell tanulnod a nyelvet és meg kell tanulnod vezetni. Ebben az összefüggésben megértem, hogy új készségeket és képességeket kell elsajátítani. És tanulj a tanulmányozás érdekében
így a kedvéért önmegerősítő? Véleményem semmilyen ismerettel kell rendelkeznie alkalmazott jellegét. Egy másik példa: nem látok okot arra, hogy megtanulják, hogy zongorázni, ha nem akarsz egy zenei karrierjét, akkor szeretnék választani egy gitár verzióját win-win, egy személy, aki olyan eszköz lesz a lélek minden cég, burkolva, meglátogattam, és itt van a reflektorfényben . Royal a vállát, és nem lógnak, ahol aztán ez a tudás?
egyetért sokan, de ez a zenészről szól - nem igazán. A zenés iskolában való részvétel (még akkor is, ha nincs célod - egy zongorista karrierje) még mindig sokat ad az időid megszervezéséhez, tanulni leküzdeni magát, lustaságát, lehetőséget ad arra, hogy egyszerűen kiszélesítse a látóhatárat. Ha úgy beszélsz, mint te, akkor nem kell a fizikát és az angol nyelvet tanulni az iskolában. És miért, ha nővér leszek?
de általában a posztról egyetértek. Egyéni személy önbecsülése. Mindannyian született, hogy valami jó dolgot csináljunk?
Mintegy muzykalku Te nem CCT kevéssé értik. Ha egy gyerek megtanulni valamilyen hangszeren, hogy dolgozzon ki tárgyalásra, a hang, akkor persze, hogy egyáltalán nincs értéke, hogy milyen eszközt foglal tanulni. Itt a cél -, hogy lesz zeneileg művelt ember. De most, például a szülők, vagy már a fiatalkorú oka, ha nem rendelkezik a ragyogó ösztönök és hirtelen kinyitotta a tehetség, hogy egyenesen kell fejleszteni, és feldolgozni, mint a rög, a tanulmány szolfézs, muzliteraturu és mások, mint azok - praktikus, az időveszteség, hogy lehetne költeni a tanulmány kottából és ténylegesen játszik a hangszeren.
Két lány anyja írja:
Ha úgy beszélsz, mint te, akkor nem kell a fizikát és az angol nyelvet tanulni az iskolában. És miért, ha nővér leszek? mert nem ismert, hogy hol vezet a vezetés, az élet sokáig tart, és ezek a tudományterületek a legtöbb egyetem programjában szerepelnek, nem szabad elengedni őket, és a zenét kötelezően vagy nem kötelezően adják meg, kivéve a zenei intézményeket. Bár a személyes meggyőződésem szerint egy kreatív, zenész személy sokkal kommunikatívabb, nyugodtabb, komplexebb, mint mások.
Emlékszem egy filmre Gundarevával az osztálytársak találkozásáról. években, ahol a családját vezette: "anya vagyok." a név sajnos nem emlékszem
Nos, magyarázd meg nekem
önképzés az önképzés érdekében? minden olyan elméleti tudás, amelyet a gyakorlat nem támogat, végül elvész, ugyanazon a nyelven
egy másik dolog, ha magadnak olyan célt tűzzel ki, mint például: egy új munka, egy autó megvásárlása, akkor igen, annak eléréséhez meg kell tanulnod a nyelvet és meg kell tanulnod vezetni. Ebben az összefüggésben megértem, hogy új készségeket és képességeket kell elsajátítani. És tanulj a tanulmányozás érdekében
így a kedvéért önmegerősítő? Véleményem semmilyen ismerettel kell rendelkeznie alkalmazott jellegét. Egy másik példa: nem látok okot arra, hogy megtanulják, hogy zongorázni, ha nem akarsz egy zenei karrierjét, akkor szeretnék választani egy gitár verzióját win-win, egy személy, aki olyan eszköz lesz a lélek minden cég, burkolva, meglátogattam, és itt van a reflektorfényben . Royal a vállát, és nem lógnak, ahol aztán ez a tudás?
Teljesen, jól, csak mindenki egyetért a véleményével.
Nos, magyarázd meg nekem
Véleményem semmilyen ismerettel kell rendelkeznie alkalmazott jellegét. Én támogatom.
Én egy kicsit elmebeteg "anya-rossz." A gyerek tanul, és rendben van. Aranyérem a házban már, akasztás, porosodik egy feltűnő helyen. Az agy lányai a fej még nem fektetett, így van, hogy nem az eredeti berendezés. Minden ülésen jövök egy nyitott egy újszülött: jogos kérdéseket más felelős anyák, mint a „Hogyan döntötted №768 oldaltól 878 787 tankönyv zaslantsev-Mars” be nekem, hogy a csikorgó megállt. Azonban nem hagytam figyelmen kívül a konfliktust a tanárral. De a legkevesebb veszteséggel tudtam megoldani. Hogyan? Ezt a bejegyzésemben elmondom.
A "Mysteries of the World" programban a szóda mágikus tulajdonságairól beszéltek. Diéták és gyakorlatok nélkül 20 percig feküdtem a fürdőszobában, és mindent megtettem, néhány kiló maradt.
Ha hosszú ideig terhes vagy, az egész világ fantasztikusnak tűnik, és legalább egy tündérben vagy benne. Kerüljön egy ilyen tündér. A szemek fényesek, a mosoly titokzatos, a járás ... elhagyom a járást. És vársz. És azt hiszed, egy második fagylalt evett egy padon, akkor! Egy kicsit több és itt a boldogság! Sokat olvasol, kérdezte, mindent el tudsz képzelni. De eljut az idő ... és megérted ... SZÜLÉS! Tehát egy lista, amiről teljesen nem voltam kész.
Kedves anyák, szeretnék hallani az Ön tapasztalatait -, hogy tapasztalja meg a gyermek hálátlanságát. Bár az óvoda nem mondható el - 16 éves gyermek. Nem mondhatom, hogy elkényeztetett a túlzásért, a drága dolgok elsősorban a nagy ünnepekre adódnak, vagy meg kell érdemelni. Szeretnék megosztani néhány helyzetet - ez az él, forró, ezért nagyon fájdalmasan reagálok.