50. fejezet - kijönni a békaból, légy önmagad, boldoggá válj (hippie-váltó)
Lépjen ki a gubóból, legyen magad, boldog legyen
Egyszer szabadok, boldogok és valóban vidám vagyok. Metamorfózist éreztem magamban, szemeim ragyogtak, testem majdnem repült a föld felett.
Azokban a napokban, egy elég csúnya teremtményből nagyon szép lány lettem, büszke voltam. Nagyon rossz volt. De aztán először éreztem, milyen szép lenni. Gyakrabban kezdett kihagyni. Zsebpénz költeni ajándékok saját maguk és a barátaim, nem működik, kommunikálni régi barátok, sokat ittam kávét, ettem szinte semmit, még füstölt, ahogy egy nagyon szórakoztató klipek rockerek és a filmeket, gyakran véres akció játékok mindenféle, és a horror) nekem ez szórakoztató és úgy tűnt, sokkal szórakoztatóbb, mint félelmetes és természetellenes. Mulatságos volt az iskolába járni, megfordulni és visszamenni) Folyton jártam gyalog a városban, néha az egyik barátaimmal.
Nem számított, hogy az évnek az idõpontja, ha csak nem éles fagy vagy esõ, nem azért, mert nem szeretem az esõt, hanem azért, mert nem szeretem a nedves lábakat.
Meg kellett változtatnom a szekrényt, tk. Én, a gubó mellett, körülbelül öt méretűre esett, először élveztem a vásárlást, aztán sok pénzt költöttem, és túléltem az eszemet, de nem törődtem vele, nem is törődtem vele.
Hogy lettek így? Miért kezdtem dömpingelni a bábot?
Amikor egy társa megkért, hogy nem kommunikál vele, mert ő volt elfoglalva házimunkát, mentem vissza a báb, majd megszabadult tőle, és szállították neki, csak rájött, hogy mit Live) Arigato, forrás-kun, bár megkésett. Egyelőre nem találkoztam senkivel, még vele sem találkoztam. Már nem érdekeltek ezek a dolgok. Néhány rajongó érdekelt, de nem volt elég erő a hazugságra, őszintén szólva "semmi nem jön ki, nem az enyém", vagy ilyesmi. És most úgy gondolom, hogy valakivel kell egy ösztön vagy szeretet, ahogy nem hívod, ugyanaz a dolog :)
Nagyon boldog vagyok, visszatekintve, hogy még egy gubóban is, nem teljesen rothadtam meg) persze próbáltam.
A báb - bizonytalan voltam magamra egy báb - Kétlem, hogy a döntéseket báb - nap nem hozott nekem öröm, hogy egy báb - Éreztem az unalom és a depresszió, idegesség, harc a báb - én borította a társadalomtól, gyűlölt megpróbálta kapcsolatba lépni vele, legyen olyan jó, mint mások, meredekebb, mint mások)), egy gubóban - próbáltam elrejteni a normális maszk mögött, de soha nem voltam rendes. És hálás vagyok Istennek, hogy nem nőttem együtt a bábával, hogy nem lettem normális.
Hol fedeztem fel a hallgatott zenét? A gubóból, a divatról a zenére költözik. Bármilyen sbornichki rockerek, Aerosmith és több album, válogatás és '80 -as, ez egy ilyen furcsa zene, de az jó volt, hogy nem torna, ami több, mint az atlétika) És szerettem séta gyalog, és a szeretet erős a mai napig.
Leginkább Alice Cooper és All Saints hallgattam. Az utóbbi, figyelemmel klipjeik egyikére, és az elsőnek ajánlotta, hogy többet hallhasson, mint egy összeállítás egy barátjának általános fejlesztésére. Nem emlékszem, mi a neve, tisztán ügynök voltunk. Furcsa, sok olyan ember van, akik nélkül nem tud egy napot tölteni egy időben, beszélnie kell velük, meg kell értenie őket, hogy megértsenek. És akkor megváltoztatod, és a körülötted lévő embereket is. Az emberek minősége és összetétele. Egyéb.
Annak ellenére, hogy büszke lány voltam, a standardok maradék tüneteivel és az álmokkal és rögeszmékkel küzdő társadalmakkal szembesültem, a gubó kisebb volt, mint teljesen.
Azt hiszem, teljesen el fogom hajtani, amikor otthagyom az otthont, és elindulok Indiába, mint egy beckeker, keresem a csontjaimat)) vagy bármi is volt. Nem fogok félni semmiért, mert olyan tökéletes leszek, hogy a félelmek, a ragaszkodás és a veszélyek már nem lesznek.
Röviden, amikor elkezdtem magamnak élni, és nem az érthetetlen célok és szabványok kedvéért, ez egy mutató volt, hogy a cseppecske leesett. Először dosadikovskih alkalommal is boldogan lélegezni, szabadon gondolkodni, hogy töltik idejüket, hogy mit akarok úgy kinézni, mint én akarom csinálni, amit akarok, hogy mit akarok, nem érdekel egyáltalán nagy baobab fa, táncolnak és énekelnek dalokat közepén az utcán. A barátaim csodálták, mert végül csodáltam az életet.
Igaz, a rögeszmék álarc alatt álcázott álarcok alatt maradtak)
Igen, nagyon gyorsan rájött, hogy „jó” és „rossz” minden „bespontovyh fickók”))))) És azok, akik nem megvetett, próbálják megtanulni, hogyan kell élni)))) Nos, én annyira okos és jó, így sok mindent megértett , szükség van rá, és számukra egy tantárgyat nyomni, írjon be követni, és meg fogják menteni. lol. Rettegtem és sírtam, mert anyám nyilvánvalóan nem égett el a "menekülés" vágyával. Természetesen nem láttam a büszkeségemet, mert túl nagy volt, és még egy kis büszkeség is nehéz. Elkábították a különleges cinizmust.<Меня это искренне радовало. Мизантропия была порождена гордыней, но радость жизни пока перевешивала мизантропию.
Az eufória hosszú volt, levette néhány blokkot, elhúzott az élet regresszió, a teljes öröm, mint egy közönséges állapotban volt, túl sok minden örömtelen élt néhány évig, amikor megpróbáltam, hogy normális, mint egy báb. Egy kicsit kevesebb, mint egy éve bámultam)
És akkor volt egy eset, amikor sokat sírt és őszintén szólva))), és nagyon lemondtam róla, észrevette jelentőségét, és általában megváltozott. de ez más))) egészen más történet)
Egy nap talán erről beszélni fogok, de valószínűleg csak szimbólumokat, és ha valaki hirtelen ismeri és megérti ezt a mozaikot, képes lesz összehasonlítani az összes részletet. Nem szeretem a konkrét dolgokat olyan dolgokban, amelyeket nehéz bizonyítani, amelyeket a tudomány és mások nem rögzítettek)
De valamit, amit megtanultam és pontosan megértettem.
Tehát a legtöbb gubó kibocsátásának eredményei szerint mit mondhatok.
1) a személy külsőleg változik. A külső szépség a belső szépségét jelzi. Minél közelebb van egy személy a belső egyensúlyhoz, annál gyönyörűbb a fizikai héja. Miután kivették a sztereotípiák elnyomóját, készen állnak arra, hogy megszabaduljanak a túlsúlytól és a rossz szokásoktól. Minél szabadabb lesz az elméd, annál szabadabb lesz a tested. És a lélek örülni fog.
2) a szabadságérzet. Az öröm és a boldogság érzése, a szemlélődés, a szépség jelentőségének növekedése, a szebb dolgok, az emberek stb. elkezdi magát érezni magának, a természet csodálatos, még a városokban való maradványai is. De a húzás inkább a külvárosokban, az erdőben, a hegyekben lesz.
3) könnyebb lesz élni. A teljes pofigizm és az eufórikus test állandó feltöltése (nos, viszonylag szó szerint, pozitív, érzelmek stb.) Boldogságot adnak? Nem, alapértelmezés szerint boldoggá válik. Emlékszel, hogy boldog voltam, amíg el nem kezdtem játszani a saját játékomat. Ha szomorú vagy, még a dopping sem annyira boldog. Nem haszontalan, ha kiborulsz, ha unalmas vagy.
4) Nos, a rossz)))) Mint minden gyakorlat (igen, a gyakorlatban már elkezdett spontán, mint a vágy, hogy erősödik, hogy bosszút néhány ember, de a folyamat erősítése, kezdtem, hogy nem érdekel a helyszínen) )). Tehát, mint bármelyik gyakorlat, ez a "Cocoon újraindítása" véget kell vetni, és félig nem kell dobni. Mert ha feladja: blokkok vissza (és erősebb), a probléma fog menni egy kört, gyere vissza valahol közel a viszonyítási pont, a helyzet gördül, amíg úgy dönt, hogy nem. Ha elveszíted a tudatosságot, elkezd mosogatni néhány mocsárban, újra lélegezni "normákat", sztereotípiákat, fokozatosan visszatérni a gubóba. De ugyanakkor büszkeséget, irigységet, kapzsiságot és még néhány "ajándékot"
Miért írok erről, miért fejezem ki ezeket az eredményeket?))) Igen
száz minden. Néhány nappal ezelőtt boldogabb lettem, néhány coconizmus maradt))) Vannak ilyen eredmények: