5 Ways to make hair selymes - hajápolás - il de bote - illatszerboltok és

A kozmetikai szalonokban a szerves SPA-eljárások helyreállítása meglehetősen magas költségekkel jár. Mint tudod, hosszas eredmény esetén egy ülés elengedhetetlen. Meg kell csinálnunk egy tanfolyamot, ami jelentősen növeli a pénzügyi költségeket.

Emlékezzünk a természet gyógyító erejére. Öt egyszerű módszer, amely minden nő számára elérhető, segít a hajszálaknak, hogy visszanyerjék és teljes erővel ragyogjanak. Rendszeresen, és hamarosan pozitív változásokat észlel.

1. Apple kondicionáló

Szereti a szerves sminket? Így valószínűleg 100% -os természetes regeneráló kondicionálót szeretne a friss almából. Vegyünk 2 közepes méretű almát, és távolítsuk el a gyümölcslevet. A hajat tojássárgájával mossa le, majd alaposan öblítse le meleg vízzel. Miután nedves hajra "frissen almát" alkalmaztál, csomagoljon műanyag burkolattal és hagyja a tömörítést 30 percig. Miután lemossa a légkondicionálót, észre, mennyit kezdett ragyogni a haj. Ez a hatás az alma többféle savának jelenlétére vezethető vissza.

2. Hibiszkusz maszk visszaállítása

Néhány gyógynövényt és virágot sikeresen használnak az egészséges hajszerkezet helyreállításához. Például a hibiszkusz a maláj család egyik virága, segít a korpásodás leküzdésében, a korai szürke haj megelõzésében, a kettõs végek megszüntetésében és a haj növekedésének aktiválásában. A kezelési maszkra 5 evőkanálnyi hibiszkusz száraz szirmokra, 1 pohár forró vízre van szükség. Bere ezeket a hozzávalókat "tea", áztassa 15 percig, hideg. Ezután keverővel keverje össze a keveréket egy pürével, majd adj hozzá 2 evőkanál. extra szűz olívaolaj. Alkalmazza a haj egész hosszát, beleértve a fejbőrt is, filmmel fonva. Hagyja a maszkot 15-20 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Figyelem! A maszk nem alkalmas a könnyű haj hajóinak, mert a haj rózsaszín árnyalatú lehet. Ideális a sötét brownie vagy barnák számára.

3. Víz-olaj szérum szerkezetátalakítása

Minden ötletes egyszerű. Könnyen készíthet szuper-hatékony szérumot a hajra. Szüksége lesz egy üveg ásványvízre és ricinusolajra. Keverje össze egy negyed vizet és ugyanolyan mennyiségű vajat, keverje össze egy keverővel. Adjunk hozzá egy kis sampont, hogy a keverék habosuljon. Alkalmazzuk a hajat, 3-4 percig masszírozza, majd alaposan öblítsük le a samponnal. Használja ezt a receptet hetente 3-4 alkalommal a csodálatos eredményekért.

4. Lemon-hagymás vitamin koktél

Kombinálja a két szuper-vitamin összetevőt a fürtök szépségéért. Vegyünk 2 közepes izzót, szeleteljük őket egy keverőben, amíg pürés állapotba nem kerül. Adjunk hozzá 2 evőkanál. l. friss citromlevet. A mosogatószereket mosogatószőrre, fóliába öntjük és 10 percig hagyjuk. Végül mossa meg a haját egy enyhe samponnal. Ez az egyszerű maszk garantálja a haj rugalmasságát és ragyogását.

5. Lemon-kókuszkrém helyreállítása

A citrom és a kókusz alapú csodálatos krém antioxidánsokban és vitaminokban gazdag. Hidratálja a száraz hajat, segíti őket a ragyogásban. Vegyünk 200 ml természetes kókusztejet, keverjük össze egy serpenyőben 2 evőkanál. friss citromlevet. Távolítsa el a keveréket a hűtőszekrényben 2-3 órán keresztül. Ezen időszak végén egy vékony réteg olajos krém jelenik meg a felületen. Alkalmazzuk szárított, száraz hajra, fóliával lezárjuk, és hagyjuk a maszkot 45 percig. Ezután öblítse le meleg vízzel. Meg fogsz lepődni, mennyire lágy és fényes a hajad.

Én oly gyakran a fejem. Közepesen hosszú haj - két tojás - a sárgadinnyét egy csészébe különválasztva, hogy nincs fehérje (a fehérje összecsukva, ezért közelebbről meg kell figyelnünk). Ezután adjunk hozzá egy kevés meleg (nem meleg) vizet és ostorozzunk villával vagy kanállal, ami kényelmes. Szerezd meg az emulziót. Samponként alkalmazva, öblítse le, mint egy sampont. Az egyetlen dolog az, hogy az első haj, amely nem használják az ilyen ellátás nem lehet mosni nagyon jól. De másodszor is lesz eredmény. Nem szükséges lemosni a sampont, minden jól lemosható és anélkül. Jobb, ha öblítjük a forralt vizet, amelyben hozzáadjuk a gyümölcslevet a levél aloe - és akkor ragyogni és revitalizálni. )

Vidd a tojást, jobb, persze rusztikus, és mosni, mint egy sampont, nagyon jól mosott, a haj selymes lesz.

azaz közvetlenül a "piszkos" hajra, a sampon helyett.

Határozottan kipróbálom a víz-és olaj-szérumot. Egyszerűen és. Úgy gondolom, hogy a göndör hajam miatt ez jó! Köszönöm)

A parfüm gyengén mondható :))). A barátom ilyen maszkot készített, finoman érezte a fejét. után ez a fajta, mint a szag eltűnt - de ugyanazon a napon, jött az eső - egy rémálom volt, mert a szaga visszatért egy hármas erő :))) Bár az egyik plusz volt - mentünk haza eső után egy üres busz, sejt csak a vezető, nem tudott kiszállni, a többi megszökött :))))

Még azt is elképzeltem, hogy mindenki elmenekült tőled. Én nem próbáltam meg, de a barátom kockáztatta az időt - a környező emberek nem örültek.

))) Egyszer volt egy-két alkalommal egy maszk, a hajából kezd nőni az új, nagyon jó - de otthon voltam sydney ült néhány napig, amíg a szag nem megy át :)) Most nem kockáztatják :)

a népi jogorvoslatért a hajért nem sokat próbáltam, általában a haj maszkokat használtam egy edényből. az utolsó - kakaókivonattal. Azt gondoltam, megpróbálhat maszkot készíteni a szokásos kakaóvajjal, de aztán samponnal kell mosni.
a hajam nagyon puha, elég selymes vagyok. valószínűleg a szárazság hajlamosabb a festett hajra.

Hefty receptek! És gyakran lusta vagyok természetes maszkok és cserjések készítéséhez. Bár tudom, hogy a hajhullásról, például a hagyma nagyon hasznos.

Néha elkényeztem az otthoni maszkokat, az eredményt, amit tetszik)

Nem csinálok maszkot a természetes természetes komponensektől, inkább profi), most megpróbálom Natasha tanácsát is magam)))

érdekes ötlet almaléiről

Igen, hallottam a almaecet vízzel hígítva 1: 1, és öblítse le haját mosás után ahelyett konditsionera- haj legyen puha, fényes és shelkovistye.A tojássárgáját azután, hogy az volt a hatása piszkos haj- mosás shampunem.Poprobuyu alma konditsioner.Spasibo a cikk Natalia!

Néha ecetet öblítek a hajam, néha a citromlevet

Az általam készített maszkok 15 évvel ezelőtt kedveltem. Mindenféle könyvet vásároltam. írt recepteket és maszkot készített. Most a boltokban ilyen választás a hajápolási termékek, véleményem szerint, hogy nézel ki minden nap, mint egy szalon csak távozott. Csak ki kell választania a megfelelőt. De a receptek jóak, bárki, akinek van vágya arra, hogy megpróbálja - próbálja meg.

Egy időben, a szovjet időkben, a házasság után, a házasság után, a hajam elkezdett erősen lecsökkenteni (hátulról és nagyon buja). Elmentem a trichológushoz. Ő tanácsolta nekem a következőket:

1. Mossa meg a hajat kizárólag a medencében, szappannal vagy samponnal hígítva, mivel a zuhanysugár súlyosan kopja ki a már meggyengült hajat.
2. Hajmaszk, amelyet eddig használok, ha probléma van:
- tojássárgája;
- 1 tk méz;
- 1 tk joghurt;
- 1 tk ricinusolaj;
- gyümölcslé vagy vöröshagyma (!).
Tegye rá a zuhanytálcát, törölközzel, és tartsa 1 óra hosszat.

A fejem mosása után a családom szipogott rám, és nem mondott semmit negatívnak, és nem tudtam szagolni a hagymát. De tényleg, ha alá esik az eső vagy a következő mosás, a szag megjelenik.
És a pénzkészletből nagyon tetszik a Marin Grace maszkja Molto Bene-ból. Én is összekapcsolom a nem kapcsolódó samponokkal.

Kapcsolódó cikkek