40 Elena

A nevem Elena. 29 éves vagyok.

40 Elena
Mióta van kapcsolatban a kedvesével? Hány évig, az Önök szerint, együtt kell élned ahhoz, hogy megértsd, hogy a szerelem valóságos, hogy megpróbálja meggyőzni az érzéseket, vagy nem függ az időtől?

Már számított 8 évvel a ismerkedés időpontjától, a házasság 5 év. A szerelmi idő tesztelt? Nem, inkább a körülmények.

Melyikőtök volt az első, aki elismerte, hogy szereti, és hogyan történt, emlékszel? Gondolod, hogy az embert mindig először fel kell ismerni? Miért? Ossza meg véleményét és mondja el történetét!

Először bevallottam. Abban az időben biztos voltam benne, hogy cserébe válaszol. Már szerette, de válaszként valami morgott. Aztán bevallotta, hogy nem rögtön rájön, hogy beleszeretett.

Hiszed a szerelemben első látásra? Miért? Ha úgy gondolja, volt-e olyan története az életedben, amely megerősíti az ilyen szeretet létezését?

Nem hittem eddig velem, vagyis nem történt velünk! Azt hiszem, a férjemmel első látásra beleszerettem (különben nem tudom megmagyarázni, hogy adtam neki a számomat, nem volt ugyanolyan állapotban, hogy találkoztam egy férfival). De kedves mosolya volt a munkája.) És ő ... még Nem tudom. Valószínűleg később beleszerettem hozzám.

Szerelem az ember és a nő kapcsolatában - mi az Ön számára? Hogyan leírható, jellemezhető?

Számomra, így a szerelem, ő nem a szavak, a tettekben, a nagy és a kicsi, a jelentős és nem feltűnő.

És ha beszélünk a szerelmünkről, akkor nem minden olyan sima a számunkra. Folyamatosan dolgozunk a kapcsolatainkon, mert a tökéletességre nincsen korlát. Néha megértik azt, hogy teljesen más vagyunk, úgy tűnik, hogy kapcsolatunkat ezért elítéljük, de akkor ismét nyilvánvalóvá válik, hogy ez csak érdekesebb. Olyan, mint egy hullámvasút, aztán élesen, majd váratlanul a szédülésig.

Nevezd el a filmedet a szeretetről és írd meg, miért választottad.

Az "eskü" az egyik utolsó film a szerelemről, amelyet emlékeztek. Meglepett, hogy a film valós eseményeken alapul. A férfi érezte a valódi érzéseket az asszonynak, nem adta fel ... Egyenesen a könnyekhez, savanyúak, bár nem vagyok szentimentális.

A mai szerelmed hangulatának dala - mi az?

Az én szerelmem nincs ott, ott van a miénk, és valószínűleg az az éjszaka folyamán Frank Sinatra - Strangers előadásában hangzik. Miért van írva az alábbiakban?

Szeretni vagy szeretni - mit választanál, ha ilyen lenne? Miért?

Szeretni és szeretni! Vigyen mindent az életből MINDEN! J

A szerelmednek különleges jelei vannak: saját dal, tánc, tájékozott hely, dolog. Ha tudod, mutasd meg, ha nem, akkor csak mondd el nekem.

Gondoltam. Song - Idegenek az éjszakában, táncoltam az első táncunkat az esküvőn. Véletlenszerűen választott. Nem tudtak egyetlen döntésre hosszú időre, és amikor meghallották a rádión, egyhangúlag azt mondták, hogy itt volt a dalunk. Most, amikor halljuk, táncolni kezdünk, vagy ha az autórádió hangszóróin hangzik, csak kézen fogunk tartani.

Ünnepel-e egy napot a társkeresésről, vagy úgy gondolja, hogy ez nem olyan fontos?

Ha nem ünnepelték, de mindig kötelező egy étterembe, egy kávézóba vagy egy filmbe menni.

Mikor volt utoljára egyedül töltött együtt?

Gyakran megengedhetjük, hogy egyedül maradhatunk. Egy gyerek a hétvégén gyakran egy másik nagymamánál. Ugyanakkor gyakrabban szeretnék utazni valahol együtt.

Csodálja meg a Valentin-napot? Ha igen, hogyan? Ha nem, miért?

Megjegyezzük. Általában otthon, egy pohár borral.

Szeretettel szeretnék kitölteni a kapcsolatunkat, mert néha elveszett a mindennapi problémák és aggodalmak terén.

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena

40 Elena