9-szeres világbajnok Fedor Emelianenko imádkozik értem és ... ne igyon!
A DAY ESEMÉNYE. KÜLÖNLEGES EGYENLŐSÉGEK
Küzdelem Fedor Emelyanenko (OROSZORSZÁG) - DENA HENDERSON (USA)
Fedor, láttam egy évvel ezelőtt Fabrice Verduma veresége után. Annak ellenére, hogy a csata után egy hét telt el, az egyik szem Emelianenko még mindig vörös színű volt. Csak akkor rájöttem, mennyit fájt Fedor, amikor Verdun "háromszög" -et szorította a nyakát.
A múltban azóta Emelianenko sikerült elveszíteni egy másik brazil - gorilla-szerű, mint Antonio Silva. Mindazonáltal a 34 éves vadász nem hagyja el a sportot.
"HENDERSON - AS VORTEX"
- A mai napig nem beszélnek befejezése a karrier - mondta Emelianenko egy sajtótájékoztatón. - Tovább fogunk harcolni. A feleségem támogat, megértéssel kezeli. Néha szenved, de rájön, hogy ez az enyém. És nem csak az enyém, hanem a közös.
Én maradok az edzői csapatommal - Vladimir Voronov és Alexander Michkov. Csak egy edzőt szerveztek Hollandiából - Peter Graham. Segít megtenni a lábamat.
- Aktívan dolgozol a lábak technikáján ...
"Mindig dolgoztam ezen." De nem akarom használni őket a csatában. A kezek az enyém. Több boksz.
- Natalia Ragozina hosszú ideig nem találja meg a rivális, mindenki elutasítja miatt a félelem őt. Van ilyen probléma?
- Natasha már megszakította mindet, nehéz megtalálni az ellenséget. Még mindig vannak riválisai, akik sokat akarnak.
- Mit gondolsz a legközelebb - Dan Henderson?
- Ez egy tapasztalt, veszélyes sportoló, sok jele van. Az elmúlt tíz évben Dan nem hagyta el a világ tíz legerősebb vadászát. Ő robbanásveszélyes, miután egy támadás a kezével azonnal dobja, és folytatja a küzdelmet a standokon. A harc elindítása a rackben, majd úgy repül, mint egy forgószél, amelyet az ellenfél néha nem számít.
Amikor megtudtam, hogy sikerült elérni a harcról szóló megállapodást, örömet szereztem. Fel kell készülnünk.
- Két veszteséget szenvedett egymás után. Ebben a tekintetben, a Henderson elleni küzdelem előkészítésében megváltozik?
- Nincsenek drasztikus változtatások a képzési ütemtervben. A rakományokat az edzőim festik, és összeállítjuk a technikát. Vannak olyan fejlesztések is, amelyeket mindig az ellenféltől függetlenül mindig élesítünk.
- Általában a riválisai sokkal nagyobbak, mint te, Henderson kivétel a szabálytól.
- Ha az ellenfél könnyebb, mint te, ez nem jelenti azt, hogy könnyebb lesz harcolni vele. Általában a Henderson súlya körülbelül 97-98 kg, így a különbség nem lesz olyan kézzelfogható. Ami a súlyomat illeti, 100 kg-os súlyt kértem. Azt hiszem, így fog megjelenni. Általában közeledni fogok a csatához ilyen súlyúak, amivel jól érezzem magam.
"NINCS SÉRÜL ÉS AGGRESSZIÓ SEM
- Nemrég szerepeltél a "Salamander kulcsa" című akciófilmben. Vannak-e más ajánlatok a filmekben?
- A mai napig, a forgatás a beszéd nem megy. A sportra összpontosítok. Ez a film próba volt, érdekelt. Sikeres volt, nem számomra megítélni. Természetesen vannak hibák, de a fő gondolat, úgy tűnik számomra, képes volt közvetíteni a közönségnek.
- Ön is elindított egy blogot a Twitteren.
"Hűséges vagy." Hogyan kapcsolódik össze Isten iránti hit az agresszióhoz szükséges szakmával?
- Nem vagyok agresszió a gyűrűben, megpróbálok mit tenni. Számos dolog dolgozik ki az automatizmushoz, de először is azt hiszem, a mérkőzés ideje alatt. Az Istenben való meggyőződés nem csak imádat valamit, vagy azt mutatja, hogy hiszel. Ez az életünk jelentése. A gyűrűben nem vagyok elkeseredve. Harcolok, sportoló vagyok.
- Mit szeretne kérni a rajongóitól?
- Imádkozzatok értem, a csapatunkért. És egy másik kérés: ne igyál. Különösen kora reggel óta, mert a Henderson elleni harc 7-8 órakor órákat fog mutatni Moszkvában. Aztán gyakran azt mondom, hogy alkalmanként alkoholtartalmú italokat alkottak. Ez nem érdemes megtenni.