4 Válaszok a moszkvai útra, Basmanny, Balakirevsky sáv, 23

Ismerje meg a kabinban keresztül Instagram vezetett egy szép munka, és hogy a festék nem csak a mátrix, de Vella. Valójában kiderült, hogy a kutak egyáltalán nem működnek. Nem fogom felbecsülni a színt, az ombre-t vagy a balage-ot, wow. Az árak átlagosak.

Gyerekkorom óta féltem a fogorvosok, ezért elindította a fogaikat, volt egy csomó fogszuvasodás, de amikor bejöttem fogászat el út rögzítés nélkül, azonnal tedd az első két töltés az első fogak, bár kezdetben voltam konzultáció céljából. A recepción jelentkező problémák soha nem voltak ott. Az árak ésszerű, tettem a fény tömítések, egy pecsét volt érdemes 3000 rubelt, ami a normál ár véleményem. A fogorvosok nagyon kedvesek és pozitívak. Őszintén szólva nagyon féltem, hogy menjek, de amikor elkezdtem fúrni, elég volt. Legközelebb ›

Nem tudom megérteni, hogy milyen elven jártak az alkalmazottak? Vagy olcsó és dühös, vagy akár lovagolni! Nem megyek tovább - valahogy el akarom hagyni a családomat a fogaimmal!

Ő kezeljük körülbelül 2 évig, majd költözött, és ütött egy másik orvos (vagy inkább az orvosok), első megtudja, hogy elfelejtette eszköz fogamat, majd a koronát emelték a nevetés, a jelenlegi orvos azt mondta, hogy nem volt még kerámiák hamarosan az összes, vagy legjobb, kínai kerámiák, egyszóval mindent, most utómunka, perelechivayu csatornákat és így tovább. d., és így tovább. n.

Kapcsolódó cikkek