4 Válaszok a moszkvai útra, Basmanny, Balakirevsky sáv, 23
Ismerje meg a kabinban keresztül Instagram vezetett egy szép munka, és hogy a festék nem csak a mátrix, de Vella. Valójában kiderült, hogy a kutak egyáltalán nem működnek. Nem fogom felbecsülni a színt, az ombre-t vagy a balage-ot, wow. Az árak átlagosak.
Gyerekkorom óta féltem a fogorvosok, ezért elindította a fogaikat, volt egy csomó fogszuvasodás, de amikor bejöttem fogászat el út rögzítés nélkül, azonnal tedd az első két töltés az első fogak, bár kezdetben voltam konzultáció céljából. A recepción jelentkező problémák soha nem voltak ott. Az árak ésszerű, tettem a fény tömítések, egy pecsét volt érdemes 3000 rubelt, ami a normál ár véleményem. A fogorvosok nagyon kedvesek és pozitívak. Őszintén szólva nagyon féltem, hogy menjek, de amikor elkezdtem fúrni, elég volt. Legközelebb ›
Nem tudom megérteni, hogy milyen elven jártak az alkalmazottak? Vagy olcsó és dühös, vagy akár lovagolni! Nem megyek tovább - valahogy el akarom hagyni a családomat a fogaimmal!
Ő kezeljük körülbelül 2 évig, majd költözött, és ütött egy másik orvos (vagy inkább az orvosok), első megtudja, hogy elfelejtette eszköz fogamat, majd a koronát emelték a nevetés, a jelenlegi orvos azt mondta, hogy nem volt még kerámiák hamarosan az összes, vagy legjobb, kínai kerámiák, egyszóval mindent, most utómunka, perelechivayu csatornákat és így tovább. d., és így tovább. n.