2. fejezet - online árucsomag szétszerelése
Felébredtem valami keményen, és óvatosan kinyitottam a szemem. Az első dolog, ami a szemnek tűnt, valami sápadt hóbortos, érthetetlen vile és ijesztő. Rögtön fél méterre ugrottam hátulról, és csak ebből a távolságból láttam, hogy ez csak egy fal. A legáltalánosabb vakolt fal.
Aztán gyorsan átfordultam a másik oldalon, és látni akartam - és mi van a hátam mögött? Remélem nem a második fal ugyanaz? A hátam mögött egy szoba volt, az enyém méretétől függően, és úgy döntöttem, hogy benne vagyok. És így - otthon. A falak nem így vannak, és minden nem így van, de talán ...
Talán kómában vagyok, mondhatnám, néhány év múlva ott feküdtem ebből a fényes sárga labdából, és az őseim javításokat végeztek. Igen, falazott tapéta, és vakolva mindenütt vakolattal? Új szó a belsőépítészetben?
A verzió azonban feszültnek tűnt, de nem teljesen hülye. Aztán egy lendületes rendszert, amely egy lépést tett, mint a felvonuláson, más verziók kezdtek áthaladni az agyán. És ők voltak a számuk. És mindezt azért, mert gyermekkorom óta nem voltam nagyon fejlett fantasy, aminek köszönhetően még írt is valamit, és "valami ott" az interneten.
- A francba, az oldalam! - ugrottam. "Ha pár éve kómában fekszem, akkor kánnak számítok." Bár, mi a fene van a minősítés. Szóval, csak egy nevet. De még mindig ...
Elkezdtem gondolkodni ezen a leginkább "ugyanabban", de az én, csak gondolkodtam, megszakította a nagyapót, aki belépett a szobába. Nem, nem a saját nagyanyám, de csak egy nagyapa. És - ősi. Ezt nem nehéz megérteni, mert mindennek megvolt a státusza, azaz szürke haja és szakálla, a Mariana Trench mélyén ráncok és egy személyzet. Bár a személyzet természetesen nem kötelező jellegű a listán, a bevett öreg azonban valószínűleg bónuszként viselte. A nagyapja bónuszja pedig fekete sál volt.
Természetesen. Villámcsapás után elmentem, és bemértem a kolostorba. Hát és ez, és helyes. Bűnre kell imádkoznod. Rúgtam ki a tanulmányaimról, szegény Tanyuhát dobtam ki - kettőt, és ő szeret engem, folyamatosan hív, és természetesen időről időre is inni. Tehát mi van ott, mentor, hányszor olvasom a "Atyánkat" olvasni, és hogyan kell megverni egy homlokot a padlón - száz, kétszáz? Tehát nem jelent problémát, mert bűnös vagyok, atyám.
- Jó reggelt, fiatalember - mosolygott az öregember. - Ez nem egy kolostor, hanem egy elhagyatott iskola a mágiából a déli földeken. És nem kell beszélni a "Atyánk" varázslatokról.
- Már én vagyok, nem először jöttem el? - Érdekes lettem.
- Nem, az első felébredésben. Azt hittem, hosszú ideig eszméletlen vagy.
- És honnan ismered a kolostor nagyapját?
- És én nem nagyapám vagyok, hanem a déli földek magas bűvésze, amelyet Lyudia tulajdonba került. A nevem Raeldorf a negyedik Isten.
- Makedóniai Sándor, - eltöröltem a seggemet a polcról, amelyen ültem, és meghajolt. - Természetesen nem mindenható, hanem ogogo!
- Nem szabad, fiatalember, hiába, hiába. Meg kellett hallgatnod a szavaimat, megnyitnám a száját, és emlékeznék minden apró dologra, mert nehezebb az idő előtted.
- Tényleg? - Még mindig visszafordultam. - Ó, Fort Bayard lövöldözésén voltam. Most már világos. És azonnal felismertem önt, öreg Fura.
- Milyen öreg vagyok? A nagyapa érdeklődéssel kérdezte.
"Nagy varázsló", nem akartam elengedni. - A kulcsok kezelője. Találsz egy rejtvényt, megad egy kulcsot vagy egy nyomot. És akkor ...
- Milyen dologról beszélsz, Denis? Anu-ka azonnal hagyja abba ezt a bálnát, - a nagyapja arca eléggé megdöbbentővé vált, és úgy döntöttem, hogy abbahagyom az olcsó eszem áramlását. Igen, és a nagyapám azt mondta, hogy a második nevem, amelyet senki és a szüleim nem tudtak, gondolkodtam.
- A portálon keresztül átkerültek az Ultra-világba - folytatta nagyapja félelmetes arccal -, hogy teljesítse a missziót. Te voltál a hatalmas emberi mágia morzsa, ami önmagában ritkaság. Ne felejtsd el, amikor ketten voltál, rémülten ébredtél fel éjszaka, mert a gyermekágy körül fekete öltözött emberek voltak. Nem így van?
Átvettem. Természetesen eszembe jutott mindez a uzhosnah. Eddig attól tartok, hogy ez visszajön, a gyermekek félelmei, az életük hátralévő részében.
"Ők voltak a távol-világ őrei, akik figyelik az ajándékozás alapjait." Természetesen nem történt csoda, és az ajándék nem fejlődött, de az életkorral sem csökkent, mint más embereknél.
- Hm, így vannak, mert a Föld minden gyermekét figyelik? - Már komolyan kérdeztem, nem viccelődhetek gyermekes félelemmel.
- Nem, csak azok számára, akiknek mágikus ereje meghaladja az átlagos emberi normát. Az átlagos ember a születésedben három eva-val egyenlő, huszonkét szülötted voltál.
"Ó, több mint hétszer", kedvesen elcsípett az ajkam. - Akkor bűvész vagyok?
- Az újonnan született elfnek negyven erőssége van, és évtizedek óta növekszik.
- Wu - mondtam csalódottan. - Akkor nem bűvész.
- Az emberek nem sokáig voltak varázslók. Az erő csomópontjai, amelyek képesek felhalmozni és ellenőrizni a mágikus energiát, nem beszélve a strukturálásról, szinte teljesen elájultak. Ezért ön, Denis, minden figyelem és tisztelettel figyeljen rám, mert mivel elmondom neked, ez nem csak az egész küldetés eredménye, hanem az életed is.
- És mi az az élet? Még mindig fiatal vagyok ", legutoljára utoljára, de már nem nevetett. Soha nem beszéltem senkinek azokra a rohadt figurákról, akikkel kapucnis köntösben, éjszaka körülfogva a kiságyat, és rám nézett. Nem mondtam el senkinek, hogy a bőre megrémült, és egy másik, embertelen ember mellett érez.
- Figyelj, ha akarod. És emlékezz jobbra.
Az öregember köhögött, és hangjában kórosan kezdte.
- Egyszer a Távol-Világban az emberek éltek, és nem mágikusabbak voltak, mint a maguk nevezik magukat - igazi varázslók. Mindent alávetettek nekik, és a földi varázslatok, a levegő varázslata és a varázslat a vízből, de nem mentek össze a tűzzel. Az erő csak az elsődleges, egyszerű körülményekhez elegendő, de megérte a tüzet a düh és a növekedés, mivel teljesen elvesztették az irányítást ezen kíméletlen elem felett.
Szabályzat, miközben az emberek HSH Prince Raltor becenevén erős vár, mert neki minden határon zárva voltak, és senki nem tudta subman kerüljön a királyságot. Hacsak csak erdei elfek, igen gnómok keresztezték őket a baráti szomszédok és kereskedelmi partnerek jogairól. Az emberek és a magas tündék fővárosai között még tíz év múlva ott volt egy út, amelyen végtelen vonalat vontak be árukkal. Ugyanazokat az utakat sietősen betakarították az erdei elfek és gnómok földjére. A kereskedelem enyhült mind a mások, mind a harmadik, és ezért egyben, nem a legjobb az emberek napja, az igaz varázslók úgy döntöttek, hogy elpusztítják Lluya. Az emberek és szövetségeseik boldogsága és elégedettsége haragja és irigységük főzött bennük. De önmagukban megbirkózni a növekvő erejét a királyság fokozott és nem tudott, majd összeállt bűvészek űzött és fekete sárkányok élnek a messzi nyugati Smargskimi hegyek. Led csatába az egész csomag nagy mágus az északi földek Orgont Sly és fekete Lord Ubik, becenevén telhetetlen, mert nem tudta, hogy intézkedéseket falánkság. És nem eszik kelkáposztát, neet. Ettől a gonosz gnómoktól és az elfekektől, akiket a banditák, a fekete hordának neveztek, elfogták, rablókkal. A vér szerette ezt az Ubikot és a nyers húsokat.
Raltor herceg elment, hogy találkozzon velük a 200000. hadsereg, szedés szövetségesei tündék és törpök, orkok és még, mert megértették azok a tetszhalott nem lesz senki, édes, és hogy az emberek már csak azok védelmére. Ezért az ork vezető lefektette Argh Mork Sarrak kardját a herceg lábaira, felismerve magát alanyai szerint.
Találkoztak a két nagy hadsereggel a Ruganki folyó közelében, melyet a magasan elefántok hívtak Pearlnek, és gnómokat csíkosok, és megkezdődött a csata.
Az első két órában az emberek kapták a felső kéz. A jinn-varázslatokat sikerült összezúzni, és Werheld lovagja szárnyas lovagja a jobb szárnyon álló lichák sorába rohant, megfosztva őket attól, hogy távolról cselekedjenek. De a bal szárny, ahol a törpék harcoltak, az íjászok ölelték fel őket, számtalan csontvázak támadták meg, majd az emberek hibáztak. Elhagyták a jinneket, és rohantak, hogy megmentsék íjászukat. A Djinns azonnal a központba esett, és egyetlen ütéssel összezúzta az orkot. Az orkok, akik nem tudták ellenállni a támadásnak, elmenekültek, és üresen hagyták a központot. Az emberek hadserege egy pillanatra két részre oszlott. Vergeld háttámlája visszacsúszott, de késő volt. A Jinnek elpusztították az élőhalott elfekeket, és könyörtelenül követték őket a vámpírok, befejezve azokat, akik még mindig az élet jeleit mutatták. A fentiek tüzet égettek el fekete szivárvány sárkányok, szájukból kifolyva. A velük folytatott csatában Wergeld és szárnyas lovasága a bátor halálával esett, alig megsemmisítve a repülő szörnyek egyharmadát.
Aztán látva, hogy mi történik a csatatéren, Raltor Prince kiadta a parancsot a visszavonulásra, abban a reményben, hogy visszaállítsa a harcrendszer új határok és áradat, és talán még visszavág, de a visszavonulás vált a pánik, és a véres húsdaráló. Orkok, törpék és elfek, teljesen elvesztette parancs nélkül felülről, szét minden irányban, hogy elkerülje a fák ősi erdők és az emberek rohantak mélyen a királyságot, és megpróbálta elrejteni mögött a város falait.
Felismerve, hogy a csata elveszett, és nincs kegyelem várnak varázslók és élőhalott herceg visszavonult a tőke és azt tette, amit korábban a szörnyű óra imént hallott a régi emberek és a varázslók olvasható az ókori könyveket. Összegyűjtötte az összes nagy varázslót, és közös erővel megnyitott egy portált a hét világ között. A túlélők, gyakorlatilag üres kézzel, anélkül, hogy bármire vennének velük valamit, elhagyták ezt a portált a világba, amelyben éltek. A maradványok az egykor nagy sereg árán életük visszatartotta hordái élőhalott, de nem volt teljesen világos, hogy hosszú ideig nem lehet folytatni. Az élőhalottak mindenkit megkapnak az utolsó harcosnak, és a siker után távoznak a portálra. És akkor mindent. Akkor ne legyél az emberek faja.
Volt egy dolog, az utolsó megmentési akció, és Prince Ralter teljesítette. Elvette hét nagy amulettek tárolt, a Legfelsőbb templom a fővárosban, és amelyben az energia halmozódott évszázadok, és gyűjtsük össze, és ezeket egyetlen tárgy - Key Hét Világ. Az első négy amulettek voltak külön-külön források mágikus elemek, a másik kettő szabályozza az egyensúlyt a jó és a rossz, és az utóbbi alakult ki az emberekben az erő központokba, amelyek részt vesznek a menedzsment mágikus energiát. Amikor össze, ugyanaz, mint amulettek veszíthetik el tulajdonságaikat kedvéért megszerzése egy másik, és egy - teljes lezárását portálok között a hét világot. Egy tárgy, amit a földbe a herceg, aki maradt egy kis csoport az önkéntesek a világban, ezáltal a többit hagyja. Így az emberek elvesztették a királyságot és a mágikus energiát, de megmentették a fajukat.
A bűvész szünetet tartott és sóhajtott.
"Szomorú történet" - mondtam szerkesztés nélkül. - Csak nem világos - és mi? Az emberek nem rosszul telepedtek le a Földön. Ott, mellesleg, nincsenek necromancerek és fekete sárkányok, ezért általában nem kell mágia. Nos, itt van - vontattam a vállát. - Valószínűleg itt is valahogy ustakanilos?
- Itt van - csóválta a fejét a varázsló. - Itt van a vér, az elfek, gnómok és orkok vérje. És még az igazi varázslók is, akik elváltak a sajátjától, és nem akarnak gonoszságot csinálni, és a süket, áthatolhatatlan bozótok és mocsarakban rejtenek el. Amíg minden olyan lesz, mint korábban, az Ultra World számára senki nem lesz pihenő.
"Ó, hát azt akarod, hogy az emberek itt térjenek vissza és lőjék le a rosszakat a tartályokról és a puskákról?"
- Nem, nem az automatikus fegyverekből. Ebben az esetben ismét kapcsolja chopper, és mivel az energia a két amulettek, hogy az ellenőrzött az egyensúlyt a jó és a rossz, az emberek maguk is alakulnak a szörnyeket. A hatalom egy ilyen undorító dolog. A bűvész elmosolyodott. - Ez feltétlenül a Káosz mélységébe vezet. Ezért csak egy út van. Találtam a tárgyat, miután az elmúlt kétszáz évben töltöttem rajta. A műtárgy nem mutatkozott meg, így kézzel kellett több száz ayret is kavargatni. Nem tudtam senkit felhívni, attól tartva, hogy az én cselekedeteim ismertté válnak valódi varázslóknak és nekromantáknak. A legenda szerint Raltor herceg közvetlenül a portállal szemben egy műtárgyat temett el, de nyilvánvalóan nem volt hülye. Nekromanták, általában, és nem értik, hol vannak az emberek, mert a portál zárva volt, nem hagy nyomot a mágia, de Raltor tudta, hogy előbb vagy utóbb, a történet a tárgy kerül ki, ezért betette a pincében a templom. Necromancerek elpusztult Lyudii tőke a földre, és így elrejtette az ereklyét még mélyebbre a romok alatt, az egykori város. És ez az egyszerű igazság csak kétszáz évvel a keresés kezdete után jelent meg számomra.
Kivettem a műtárgyat a romok alatt, és hét összetevőre osztottam. Portál újra, de siettem elrejteni a kíváncsiskodó szemek, egy varázsigét a láthatatlanság és megvéd elnyelő fal ingadozások erejét nem vesz részt, akik nem kell, és hogy őszinte legyek, tenni nincs lélek, nincs élő vagy elpusztult, még csak nem is sejtette, hogy a portál létezik. Öröm határtalan volt, azt hittem, közel van az óra, amikor az emberek visszatérnek erre a világra, de ahogy kiderült, az öröm korai volt. Az amulettek egyénileg nem működtek! Mintha minden erőt adtak volna a tárgynak, és egyszerű fémdarabok maradtak. Igaz, még mindig vannak varázslatok, de nincsenek korábbi erejük. Tehát a korábbi hatalom morzsait felmelegítik.
Először is, rémület tört ki a lelkem, ez valóban a vég? Várj minden reményemet. És nem csak az enyém, hanem azoknak a reményei, akik nem a varázslók, az élőhalottak és szövetségeseik oldalán vannak. De akkor rájöttem, nem tudtam teljesen lekapcsolni őket. Nem tudtam kitalálni a hét világok mesterségét! Nem volt ereje.
- Mi közöm hozzá? - Megszökött egy kérdés. - Valóban szükséged volt a szerény huszonkét Eva-ra, hogy befejezzem a szétszerelést? Ön maga mondta, hogy az újszülött elf ezek közül az eva születéséből több mint én, kétszer. Vegyünk egy elfet.
- Nem arról van szó, hogy más. Az ősi könyvben találtam egy próféciát, és a következőképpen olvasható. A hét világ kulcsa egy részét el kell osztani a hét varázslónak és boszorkánynak, akik földünk különböző részein élnek, és közös erőfeszítésekkel szét tudják szedni. És akkor az amulettek teljes erőben működni fognak.
- És mit, ezek a varázslók és boszorkányok nem jöhetnek ide ide?
- Igen, attól tartanak, hogy az orrukat ki kell iktatni a menedékhelyükből.
Rendben, rendben. Nos, megszerzik a hét amulettet, és mi a következő?
- És akkor én vagyok a gyámja szesz lefordítani a portálon keresztül a Földre egy millió közé, akiknek legalább tíz evov a születés, és ezek égisze alatt a hét amulettek, meg fogja találni a korábbi erejét és győzni akarás varázslók és nekromanták.
"Wow, egy millió?" - Meglepett. - A rossz szellemeket kínozták, valószínűleg, hogy megtalálják.
- Elég kétszáz, hogy mindenki megtalálja az igényeket.
- Hm, nos, még mindig nem értem, de hol vagyok? Miért ne valaki másról a millióból? És különben is, miért volt szüksége egy emberre, ha hamarosan el fogják húzni egy egész közönséget?
- Igen, igen - bólintott a bűvész párszor. - Elfelejtettem a legfontosabbat. A prófécia azt mondja, hogy a varázslók és boszorkányok amulettjét négy fajta képviselőnek kell terjesztenie, akik részt vettek a Ruganki folyó melletti nagy csatában. Vagyis az elf, az ork, a törpe és ... és az a személy, aki a legmagasabb evowe arányt kapja akkor, amikor a bűvész megnyitja a portált. Tehát a bűvész, aki megnyitja a portált - kiderül, én vagyok.
- Egy személy, aztán én - belém bennem kezdődött.
"Joga van visszautasítani?" - rögtön az én ajkaim közül egy nagyon fontos kérdés merült fel ebben a helyzetben. Még mindig nem mennek sóba egy szomszédhoz, aki felajánlotta.
"Az Ultimate World sorsa az Ön döntésétől függ." És ha megtagadják, - egy bűvész vállat vont, és úgy nézett rám ártatlan arckifejezéssel - Majd meg kell küldeni, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott ponton az Extreme World, anélkül varázsa nélkül társait, hogy túlélje, mint te. Sajnálom, de nem megyek vissza a Földre. A próféciát teljesíteni kell ... Nos, mégis. Csak két évtizedig éltél, de már sok kérdésed van ... tudom, Dan. Talán itt megtalálja a választ.
Hm, olcsó válás. Hitetlenkedve nézegettem a varázslóra.
- Tudod - kezdtem el mechanikus nevetés nélkül. - Nem voltam nagyon szerencsés, hogy nagyon okos ember született, és lehetetlen ilyen olcsó trükköket venni. Minden személynek van kérdése ...
- A válaszokat megtalálod a sajátodnak. Felsorolod őket? - mondta a bűvész, teljesen nyugodt maradt, és nyeltem a nyálat.
- Ne! - morogtam egy darabig. A bűvész bólintott.
- Akkor nincs más választásom ...
- Denis mindig van választás. Mondtam, mi fog történni, ha elutasítja.
- Igen, nem erről beszélek. Kérdésekről beszélek. Oké ... Ha ez a helyzet ... de egy kérésem lesz ... - bár én, gondoltam, átgázolt a fejem. Olyanok, mintha nem tudnának nélkülözni velem. "Egy feltétel."
- Természetesen nem tudom, mi az a gondolatainkban - gondolta a varázsló -, de megpróbálhatja ... ha szükség van rád.
"Hmm, mi van", a legfőbb bűvész érdeklődéssel nézett a csőre. - Szeretem új dolgokat. Csináljuk meg - bólintott. - És nem oldottak ilyen problémákat ...
Tehát az elején volt.