15 éves vagyok, mi vagyunk a hárman, az apám és a húgom, vele 19
Helló mindenki, lányok. Őszintén szólva, nem gondoltam, hogy egy napon ez történne velem, úgy tűnik számomra, hogy ez valamiféle rémálom. Valószínűleg csak meg kell értenem. de túl rossz (((((
Általában én vagyok 15 éves, él hárman: én, apa és a bátyám konszolidált, ő 19, ő mindig is szeretett engem, elég jóképű és szexi srác mögött mindig a tömeg a lányok futottak. Édesanyja hagyta az apját egy másikra, aztán egyszerűen ettem. Apa újraházasodott, majd (az anyám), és ő majd elvált apa koromban 6, házas és külföldre költözött kudato.
általában közelebb áll az ügyhöz, egyedül maradok otthon, és néha a testvéremmel. Apa napokig eltűnik a munkában. Nos, ez nagyon unalmas, ezért iskola után hazai barátokat hozok. nos, és néha az általános társaságban iszunk.
és ezúttal otthon is testvér volt, megjegyezték róla DR-t. Nos, és vobshchem vele vagy vele, már elég részeg volt, és. Elalszik. Előtte, voltak olyan srácok és a szex is. de ez még nem minden, tegnap vettem egy terhességi tesztet, át valahol egy hét után az egészet. Nos, van két csík I don `t tudja, mit tegyen most (((((((testvér megígérte, hogy nem mondja el senkinek. De szeretem csinálni? Hogyan mondja apa, mi történt?-E vagy sem, hogy elmondja. Mi fog most történni. Én egy kicsit félek.
Egy héttel később a teszt nem jelenik meg
Lanka_99. 10.03.16 23:30 (válasz: Simpo)
Csak apa embrió nem testvér
aki nem hisz itt. lányok, sokkolta volt. egyszer ült egy barátja, bort ivott minden, a depresszióját, hogy nem nehéz m h kapcsolat volt, ő ül, és olyan következetesen blogolhatja a bajok, és itt érte, és ő azt mondta, hogy sok évvel ezelőtt, ő aludt a testvérével, I. nem tudom, mi a neve, egy megpróbálja apa, tudom, hogy ez a srác egy kis anya elhagyta, és a barátom anyja nem üldözte, és elfogadta a család, de hozta fel a nagyanyja apja. van egy hosszú története van, amit 17 éves korában volt, és ő nem tudja elengedni, és a mai napig, és már több mint 30
4ert0ffka. 2012.05.27. 08:36 (válasz: JERSEY BEAUTY)
ugyanúgy
Abortusz, természetesen. mit számít még? hogy szülni tudjak, remélem, nem gondolsz rá?
Kedves Trololo. Hogyan ugrik az ágyba, mert te egy felnőtt, és hogyan lehet megoldani a problémát, hogy már létrehozott így minden kusty.Begi abortusz megáll ivás részt a vizsgálatokban, vagy több mint poleznym.toshnit rám az emberek, mint te. és elég sok sikoltozás mindenféle weboldalon, amit cselekszel
ismét tesztelni kérem. ha mégsem, még ha nem a testvéredből, akkor szülni fogsz.
és nem tanácsos szülni, és nem lehet megszakítani. a nõkben szükség van arra, hogy megértsék, mit tegyenek, és ott és apuként azt hiszem, megérinti. a helyzet minden bizonnyal nehéz, minden történik, apám jobban mondja meg, együtt. a legfontosabb az abortusz maga
Ne csináld, vagy otthon vannak babrok! minden rendben lesz, nem a világ vége. tartsd.