10 Tények a steward "pszicho" mólón

10 Tények a steward

A helyzet az edzővel az angol csapat számára már régóta nem különbözik karikatúrájának a "Coach" komédiában. Care Fabio Capello, annak következtében, a kiválasztás a csapatkapitány John Terry, aki azzal vádolta a rasszizmus - forgatókönyv egészen elképesztő. Nem is olyan régen nehéz lenne elképzelni. Ennek eredményeként a rasszizmus kaptam egy fájdalmas csapás, és Anglia (az ellenfelünk a csoportban) előtt néhány hónappal az Eb nélkül maradt edző, és az aréna kiment, Stuart Pearce, becenevén Psycho, kiemelkedő, még a klasszikus (régi iskola) angol védő és egy fiatal edző, akinek munkáját nagyon nehéz meghatározni. Egy másik alak most a Labdarúgó Szövetség nem volt, de talán nem jelenik meg ilyen rövid idő alatt, majd a karizma és jellegét Pierce és az ő tapasztalata, mint az asszisztens Capello és angoltanár fiatalok könnyen lehet venni, mint igazán komoly adu. Mások hiányában.

Szóval, frissítsük a Stuart Pierce-ral kapcsolatos ismereteinket 10 olyan tényről, amelyek személyiségét jellemzik.

10 Tények a steward
1. Általánosan elfogadott, hogy Stuart Pearce nagy labdarúgással jött egy körforgalomban. Valójában a profi csapat csak 21 éves kortól kapott, és előtte játszott a Wildston amatőr számára. Ugyanakkor 17 éves korában aláírhatta volna a "Hull City" szerződést, de visszautasította, mert távol volt tőle. Valójában Stewart gyermekkori szurkolunk „Queens Park Rangers”, mint a család többi tagjának, és ez nyilvánvalóan egy erős benyomást, amikor 13 évesen ő tekinthető elég jó játékos a csapatban. "Ezen a héten nem lesz edzés, később lesz" - mondta az edző a kis Pierce-nek, és mindent pontosan megértett. Hogy elhiggye, hogy igazi labdarúgássá válhat, Stuart körülbelül nyolc évig tartott.

2. Amikor Stuart Pearce visszautasította a "Hall" -ot, ezt valamilyen okból elvégezte. Már volt munkája - villanyszerelő tanítványa volt. Lehetséges-e valamilyen labdarúgó-klubra váltani, és még mindig távol van otthonról? Általában ez volt a 80-as évek elején, az idők és a bérek még mindig egészen más. Most már lehetséges, hogy összegyűjti a kerület összes villanyszerelőjét, és csatlakozik hozzájuk a lánchoz, és közös bevételeik alacsonyabbak lesznek, mint az átlagos játékos keze. By the way, Pierce nem felejtette el a szakmát, és amikor hivatásos labdarúgó lett. Két évad után Coventryben és 300 000 fontért a Nottingham Forestért való átszállás után Stewart Pearce felajánlotta elektromos szakembereként az új klub programját. Nehéz megmondani, mennyire komoly - az angol humor nagyon vékony. Talán még a Labdarúgó Szövetségben sem szabad megfeledkeznünk róla, hogy Pierce szintén egy kis villanyszerelő, ha valami be van dugva az irodába vagy valami másba ...

3. Miért, valójában Psycho? Erre Pierce maga válaszolt erre a kérdésre. "A 80-as években mindenki, aki rúgott valakit egy futballpályán, Psycho vagy Rambo volt. Annyira becstelen vagyok az "Erdő" rajongóitól, és elkapta. Néha elindult a közönség, néha én is. De soha nem próbáltam megfeleltetni ezt a becenevet, és szerintem sokkal kedvesebb volt. Igen, ilyen hírnévre tettem szert, de remélem, hogy védekezni fogok, de kegyetlenül, de őszintén szólva. Nos, néha nehéz és nem tisztességes, de fegyelmezett meghallgatások miatt soha nem hívták fel, és csak 5 nyugdíjaim vannak a pályafutásomra, ebben az időben nem sok minden létezik.

10 Tények a steward

Valójában az angol labdarúgás története sokkal több "pszichónak" tudott, mint Stuart Pearce. De ő beceneve mindig nem csupán az agresszió az ellenség, hanem a maga, vagyis a bátorsága és elkötelezettsége, ami annyira szereti angol szurkolók, és hogy a régi híres volt sok játékos onnan.

A becenevekre vonatkozó kérdésekben Stewart humorral válaszol. Például.

- A beceneve nem tiszteletben tartja Hitchcock filmjét, akinek hősnője álruhában nőtt és meggyilkolta a motel vendégeit?

- Nagyon hasonlít nekem.

4. A hosszú pályafutása szinte zsákmány esett a sok ember, akit sokak szerint a legjobb bal Bey a történelem az angol foci. Allegória karrier Peirce egy hosszú, hosszú mérkőzés nehéz időjárási körülmények között, amelyben szántott a kimerültség és végül elvesztette. Például egy büntetőpárbajban, amelyet a következő bekezdésben tárgyalunk. Több mint 700 játék klubfociban (nem számítva a „Vidlstouna”), 78 játékok a nemzeti csapat és a listát az elért eredmények egy pár döntők és a kupa győzelem a „Manchester City”, az első osztályú. Stewart maga írja le karrierjének fő problémáját, mint az elveszett elődöntő. Két „Liverpool” a „Nottingham Forest” az FA-kupa, és ami még fontosabb Angliával - Világkupa 90 és 96 euró, természetesen, a németeknek, akik mindig nyerni, ha bárhol a Földön, 22 ember játszik futball. „Tehetek minden elődöntőt egy halom?” - így mondta Pierce megkérdezték, hogy mit leginkább sajnálja tekint vissza pályafutását.

10 Tények a steward

5. A szankciók vörös szálak voltak Stewart futballéletén. Tény, hogy tökéletesen 11 méteres, klubokban és csapatban játszott. Például Kevin Keegan kedvelte Pierce-t, mint büntető lövőt más kiváló mestereknek, mert a 11 méteres teljesítménynek nincs semmilyen hatása a Stewartra, hiányzik a labda, ami persze nagyon fontos a védő számára. De Stewart fő büntetései voltak már a meccs után, amikor további értékes hangulata már nem volt. "Büntetési karrier" Pierce nem szerezte a világbajnokság-elődöntőben - a döntőben a világbajnokok címet választotta németek.

10 Tények a steward

6 év után otthon az Euro Stewart már büntetést és a spanyolok, valamint a németek sorozata. Szerepelt és annyira boldog volt, hogy minden újság borítójára kapta. De elszalasztotta Southgate-t és Pierce csapat ismét megállt egy lépéssel a döntőig.

Nos, még egy büntetés, a Psycho nem szerezte meg az eredményt, amikor karrierjének utolsó percében elfogyott. Portsmouth elleni ManCity mérkőzésen Stewart 100 gólt szerezhetett, és elküldte a labdát a gól fölé. Pályafutása során először hiányzott a cél. "Mi a fenét csinálsz?" - kérdezte Portsmouth Dave Bisant kapusát, aki természetesen tudta az utolsó mérkőzést és 99 gólt.
"Valószínűleg ez az egész karrierem helyes eredménye - felelte Stewart később -, a történetemnek nem lehet jó végződése."

6. Vicces kapcsolat van Stuart Pearce és Dynamo Kyiv között. Az amatőr csapatok között, ahol egy nagyon fiatal Stu, az úgynevezett előregyártott kocsmák készségét megmunkálták, a Dynamo Kingsbury Kijev kollekciója is volt. És elegendő év után Stewart a "Newcastle" pólóban a Bajnokok Ligájában egy igazi "Dynamo" -val harcolt. És még egy gólt szerzett egy szabadrúgás után. A büntetés, mint egy büntetés, Pierce korcsolyája volt, nem véletlen, hogy ő, mint védekező, száz golyó alatt csapta meg.

7. Ahhoz, hogy teljesen lemondjon a játékról, ugyanígy kell tennie a képzésben. Ez a Stuart Pearce egyik alapelve, akit karrierje során követett. "Nem mindenki ismeri a munka fontosságát" - mondja Stewart -, sokan visszahúzódnak itt és ott, de a végén még hosszabb ideig kell menniük a cél felé. Még karácsonyra is edzettem, még akkor is, amikor még nem játszottam profi csapatban. Amikor West Hamban játszottam, Harry Redknapp megengedte nekem, hogy ne menjek Londonba, hanem gyakoroljak a saját parkomban. És mindig a parkba mentem.

10 Tények a steward

8. Még egy kicsit pihentető is, ez a Psycho edzés sem fog fájni. Stuart ifjúsága, vagyis az az idő, amikor az emberek leginkább elnyelik a zenét, a punk rock, a 70-es évek végén, a 80-as évek elején esett. Stuart hű maradt ebben az irányban az életért. A The Lurkers élő albumának fedezékében egy rajongóban láthatók, és a játékos kiváló kapcsolatot tart a The Stranglers srácokkal (ismert például a Golden Brown hit). Általánosságban elmondható, hogy Pierce bizonyos, hogy a punk nem halott.

10 Tények a steward

Még gyakrabban Stewartnak meg kell magyaráznia testvérét, a jobboldali Radikális Nemzeti Párt politikusát. A brit nacionalisták világos képet kapnak arról, ami még meredekebb, mint Terryé. Testvére testvére nem válaszol, úgy döntött az angol labdarúgó-szövetségben, amely híres az antirasszista érzelmekről. És akkor ki fogja javítani az aljzatainkat? De mostanra Pierce-nak meg kell magyaráznia, hogy bátyja nézetei nincsenek benne. És még a testvér maga is tanúja volt - Stuart nem rasszista. Bár nem határozta meg, hogy jóváhagyja-e.

10 Tények a steward

Anglia edzője nem egyszerű feladat. Még olyan erőteljes profikkal, mint Fabio Capello, jó kezdetektől függetlenül, semmi sem történt rosszul. Úgy tűnik, csak az angol tabloidok fogják megverni a munkát minden edzőtől. És maga Pierce maga is régen felhívta az érdeklődését az ő személyes életében, a legfontosabb tényező, hogy ez a poszttól félt. "A nemzeti csapatban öt különböző edzővel játszottam, és tudom, hogy ez szörnyű lehet" - mondta Stewart. De az idő és a kísértések meghaladják a riasztásokat, végül is, egy fiatal edző számára ez egy csodálatos esély arra, hogy bebizonyítsa magát, mint, de fordítva.

De nem egy Psycho nevű ember fél a nehézségektől. Sőt, ő az angol csapattal befejezetlen üzleti és boldogtalan végeit a játék karrierjét lehet átlépni már edzőként. Reméljük, hogy ez nem történhet az ukrán csapat érdekeinek kárára.

a Separok ilyen része, és jóváhagyja a sörényt, hogy a csúcson döntsenek, ha nem akarnak a deszkába menni, vagy a föld alatt.

Itt olvastam, hogy a ShD 7-0-at nyert a Bajnokok Ligájában. Melyik csapat? Igen, ez az SD sokszor repült krupnnal.

A teljes törvénytelenség fokozódik, és folytatódik. DK csinálja, amit akar. Elvitte és nem ment Mariupolba.

És végül a Dinamo Mariupolba ment rajongók nélkül, elég rajongók Mariupolból.

A szerződés? La la la! Először is, amikor Shakhtar játszott a csoportban Malmóval, akkor először jöttek ki.

egy másik szakértő támogatása