10 A parfümök kiválasztásának szabályai - szépség - il-girl - szépség és életmód - il de bote - üzletek
A parfüm választéka valódi művészet. A parfüm előre meghatározza a hangulatot, a képet, sőt a sorsot is. Hogy ne veszítsd el a parfümös óceán határtalanul?
Nincs semmi károsabb, mint az összetétel megválasztása az illat kiválasztásakor. A komplex kémiai nevek elpusztítják a parfümkompozíció romantikus auráját. A vegyészek számára a parfüm csak összetevők kombinációja. A valóságban a szellemek az érzelmekből, érzelmekből, hangulatokból és vágyakból szőttek ...
A szeszes italok otthona középkori Franciaországnak tekinthető, bár az illatos olajokat még az ókori Egyiptomban is széles körben használják. Természetesen a szellemek széles körben elfogadták a kémia fejlődését a 20. században. A vegyipar csúcspontja lehetővé tette a parfüm demokratikusabbá és hozzáférhetőbbé tételét. A 21. század egy új trendet tükröz - visszatérés a drága természetes összetevőkhöz.
Az illat kiválasztása mellett nem csak a gondolkodásunkat keressük. Néha meg akarjuk találni a kívánt, de elérhetetlen képet. Ezért ne hallgassa azokat a tanácsadókat, akik megakadályozzák Önt abban, hogy kipróbálhassa ezt a vagy az illatot, keressen, kísérletezzen, álnok!
A XX. Század legnagyobb francia parfümje, Edmond Rudnicka, aki az illatszer kezdetén állt, azt állította, hogy nincs olyan nő, aki nem kedvelte a parfümöt. Csak olyan nők vannak, akik nem találják meg illatukat. Hogyan válasszuk ki a megfelelő parfümöt? Milyen finomságokat és titkokat kell tudni ahhoz, hogy ne csalódjon a választás?
Titkok, finomságok, árnyalatok
A klasszikus illatkompozíciót gyakran "piramisnak" nevezik. Az aroma megnyilvánulásának három fő szintje van: kezdeti (felső jegyzetek), fő vagy középső (aroma szíve) és maradék (alapjegyek). Amikor kinyitod a palackot, csak az alap koncentrált illatát hallod, így nem bízhatsz teljesen. A jó szellemeket a közzététel minden szakaszában szereted, és néha nagyon különböznek egymástól.
1. Jobb parfümöket választani reggel. Reggel a szaglóérzékelők a legérzékenyebbek. A nőket arra is ösztönzik, hogy vegyék figyelembe a menstruációs ciklus ingadozását. A legérzékenyebb szaglás néhány nappal a ciklus kezdete előtt.
2. Az illat kiválasztásánál nem lehet parfümöt használni: nincsenek illatos dezodorok és gazdag illatú olajok. A külső megjegyzések megakadályozzák Önt, hogy elkapja a sávot.
3. A választás megkönnyítése érdekében előre határozza meg a szükséges íz típusát: este, nap, tél vagy nyár.
4. A pszichológusok azt javasolják a fiatal lányoknak, hogy előnyben részesítsék a friss, könnyű, élénkítő illatokat tartalmazó gyümölcsöt, valamint a unisex illatanyagokat.
5. A parfüm kezdeti benyomása érdekében permetezze az illatot a foltra. Néhány másodperc múlva lélegezze be az illatot 2-3 centiméter távolságból. Ha tetszett neked a kompozíció, illessz be a csuklódat, vagy dobd el a könyökét. Értékelje, az illat vagy nem lehet legfeljebb 10 perc.
6. Ha az aroma nem okozott csalódást a kóstolás második szakaszában, akkor megfordulunk és ... menjünk haza. A híres parfüm, Roger Dove ismételten megismételte, hogy az illatválasztás hasonló a szerető választásához. Meg kell töltenie vele az éjszakát, hogy megtudja, igaza van-e egymásnak.
7. Soha ne rohanjon az illat kiválasztásakor, fontos, hogy biztos legyen benne, hogy tökéletesen illeszkedik a bőr illatához. Ugyanaz az illat teljesen más módon jelenik meg minden ember számára.
8. Egyszer 3-4 parfümöt kóstolhat meg. Miután minden aroma "semlegesíti" a szagot a kávébab gazdag illatával. Bár egyes szakértők azt állítják, hogy a kávébab szaga nem csodaszer. Jobb sétálni egy kicsit, és visszatérni a parfümüzletbe "friss erőkkel".
9. A kiválasztott illatanyagok blotterét alá kell írni, és a kóstolás után, hazatérve, rendszeresen vissza kell térni az aromához, és a legcsekélyebb változásokat el kell érni. Kellemesnek kell lennie a közzététel minden szakaszában.
10. Az illat minden aspektusának tanulmányozásához egy egyszerű, de időigényes és pontos vétel van. A blotteren az aromaanyagot három részre osztott dózisban fél óránként kell alkalmazni. Az első alkalmazás - hangzik a felső jegyzetek, a második rajz - a szív, és a harmadik, az utolsó, - a vonat. Általában a teszt legfeljebb egy órát vesz igénybe. Amikor az illatot harmadik alkalommal alkalmazza, várjon néhány percet, és lélegezze be a teljes illatot. Bár ez az eljárás nem szünteti meg az illat kötelező kóstolását a bőrön.
Az online áruházban szereplő termékek:
3 471 rubel. 5 340 dörzsölje.
A mennyiségek mennyisége: 2
3 471 rubel. 5 340 dörzsölje.
A mennyiségek mennyisége: 3
Kapcsolódó anyagok:
beszélgetések
9. A kiválasztott illatanyagok blotterét alá kell írni, és a kóstolás után, hazatérve, rendszeresen vissza kell térni az aromához, és a legcsekélyebb változásokat el kell érni.
Mindig követi a 9-es számot!
Mindig ezt teszem!
Mindig ezt teszem! bár egyszer, a magazin új parfümjének leírása után elrohant, hogy megvásárolja, valóban Pts. Az érdekes aroma kiderült, és nem volt tesztelő a boltban, még mindig megvettem. 50% -os találgatással az aromakomplexum nagyon érdekes, de nem egészen az enyém.
Én is), ha tetszett az illat, ne részesítsd a blotterrel, amíg nem tudom biztosan, hogy az enyém vagy sem
Én aláírtam a blottereket, amikor sok a szelektív és a különböző márkák a butikban, a munkahelyen távoztak, és a második napon "kipróbáltam" őket
Nem fogom elrejteni, régebben volt előttem, hogy tetszett az illat a boltban, megvettem, de otthon nem tetszik. nem az én "utóíz" egyáltalán. Mert úgy döntenek, hogy most megveszem, nem azonnal.
Itt itt. Különösen a szelektív anyagokkal
igen, nekem semmi közöm sincs velük: o nem tetszik a legmagasabb jegyzetek, a szív
Nekem is ilyen volt
Először megvizsgálom az illatot az injekciós üvegen (maradék), ha tetszik, akkor megnézem a blottert, aztán a többiek közül, amit szeret, megpróbálom a bőrön. de több mint egy utazást igényel a boltba.
a bőrön néha 2-3 megközelítést alkalmazok.
És jobban szeretem az üvegadagoló szagát, mint a blottert: a papír szaga megzavarja az ízérzést)). Ezután - pshik a bőrön. És én is csinálok pár látogatást :)
Azt gondolom, hogy a blotter is torzíthatja a szagot, ezért csak az "első ismerősnek" nevezem, hogy úgy mondjam, hogy meghatározzam az illat irányát. És hogy a blotters otthon tartsa, bár eltérő alkalmazási feltételek mellett, használhatatlan, mindegyik pár óra alatt egy ízű lesz, amely a százszorszép jegyzetekből áll.
Az éjszaka illatával tölteni jó ötlet, de a legmodernebb parfümök nem állnak az éjszakán, elszaladnak :))
Tartsa az illata az éjszaka - nem rossz ötlet, de a legtöbb modern parfümök éjszaka nem áll fel, fuss el :)), ha futni, nem tartom olyan)) Szeretem hosszantartó illatokat, mert nem az a szokása, egész nap, hogy adjunk illat.
Tartsa az illata az éjszaka - nem rossz ötlet, de a legtöbb modern parfümök éjszaka nem áll fel, fuss el :)), ha futni, nem tartom olyan)) Szeretem hosszantartó illatokat, mert nem az a szokása, egész nap, hogy adjunk illat. Számomra az aromák nem tartanak sokáig. minden.
Azt gondolom, hogy a blotter is torzíthatja a szagot, ezért csak az "első ismerősnek" nevezem, hogy úgy mondjam, hogy meghatározzam az illat irányát. És hogy a blotters otthon tartsa, bár eltérő alkalmazási feltételek mellett, használhatatlan, mindegyik pár óra alatt egy ízű lesz, amely a százszorszép jegyzetekből áll.
Tartsa az illata az éjszaka - nem rossz ötlet, de a legtöbb modern parfümök éjszaka nem áll fel, fuss el :)) És azt is ellenőrzik - a vizsgálati tartósság íz)))). Tehát a tanács jó :)
Itt és több utazásom van a boltba
Nem látom az ízeket a blotteren.Nincs kezdeti ismeret, csak a blotteren keresztül, hirtelen nem tetszik. Az ízért kiderül, a karomra helyeztem, az illatainknak több mint a fele vásárolta meg a csészéket és a samplereket. Számomra az illat kiválasztásakor a legfontosabb az otthoni környezet, így nincsenek idegen szagok. A helyes léghőmérséklet szintén hatalmas szerepet játszik.
Jobban érzem magam otthon. Ezért megpróbálom megszerezni a legjobbakat.
Igen, általában télen elhagyja a boltot, és a parfüm teljesen más illatba illeszkedik, majd bemegy egy meleg szobába, és még néhány más megjegyzést nyit.
Igen, általában télen elhagyja a boltot, és a parfüm teljesen más illatba illeszkedik, majd bemegy egy meleg szobába, és még néhány más megjegyzést nyit. Nagyon tetszik, amikor az illat játszik) minden alkalommal új jegyzetek)
"Az erőteljes természet tökéletesen kiegészíti a citrusféléket és a virágjegyeket." - Nem értem.
Az emberek kiegészítik a jegyzeteket, illatokat. az ember már nem az evolúció legmagasabb szakaszában van.
Ahhoz, hogy választani és vásárolni parfüm bármikor a nap, ameddig tetszik, jöjjön fel a legújabb és nagyon óvatosan, nem minden jó, nem olyan, mint a maradék szag, és egy fiatal lány unisex nem tudta élvezni a sokféle más ízeket.
A nap bármely szakában megválasztom és megveszem parfümöt, a legfontosabb dolog az, hogy tetszik nekem. És nem reggel. gyakrabban délután.
Ez a legkiválóbb idő a parfüm-szociális kutatás megszerzésére, egészen az estig, nyilvánvaló, hogy megvásárolta.
És még mindig érdekel a piramis - érdekes megkülönböztetni a szagokat a kompozícióban. Kötelező pshik a csuklóján. Szükség van néhány látogatásra :))) Ugyancsak fontos az illat megmaradása. Természetesen a parfüm egy személy sajátossága. Az illat az embereket egy bizonyos percepcióra állítja. Egy alkalommal a diákjaim azt mondták a konferencián: "Még nem láttuk, de rájöttem, hogy beléptél a szellem illatába". Olyan, mint a vadonban: az illat egy névjegy.
- Még nem láttunk, de rájött, hogy bejött a parfüm illata. Olyan, mint a vadonban: az illat egy névjegy. Ezt a kollégáktól is folyamatosan hallom.
- Még nem láttunk, de rájött, hogy bejött a parfüm illata. Olyan, mint a vadonban: az illat egy névjegy. Ezt a kollégáktól is folyamatosan hallom. És úgy tűnik nekem, ez egy bók)))))
aroma névjegyként, érdekes! Csak valójában a névjegykártyák adják ki azokat az embereket, amelyekben érdeklődnek, ahelyett, hogy elmúltak, valójában így?
Végül is, nem mindenki fogja észrevenni az illatot)))) Sokan el fognak menni. És egyszer észrevette - ez azt jelenti, hogy kártyákat látogatsz! Ez a módja annak, hogy elragadja a tömegtől hasonló gondolkodású)))).
Mindig követi az 5. szabályt. Ahhoz, hogy a parfüm kezdeti benyomását keltse, permetezze az illatot a blotterre. Néhány másodperc múlva lélegezze be az illatot 2-3 centiméter távolságból. Ha tetszett neked a kompozíció, illessz be a csuklódat, vagy dobd el a könyökét. Értékelje, az illat vagy nem lehet legfeljebb 10 perc
Estee illata volt a kedvencem tíz évig. Hosszú nem tudta megváltoztatni)
Tatyana, én is először olvastam. Néhányszor hibáztam magamban, aztán nem tudtam lemosni magam) Most először szippantok. És magammal elveszem az aláírtat, mindegyik otthon otthon könnyű elkapni azokat a jegyzeteket, amelyek irritálhatják.
Igen, rögtön a kezembe is tettem, majd majdnem a hányinger eljutott és minden módon lemostam - most elsajátítottam a blotterben, és ha minden megfelel a kezemnek, akkor
Soha nem fektettem be. és az IDB-nek az utolsó blotterei fényes fényűek már egy illatot