5 A nap és az arc ellenőrzése

A helyszín egyik cikkében elmondták Ulyanovszk-i pihenő- és éjszakai klubokról, ahol egy többé-kevésbé normális klub, az "Ötödik nap" megjelent. Talán ez az egyetlen "többé-kevésbé" normális klub, de van egy jelentős hátránya. Erről szeretnék írni ebben a cikkben. Azt hiszem, sokan már kitalálták, hogy mit fognak vitatni. Igen, az arckezelésről van szó. Néhány esetben valószínűleg teljes elégedetlenséget okoz, amivel egyetértek. Amikor csak a klub nyitott, azonnal elkezdett beszélni az arcfelügyeletről, hogy kevés embert engedélyeztek, és általában nem értik a kiválasztási kritériumokat. Én és sok barátaink azt gondolták: "Nagyon jó, hogy ilyen irányítás van, hogy a klub ne váljon egy csomó érthetetlen személyiséggé, köztük a sóvárgónak, aki csak zavargásokat szervez, és nem is voltak olyan fiatalok, akik gyakran csak inni akartak. " Kezdetben pontosan ezen a kritériumon volt a kiválasztás. Minden megfelelő, normális megjelenésű, az emberek átmentek és nagyon gyorsan. De amikor a klub nagyon népszerűvé vált, a kiválasztási kritériumok valóban érthetetlenné váltak: egyesek átjutottak, de mások nem. Nem csak, hogy elkezdték elhagyni a PAIRS-t (a lány a fickóval), valamilyen oknál fogva elkezdett kijátszani, vagyis a kamrában, hogy összejöttek. A korhatár is eltűnt. Gyakran eljött a klubba, úgy tűnik, hogy iskolába jár. Egyre többet meglepett. Ugyanazzal a megnövekedett népszerűséggel kapcsolatban a klub úgy döntött, bevezeti az ezüst és VIP klubkártyákat. VIP-kártya (azok számára, akik nem tudják) lehetővé teszi, hogy bárkit is átadjatok: legalább egy iskolás, bár azoknak a személyiségeknek, akiket normális arcfelügyelet nem tesz lehetővé. Nem paradoxon ez? Bár nem paradoxon, hanem egy orosz valóság, amely szintén az "V. Napra" vonatkozik. Most már a kiválasztási rendszer semmit sem talált. Az elsõ passzban az embernek nem szabad megengednie, hogy menjen, de ha újra megpróbálkozik, az erõfeszítéseit sikerrel koronázhatja. Ismét felmerül a kérdés: hogyan történik a szelekció kiválasztása? A válasz önmagában érlelődik # 9472; bármilyen módon! Ez csak attól függ, hogy a személy (állítólag egy pszichológus), aki a kamerát néz, és azt mondja, hogy a személyt őrizni fogják vagy sem. Van egy ilyen tendencia is: kihagyja a kisebb fiúkat, ha elég van tőlük és még több lány. Nyilvánvalóan ez abban a reményben történik, hogy a srácok megtalálják a "szívtársukat", vagy inkább pénztárcát, és pénzt költenek rájuk. Az őrség kapacitása romlott, és az emberek több mint egy-két órát tölthetnek kívül, akár 20 fokos hő vagy fagy is. Visszatérve az álpszichológushoz, érdemes megjegyezni, hogy normális megjelenésűek, mind a ruhákban, mind az arcuknál. Valaki azt gondolhatja: valószínűleg nem engedte meg a kiskorút. De nem, ezeknek az embereknek még útlevelük is van, ahol látható, hogy az emberek 18-20-22 évesnél idősebbek. Összefoglalva elmondhatjuk, hogy nincs valódi arcfelügyelet. Előnyben részesítik a "pszichológust", aki mind a 15 éves, mind a kevésbé megbízható, és semmi mást nem hagyhat ki. Úgy gondolom, hogy ez vezethet, és már vezet a klub népszerűségének csökkenéséhez és a fiatalok elvárásaihoz, és nemcsak az új, megfelelőbb éjszakai klub megnyitásához. És azt hiszem, amint ez megtörténik, az ebben a cikkben leírt klub nagyon gyorsan elveszíti népszerűségét. És ha a szerelmesek megyek kimenni, akkor csak a tehetetlenség és a szokás. Valaki megkérdezi: miért van annyira sok látogató az "Ötödik Nap" miatt? A válasz ismét egyszerű: nincs alternatíva. És amint megjelenik, a látogatók száma nyilvánvalóan csökken. És ennek okai és előfeltételei már kialakultak. PS. Nagyon sajnálom az őröket, mert sokan úgy gondolják, hogy attól függ, hogy kihagyják vagy sem, de ez nem így van. Csak azt teszik, amit mondanak a fülhallgatóban, és nem többet. És ők is sajnálják őket, mert 30 fokos fagyban állnak, mert a szervezők nem gondolkodtak arról, hogy másokkal hogyan lehet átengedni a pihenni vágyókat. Így köszönetet mondhatok az őröknek azért, mert a várakozásoknak megfelelően dolgoznak, a klubban előforduló események száma minimális. Köszönöm a figyelmet.

Hasonló bejegyzések:

A szakaszban: Városi jegyzetek

A szekcióban: Társadalom

MDA. és milyen diákok. Például egy iskolás lány lehet a 11. fokozatú lány, aki 17-18 éves! És nem minden iskolások néznek az "iskoláskorra". És évek 18-án. És néhányan nagyon szimpatikusak, megfelelőek, komolyak, és nem olyanok, mint a gyerekek. Én magam ismerem az eseteket, amikor az ötödikben voltak tanulói, például 8 osztály (13 év), és nagyon gyakran, és én is ellene. De mégis. nem szükséges általánosítható! Mit tanítanak a diákokkal szemben, amilyet leírtam, és befejeztem a 11. fokozatot. Úgy gondolom, hogy az ilyen diákok és diákok közötti különbség nem mindig jelentős. még egy korban is. 1-2 év.

A 17. évfolyamos és az első-második évfolyamos diákok közötti különbség nem lehet nagyszerű. De akkor felmerül a kérdés, hogy mi a különbség a 11. és 10. évfolyamos diákok között. Valójában, nem számít, milyen is. És 10 és 9 között van. Tehát bizonyos határoknak kell lennie. És látni a klubban a részeg kislányok, akik 4-5 évvel idősebbeknek (a legjobb esetben) ragaszkodnak valahogy nem nagyon.

[I]. Alexander, de ez egy gyémánt, és úgy néz ki, mint egy vágás! és ilyen találkozik. köztünk. Szükséges. Üdvözletem! Jó téma, érdekes beszélgetés. Szeretném azt hinni, hogy a következő szórakoztatóközpont szervezői következtetéseket vonnak le. Nagyon szeretnék reménykedni. és ebből levonhatod. ha bölcsen, persze. Hello mindenkinek [/ i];)

Nagyon boldogtalan vagyok az arcfelügyelettel, négyszer mentem el a jelenésben, és mindig különböző hiedelmek megengedték, amikor sok ember ment körül, és nem mentem keresztül itt! ez az ami. minden barátom hiányzott, én vagyok a palacsinta, menj a seggébe, hogy kiderüljön.