63 Moszkva, Basmanny, akadémikus Tupolev Embankment kérése, 153

Kezdjük. A cég csak szavakkal és formákkal rendelkezik. A szuperintendensek nem tudnak semmit. A mesterek nem orosz gyerekek, bár ígérnek oroszokat. Rengeteg bla, bla, bla, az Oleg elöljáró részéről (vezetéknév) nem ismerte fel. Pénzre fordított, nem hozta meg a szükséges anyagot a san számára. e. működik. A fő anyag kiszámítása eredetileg nem volt helyes, mindent meg kellett vásárolni, de nem az ár, amellyel pasa vásárlását. Minden nyolcszor olcsóbb. Az üzbeksek maszkok nélkül, a szükséges eszközök nélkül. Amikor megszegték a szerződést, megkértek, hogy írjak erre. Legközelebb ›

A munkaerő szervezete ebben a társaságban sok kívánnivalót hagy maga után. Az alkalmazottak számára a bérek kiadása valószínűleg egyáltalán nem létezik. Nem tudok kiszámolni a szervezet teljes munkaidejére. Folyamatosan utalnak a pénzhiányra. Kíváncsi vagyok, mi a szervezet és a vezetés? Szimpatizálok veled, ha mire elolvastad ezt a felülvizsgálatot, akkor már találtak munkát ebben a cégnél, és javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb megváltoztassa munkahelyét.

Egy undorító cég. Egy hónapig a rusztori iroda munkatársai a fürdőszobában 1m60 / 1m70 méretű javításokat végeztek. Ráadásul mind a berendezések, mind a régi befejező anyagok bontását már elvégezték munkájuk ideje alatt. Két fal is vakolt. Abban a pillanatban, még a csempe sem teljesen fel van szerelve, a srácok nem törődnek a munkájukkal. Három napot dolgoznak hetente, vagy jönnek, majd eldobják őket, és a legjobb esetben visszatérnek a plébániához, vagy egyáltalán nem térhetnek vissza. Szintén. Legközelebb ›

Ne lépjen kapcsolatba a céggel. Kár, hogy pénzt és idegeit. Nekik van a legfontosabb dolog, nem a munka minősége, hanem hogy hogyan vehettek el több pénzt tőle és gyötrődhettek. Hidd el nekem, már kaptam. És nagyon sajnálom, hogy kapcsolatba léptem velük, bár már évek óta van. A szerződés száma: 30816, 07/06/12.

Az N30816 szerződés 2011. 06. 07-én szerződést kötött e társasággal a konyha javítására. Menedzserek Ivan és Eugene. Nagyon hosszú késés a munka kezdetével. Aztán jött a mester, mindent eltörött. Gyorsan minden fehér volt, festett, bedded, beillesztve. Ugyanakkor nem tartja be a termelési normákat és technológiákat. Nagy sietséggel voltam, és sok házasságot kötöttem. Vettem a pénzt és elmentem (sajnos nem voltam otthon). Minden állításomban a munka minősége (a tapéta egyes helyeken esett a vakolattal együtt, a tapéta a harmonika sarkainál. ›

Szörnyű cég! A munkát nem időben kezdték meg, senki sem tette meg, Tádzsikot küldte el! Carpenter ők is nem kellett, meg kellett találni magam általában, nagyon sajnálom, hogy felvette a kapcsolatot a céggel, olyan sikerrel találom közvetlenül kézművesek, hogy helyrehozza a konyha, amely biztosítja, hogy mindent az életben! És nem fogok túlfizetni több pénzt.

Ne szórakozz Ltd. „RUSSTROY (harmadik Syromyatnicheskiy per., 3/9, 1. o.) Rendezett mennyezet, a szerződés megkötése megállapodás született napos munka, ezért vagyunk itt 3 napig okozott szerelők. Ez berendezések foglalt, akkor valami más ok, csak a reggelit táplálják. "Az ügyfelekkel kapcsolatos attitűdök nem.

Ne lépjen kapcsolatba a céggel. Szégyentelenül dinamittá válnak és kimerítik az összes idegét az utolsóig. A szerződés egyoldalú megszüntetése érdekében pénzre is szüksége van. Búcsúzzon, nem csak 10% -kal, de teljes egészében az előleggel!

Kezdjük. A cég csak szavakkal és formákkal rendelkezik. A szuperintendensek nem tudnak semmit. A mesterek nem orosz gyerekek, bár ígérnek oroszokat. Rengeteg bla, bla, bla, az Oleg elöljáró részéről (vezetéknév) nem ismerte fel. Pénzre fordított, nem hozta meg a szükséges anyagot a san számára. e. működik. A fő anyag kiszámítása eredetileg nem volt helyes, mindent meg kellett vásárolni, de nem az ár, amellyel pasa vásárlását. Minden nyolcszor olcsóbb. Az üzbeksek maszkok nélkül, a szükséges eszközök nélkül. Amikor megszegték a szerződést, megkértek, hogy írjak erre. Legközelebb ›

A munkaerő szervezete ebben a társaságban sok kívánnivalót hagy maga után. Az alkalmazottak számára a bérek kiadása valószínűleg egyáltalán nem létezik. Nem tudok kiszámolni a szervezet teljes munkaidejére. Folyamatosan utalnak a pénzhiányra. Kíváncsi vagyok, mi a szervezet és a vezetés? Szimpatizálok veled, ha mire elolvastad ezt a felülvizsgálatot, akkor már találtak munkát ebben a cégnél, és javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb megváltoztassa munkahelyét.

Egy undorító cég. Egy hónapig a rusztori iroda munkatársai a fürdőszobában 1m60 / 1m70 méretű javításokat végeztek. Ráadásul mind a berendezések, mind a régi befejező anyagok bontását már elvégezték munkájuk ideje alatt. Két fal is vakolt. Abban a pillanatban, még a csempe sem teljesen fel van szerelve, a srácok nem törődnek a munkájukkal. Három napot dolgoznak hetente, vagy jönnek, majd eldobják őket, és a legjobb esetben visszatérnek a plébániához, vagy egyáltalán nem térhetnek vissza. Szintén. Legközelebb ›

Ne lépjen kapcsolatba a céggel. Kár, hogy pénzt és idegeit. Nekik van a legfontosabb dolog, nem a munka minősége, hanem hogy hogyan vehettek el több pénzt tőle és gyötrődhettek. Hidd el nekem, már kaptam. És nagyon sajnálom, hogy kapcsolatba léptem velük, bár már évek óta van. A szerződés száma: 30816, 07/06/12.

Az N30816 szerződés 2011. 06. 07-én szerződést kötött e társasággal a konyha javítására. Menedzserek Ivan és Eugene. Nagyon hosszú késés a munka kezdetével. Aztán jött a mester, mindent eltörött. Gyorsan minden fehér volt, festett, bedded, beillesztve. Ugyanakkor nem tartja be a termelési normákat és technológiákat. Nagy sietséggel voltam, és sok házasságot kötöttem. Vettem a pénzt és elmentem (sajnos nem voltam otthon). Minden állításomban a munka minősége (a tapéta egyes helyeken esett a vakolattal együtt, a tapéta a harmonika sarkainál. ›

Szörnyű cég! A munkát nem időben kezdték meg, senki sem tette meg, Tádzsikot küldte el! Carpenter ők is nem kellett, meg kellett találni magam általában, nagyon sajnálom, hogy felvette a kapcsolatot a céggel, olyan sikerrel találom közvetlenül kézművesek, hogy helyrehozza a konyha, amely biztosítja, hogy mindent az életben! És nem fogok túlfizetni több pénzt.

Ne szórakozz Ltd. „RUSSTROY (harmadik Syromyatnicheskiy per., 3/9, 1. o.) Rendezett mennyezet, a szerződés megkötése megállapodás született napos munka, ezért vagyunk itt 3 napig okozott szerelők. Ez berendezések foglalt, akkor valami más ok, csak a reggelit táplálják. "Az ügyfelekkel kapcsolatos attitűdök nem.

Köszönöm RusStroy-nak a minőségi javításokat! Javítottuk a lakást az árvíz után, minden problémával megbirkózva. Elárasztás után penész jelent meg, a mesterek kizárólag a falakat tisztították. Nincsenek következményei, a tapéta és a vakolat tökéletesen esett, most van stretch mennyezet, szomszéd nem szörnyű!

Ne lépjen kapcsolatba a céggel. Szégyentelenül dinamittá válnak és kimerítik az összes idegét az utolsóig. A szerződés egyoldalú megszüntetése érdekében pénzre is szüksége van. Búcsúzzon, nem csak 10% -kal, de teljes egészében az előleggel!

Újabb árvíz után javítottak, a szomszédok felülről rendezve. A csapat mindent szakszerűen végzett, nem volt szükségünk nagy javításokra, de a kábelezés és a befejezés komoly részét ki kell cserélni. Ezenkívül segítettek abban, hogy megoldjuk a problémát a szomszédokkal, először a cég ügyvédje segítségével, egy illetékes panaszt készítettünk, ezért a szomszédok felülről fizetettek a javításért. Másodszor, bevezették a szomszédokhoz jó szakembereket, akik megjavították a szivárgó csatornákat. Így működnek a szakemberek - egyszerre több problémát is megoldanak. Köszönjük munkáját!

Az építőipari vállalat kiválasztásakor két fő kritérium volt: a teljesítmény minősége és a demokratikus árak. Senki sem adott különösebben értékes ajánlásokat, így a keresések függetlenül zajlottak az interneten. Miután megismertük Russtroy weboldalának összes adatait, megkaptuk a legmagasabb információkat önmagunkért, és habozás nélkül jelentkeztünk a számításokra. Miután találkozott a webhelyen és becsléseket kapott, a vállalat hitelessége nőtt. A Watch heti volt, követte a folyamatot a munka minden szakaszában. Legközelebb ›

Csak, hogy itt elfogadta a javítást! Nagyon elégedett! Minden, amit akarunk. A férj gondosan meghatározta az összes részletet a becslés elkészítésekor - és nem vesztette el. Minden tétel jó és tiszta. Visszatértünk a nyaralásból egy felújított lakásban. Hurrá! Köszönöm.

A Russtroy cég fiataljai két szobás lakásunkat javíttatták. Gyorsan dolgoznak, felesleges beszélgetések nélkül, és sokkal olcsóbbak, mint versenytársaik. Minden munkát, amire szükségünk volt! Elégedettek vagyunk a munka minőségével, a lakás befejeződése kiváló!

Vettünk egy lakást egy régi, magányos idős hölgytől, a ház megjelenését, azt hiszem, ön maga el is képzelte - félelmetes volt menni. És még ez a szag, mert a nagymama kóbor macskákkal élt. Ezért a kulcsokat azonnal átadta a javítónak. A kapcsolatot csak néhány alkalommal tartották az elöljárónál. Ez elég volt, a munka tökéletesen megtörtént. Már elmozdultak, rendeződnek. Köszönjük Russtroy-nak a munkát.

Szükségünk volt egy meglehetősen nehéz, és néha nehéz modern korszerűsítésre, természetes kő, meleg padló, zónás világítás befejezésére, a lakásban lévő válaszfalak lebontására. A RUSSTROY cég szakemberei beleegyeztek abba, hogy teljesítsék, de hamarosan azzal szembesülnek, hogy vakolatuk van. Küzdöttünk egy kicsit, de hamarosan megoldották a problémát. Ennek eredményeképpen a munkát méltósággal végezték, boldogok vagyunk, bár az időzítés eltolódott és kicsit ideges volt.

Korábban hosszú időn át dolgozott egy javítócsapatban, azt hittem, hogy naponta ötször szórakozom, és arról, hogy a bérelt dolgozók őszintén figyelmeztettek. Bármennyire is láttam, nem találtam semmilyen komoly okot arra, hogy panaszt tegyek - mindenki tisztán és professzionálisan csinálja. Éppen ellenkezőleg, még sokat tanultam. Általában, minden köszönet, nagyszerű munka.

Szerették volna javítani a helyiségben, már régóta megvitatták ezt, de mindent csak szavakban korlátoztak, de ez nem ért véget. Miközben mi gondolkodtunk, a lányunk másképp cselekedett, Russtroy mestereit találták anélkül, hogy részvételünkkel tárgyaltak velük, egyetértettek az árral, és az ügy elment. Múltbeli javításainkhoz azt mondjuk, hogy mindent minőségi és pontossággal végzünk, bármilyen állítás és konfliktus nélkül. Egyszóval, elégedettek vagyunk az eredmény nélkül túlzás. A javításon végzett munkák előre meghatározott ütemterv szerint és. Legközelebb ›

Vettem egy egyszobás lakást, és sokan úgy döntöttek, hogy megjavítják. A szervezetek az interneten választottak. A szakértő megérkezett, összeállította a becslést, elmagyarázta az egész eljárást és a javítás ütemtervét, majd bejelentette a költségeket, az ár elfogadható volt és elrendeztem. Ami a saját szememmel szemügyre venné a befejező munkák minőségét, úgy döntött, hogy először egy konyhát és egy fürdőszobát készít. Azt állították, hogy a színpadi javítások ezt a lehetőséget gyakran használják a gyakorlatban (ha nem minden lakás azonnal javításra kerül. ›

Kapcsolódó cikkek