27 éves vagyok és nem vagyok házas - problémává válik! Mindazok, akik körülötted vannak, csak egy dolgot érdekelnek az én

Lányok, tudom, hogy sok vita folyik ebben a témában, de ez a köles a lélek kiáltása - az utóbbi időben már megőrülök. HOGYAN megállítani a prezhivatot, hogy már 27 éves vagy, és még mindig nem vagy házas. és még egy barát sem. volt az ember az életben, nagyon szerette, de rákban halt meg. Most összehasonlítom mindenkit vele, nem találkozhatok azzal, akivel családot szeretnék kezdeni. És mindenki őrültnek tűnt. mindazok, akik körülöttetek, csak egy dolgot érdekelnek az életemben - HOGY A NŐKET? Hogy ne felejtsd el a figyelmet és légy boldog, függetlenül attól, hogy házas vagy-e. Valaki kiderül, ki van a félig kedvence?

27 éves vagyok ... Még nem vagyok hajlandó a házasságra!

legutóbbi barátja meghívott vendégek, minden jó volt (nekem), majd a barátja, akikkel együtt élnek már hosszú évek óta, és az utóbbi időben viszonyok nem éppen sikeres, hozzáment akar, és minden, de ő fiatal még mindig nem éri el vele, általában úgy tűnik, ismét hozta, így meghívtam otthon sört inni, akkor ok nélkül elején a DOE ** kemping mikor személyes lesz az élet?
Azt mondom: "Nem tudom", de ez nem ér véget. Úgy tűnik, nagyon aggasztott egy személy (vagy magam számára nem ismerem ott), általában kísértem őt és bole-t, hogy látogasson el a meghívott nem szándékozik! Aztán valahogy a hangulat elrontotta. Az emberek problémái vannak, de nincsenek agyuk azok számára, akik nem.

Sorel. 09/06/10 14:25 (válasz: trippyhippie)

trippyhippie írta: pozatykay mind az ebla, aki kéri. Mondja meg, bánatom van, a másik fele halott, szerettem egyedül, nincs férj hozzá. szégyellje őket.

A barátom 30 éves, így tényleg megőrül! Szerintem kevesebb kérésre van szüksége! És én 24 éves vagyok, három évig élek a szeretőmmel, még házasságot sem hívok, de nagyon szeretnék!

Az Isles szövése. 06.09.10 14:09 (A válasz: fifli06nx94v)

Mivel ez nem mindenki számára "privát". Azt is elmondhatod, hogy vajon mikor leszek kislány is nagyon édes és ártatlan. De vannak olyan barátaim, akik nem fognak teherbe esni néhány évig, és szeretik a dolgokat, mint egy kést a szívébe.
PS amikor az irigylésre méltó szabályszerűséggel rendelkező ember érdeklődik a részletes dolgok iránt, általában pszeudo-gondozásról és rossz hozzáállásról beszél.

Ellkin. 09/06/10 13:45 (válasz: zlaya_moryachka)

mivel kegyetlen))) És akkor meg kell tudnia minden kérdőív életrajzát

Ó, hogy értettem meg. 23 éves vagyok, és már sikerült ezeket a kérdéseket nélkülözni, a húgom 27,5 évesen házasodott meg, még inkább! Kezdetben hülyén dühös voltam, majd elkezdtem reagálni minden ilyen nagynénémre.
- Natasha néni feleségül vette magát 20 éves korában? Igen? És hogyan találkozott a férjével? azt mondták nekem, hogy sürgősen meg kell házasodnia, hogy lakást szerezzen. És így élsz egész életedben. "(Szimpatikus megjelenés és a fejét rázza)
- Elvitte a Sveta néniet 21-kor? Mmm. ahogy emlékszem magamra, mi volt a bolond 21.-ben. Isten megtiltotta, hogy feleségül fogok menni valakivel, akivel találkoztam akkoriban, mintha szenvednék most. És te sem vagy semmi, élsz? Nos. Van gyereke. Értem. "És így tovább. ugyanabban a szellemben.
KÖZVETLEN!

Chertyakochka. 09/06/10 07:33 (válasz: trippyhippie)

trippyhippie írta: pozatykay mind az ebla, aki kéri. Mondja meg, bánatom van, a másik fele halott, szerettem egyedül, nincs férj hozzá. szégyellje őket.

persze, de a leginkább tetszik

ElenochkaE. 06.09.10 06:46 (válasz: xv9d3r1tqw8o)

Igen, körül vannak parasztok és regények, és a szerelmesek és a házasok valóban hívnak. De most rájöttem, hogy a témát tévesen választották ki. Nem arról van szó, hogy nem házas vagyok, hanem az a tény, hogy mindenki, aki körbejár, nem ugyanaz. és félelmetes az idő, de nincs szerelem. és gondolatok merülnek fel, ami már nem így van a nagyszerű érzéssel. de olyan egyszerű, hogy valaki közeli volt, nem tudom. Megpróbáltam, de nem tudok mindent.

Valószínűleg „tisztességes”, vagy normális, nem tudom pontosan, hogyan kell mondani, körül lenne, ha állandóan a férfiak, szeretők, lehet főtt magánélet, hogy tartsa ki, egyértelmű, és így egyértelmű, hogy több mint egy és soha nem is lesz, és úgyhogy a bolondnak tartsa ... hát, amikor valamit visz neked.

Nem házas? Igen, rendben van. Nagyon jó barátom van, aki 29 éves korában házasodott meg. Nagyon jól. Megismerték a munkát. Egy másik 27 éves barátja a korona alatt ment és boldog is. Hazajött hozzá. Sem az egyik, sem a másik férj nem iszik, szeretik, gondozzák és imádják őket. És a "herceg" hamarosan megtalálja. Jobb várni, és boldogabb lesz.