33. Ötletek elrendezése egy családi ház udvarán
Már mondtam, kedves olvasók, hogy a férjem és én vettem egy hétvégi ház az elmúlt évben. Őszintén szólva, én megvenni, mi nem tervezzük, de a pénzt félre az út a tenger. Az a tény, hogy a jövő a nyári rezidenciája a szülő értékesített terület a ház, megtanultuk az anyjától. És nem hagyja ki a lehetőséget, hogy a szülők a szomszédokkal.
Először is, és indultunk haza. Kaptunk egy kis agyag kunyhó, amit bélelt tégla. Szerény javítás és hozta bútorok. Itt az ideje, hogy elfoglalja a területet.
Oldalunkon sok gyümölcsfa. Vannak alma, sárgabarack, cseresznye és a szilva. Hogy őszinte legyek, a férjem nincs megadva tölteni ünnepnapokon és hétvégén gondozásában a nagyszámú cserjék (erre a célra van szüleim háza). Egyszerűen fogalmazva, az ország, mi nem fog működni, és a többi: időt töltenek barátaikkal, szakács grill, napozó.
Azt szeretnénk, hogy egy nagy, fából készült pavilon, vesz egy kis szökőkút, egy kis kényelmes padok és egy asztal. Mert a lányom, azt szeretnénk, hogy egy homokozó és hinta.
És azt akarom, hogy vásároljon néhány szép kert számok. Véleményem szerint ezek a kis dolgok, hogy az udvaron, sokkal kényelmesebb.