23 értékelés alapján körülbelül geliodent címe: Moszkva, East Izmailovo, lila Boulevard, 62
Két kiváló, finom plombochki hozott Huseynov. Én kínált választék tömések különböző anyagból. Beszéltünk az előnye és hátránya az egyes. Választható tömések és a kezelés elégedett. Tetszett tekintetében a betegek számára. Fogászati látogatók több, mint elégedett. Elfújta a jó hangulat és az egészséges fogak!
Megpróbáltam különböző fehérítő, de mint a legtöbb hatás zoom-4. Számomra ez egy jó eredmény, mert kofemanka még mindig ugyanaz! Ezúttal van egy kedvezmény, mind 18 ezer volt. Szép megtakarítások az ünnep előtt! Hát itt fogfehérítés nem kell valami összehasonlítani!
Nem kezelik semmit, srácok. És az ellenség nem akar. Egyike vagyok azoknak, akik a saját bőrükön kellett fizetnie, hogy összehasonlítsa a minőségi ingyenes. Perelechivali fél fogak, amelyek közül kettő nem sikerült megmenteni. Most rajtam a híd és az implantátum költség. A hibákat kifizetve. Azt, hogy mindent itt levendula Boulevard Moszkvában. Minden rendben van.
A kezelés mindig jön nagyon komolyan. Ezért, amikor problémák voltak a fogak, úgy döntöttem, hogy először a kép. A helyszín a fogászat látott akció a panoráma képet a fogak nyomtatás és írás a lemezre csak 700 rubelt. Leírtam részletesen minden az én fogászati problémák. És az orvos alapján a program kezelésére vonatkozó fogamat. Kezeli itt is.
Tényleg kezdtem, hogy fáj a bölcsességfog, és el kellett menni a fogászat. A megfelelő időben nekem a legközelebbi klinikára rekord csak Geliodent. Ezért beiratkoztam itt. A recepción küldtek Vladimir Andrejevics. Tooth Töröltem minden gond nélkül. Tudom, hogy ez egy nehéz foghúzás, mert a gyökér nagyon hosszú. És én eltávolítjuk, mielőtt egy másik fogat a szokásos klinika, ez nagyon fájdalmas volt, a fogat beteg volt sokáig, és az orvos hozzáállása volt figyelmen kívül hagyni. Nem tetszik! Törlés ellen. további ›
A fogászatban folyamatosan GelioDent sok beteg. Néha meg kell várni a vétel. Lányok rendszergazdák kínált tea és kávé. Pihenjen előtt vétel. Két héttel ezelőtt, három foga gyógyítható. Az orvos óvatosan megtisztítják csatornák és a kínálat jó minőségű tömítéseket. A kezelés folyamatában, az arány az orvos a beteg elégedett. Köszönöm.
A fogászatban Helio Dent folyamatosan tüntetésekről. Nemrég tettem a készlet fém-kerámia korona a fog csak 7000 rubel. All inclusive, minden további kifizetéseket. Crown színhű is. Ez nem más, mint a fogaim. Minden fogat hibák rejtett minőségileg rendeztek koronát.
Jó napot kívánok. Szeretném elhagyni visszajelzést a klinikán. Általában nagyon pozitív érzelmek. A kellemes: a tiszta, modern berendezés és egyéni megközelítés. Személyes hála fehér mosoly és tisztítási szeretném kifejezni Oksana Aslanovna, jó természetű ember van, és egy nagy szakértő a területen. Kedvezményes fogászati GeoDent csak szép, plusz mindent benne van az árban már. Kívánok sok sikert és jólétet.
Treat fogai fogászati GelioDent. Miután alaposan kérhető tanácsokat küldtek egy képet. Panorámakép a fogak az egész száj készült mindössze 700 rubel, a nyomtatás a film és a lemezre írva. Barátok, nagyon olcsó. A kezelés teljesen festett, és az árak is ésszerű. Kiváló Clinic, olcsó. Azt tanácsolom, hogy nézze meg!)
Először anya protézis, akkor én a fogászatban Helio Dent. Protézisek teljes mértékben részt vesz az orális méltó Dr. Farid Mejidov Ramazanovich. Minden kezelés nem haladt gyorsan, nagyon gondosan elkészített formába, illesztés a lehető legkisebbre csökkenteni. Protézisek csak Wonder kényelmes és szép. Köszönjük protézisek és könnyű hozzáállás a betegek! Köszönjük!
Szeretném megköszönni a csodálatos személyzet fogászat GelioDent a kedvesség és figyelem a betegek számára. Kiváló fogászat, ahol az orvosok dolgozni arany kezét! Különös hálával az orvos Vadbolsky Vladimir Andrejevics nyugodt, türelem, a szakszerűség és a magas minősítési. Elmentem a fogorvoshoz súlyos fájdalmat. Vladimir Andrejevics gyorsan diagnosztizálják a problémát fog (granuloma) a koronát, eltávolítjuk a híd, távolítsa el az érintett fogat lezárjuk. további ›
A tanácsot a barátok kerültek fogászat Geliodent a levendula Boulevard, mindig félt a fogorvosok, de miután meglátogatta a klinikán félelmek eltűnt, megtaláltam a klinika és a fogorvos Medzhieva Farid Ramazanovich. Az orvos nagyon figyelmes, lelkiismeretes, mindent megtesz nagyon óvatosan, nincs fájdalom, mindig azt hogyan lehet a legjobban csinálni. A legtöbb kórház minden tiszta, a személyzet barátságos. És ami a legfontosabb - a klinikán különböző részvények, ami sokkal olcsóbb, hogy a kívánt eljárást. további ›
Szia, szeretném kifejezni hálámat a meleg és érzékeny fogászati személyzet minden találkoztam. Egyik kórházban, én nem érzem olyan nyugodt, mint egy Geliodente. A beavatkozás előtt, kértem a fagyasztás és attól fél, hogy továbbra is érzi a fájdalmat, de minden ment csak finom. 5+ ilyen szolgáltatásokat. Tovább az előnyöket szeretnék megemlíteni egy teljesen ingyenes konzultáció, ahol mindent megmagyarázni, és a show. Általában minden tanácsot!
Üdvözlünk! Nemrég találtam a saját területén nagyon jó olcsó fogászati klinika. Az első alkalommal, amikor azt írta, hogy Anna marusov orvos a kezelés után két foga Anna, voltam izgatott, mert a kezelés nem volt fájdalom, ez volt minden történt nagyon gyorsan és hatékonyan. Fogászat - egy munka, amellyel Anna megbirkózik 100% -kal! Folytatja tovább megy egy ilyen csodálatos orvos! Köszönöm szépen!
Ma befejeződött a fogászati kezelést. Kiderült, hogy egy kiváló klinikán a ház közelében. Mint az orvos Medzhinov Farid Ramazanovich. Profi. Így sikerült nyerni, minden fogja magyarázni, figyelj, úgy tűnik, hogy már régóta ismert. Egy jó orvos, egy jó klinika, normál áron - mi mást befejezéséhez szükséges boldogságot. A végén, tetszett. Fogom ajánlani a barátaimnak.