6 dolog, hogy a fiúk a lányok utálok

A nők hajlamosak könnyen tudja, hogy nem szeretem ezt az embert. Gyakran előfordul az egy szempillantás alatt: kiáltotta, összeráncolta a homlokát, és elfordult - minden készen áll, hogy válaszoljon!

Azonban ez a rendszer nem mindig működik. Nem minden férfi egyforma. Mindegyik egyedi. Összeállítottuk néhány általánosító az a tény, hogy hallja, szinte minden ember.

1.Muzhchinam nem szeretem a nadrágot.

Személy szerint én is így gondolom. Spandex hangsúlyozza az összes előnyeit és hátrányait ...!

2.Obychnaya probléma: "duzzogás - húzta".

Hidd el, ha csinál selfi a kifejezés, semmi, de a nevetés nem egy normális ember érez!

3.Some férfiak azt állítják, hogy a lány a nagy nadrág több, mint egy nagymama.

Jó! Néha ez elfogadható.

Férfi úgy gondolja, hogy egy nő kifejező smink néz ki, mint valami természetellenes!

Személyesen nekem ezen a ponton teljesen tetszik! Ha a férfiak nem szeretik fényes smink, akkor miért kiad egy csomó pénzt a szépségszalonok?

5.Muzhchiny össze nők kendő egy takaróval.

Wow! Azt hiszem, ez túl sok!

6.Muzhchinam nem tetszik szavak, mint „bye”, „Honey”, stb

Férfiak! Meg kell változtatni. Ily módon kifejezni őszinte odaadással és szeretettel.

És mi van, ha kérdezni egy lány arról, hogy mit nem szeret az ember?

Biztos vagyok benne, a nők nem lesz elég, és egy teljes napot, hogy teljes mértékben válaszolni erre a kérdésre. Szeressétek egymást, mint hogy mit eszik: együtt az összes előnyeit és hátrányait!

Kapcsolódó cikkek