2 éves működés Peugeot
Működés: 2 év működés Peugeot.
Itt vagyok talált egy kis időt, és úgy döntött, hogy adjunk egy ismertetőt működését Peugeot.
A kilométer-számláló 70 t.km.probega, sok vagy kevés bíró. Az elmúlt időszakban az autók még mindig boldog, kivéve a változás CV ízületek, de ez az, amit írtam a vonatkozó részben az út egy új SHRUS Kínából hajtott 15 t.km, minden rendben van, remélem, hosszú útra. Egyébként minden rendben van.
Szinte az összes, aki elment az autó vajon a méret a kabin, főleg a hátsó kanapé, amely könnyen befogadni három egészséges férfi.
Az előző cikkben elfelejtettem felvenni a benzin-fogyasztás, ami csökkent 30 t.km. path 7,5 liter 100 km, átlagsebesség 40 km / h. Még mindig szeretnék hozzáadni terep autók a nagy távolság 30 cm laza hó könnyű. Az előző cikkben volt a kérdés a motor fordulatszáma, ötödik fokozatban 110 km / h 3000,140-4000.
Valószínűleg keveset írtak, de lényegében semmi hozzá, hogy minden kérdésre kész válaszolni.
Trasher topguns sanik0909 -roman- garisp igor_1958 ushin slavinag rus777mar wol16n alexansh regények
És a szamár. Megyek vissza az ellenkező, és mi jön ki ebből a helyzetből nincs szintje (((Comes
értelmes gondolat, hogy elérje a hó vissza a parapet sokkal olcsóbb, mint előtte. Megpróbáltam a kerék
úgy, hogy amennyire csak lehetséges, párhuzamosan a parapet repülni hátra. Vsezh- de még elkaptam valamit. Egy éles kanyar, és én
dob egy szög 45 fok a parapet. Soft meg))) párnák biztonságban vannak. Ülök. Számomra az emberek menekülnek. Minden normális,
Mondom. Igaz. Segítség húzza. Kimegyek a félelem. Mi ez az arc. És ez ép, fiúk! Egyáltalán semmi! még képlékeny
Téli takarás a lökhárító ül pontosan! Minden optika működik! Tumanki a helyszínen! Minden ragyog, ahogy kellene. Nos, kihúzott egy dzsip
Én vezettem 90 több))) Hogy lehet, az apa figyelmesen nézte. Összesen: 2 sárvédő a takony, egyik hányt fasz.
minden általános ünnep több, akik kap elkapott egy ellentett) - elakadt küszöb vezetőoldali ajtót. Oké, így elakadt. 20 cm.
De a küszöb fölött, úgy tűnt, nem számít. Az ajtón, mint az összes gud. A gép piszkos, nézek mosás után. Azt hiszem, könnyedén. nagyon
könnyen. És a virágok nem repült a hátsó ülésen becsapódáskor))) bemutatott egy egész))) Tehát a szerencse is van az a tényező a gép. Valószínűleg.
nem voltak autók. De megállt a közeledő nagyon neudachno- I észrevétlen, amíg azok nem támadnak át (((
Az egyik a félelem a fékek került, ahelyett, hogy csak csendben megy körbe. A hely egy kicsit, de elég.
Nos, hogy szenvedett, természetesen. Le. A gépeink. Mindannyian Orem „B de nem az.” És akkor még mindig
busz felé. Ahogy gurult. Ahogy én gurult. Vyrulil- de minden fogadott és tört, a szemben
mint én, csak a tat beragadt (((És neki, hogy meneküljön nelzya- sürgősen meg kell tisztítani az úton, valódi vagyok
fenyegetés. Nos, én pedig cipelte látja magát, vagy van valakinek tudunk segíteni. Egy közúti normális volt. Net. Száraz.
De vannak olyan területek, ahol van egy éles jég. És akkor ismét száraz. Így kaptam. Amikor elhajtottam onnan, a kerekek
A Bucs lebontották harmadik peredachi- így csúszós. Monchegorsk kerület telt el. Van egy szar hely.
A függelék V tomarket.ru
információ
Fordítsa meg a készüléket, hogy keresse meg a teljes verzió az oldalon.