13 ok, amiért érdemes feladni ma
Első pillantásra ez tökéletes: lefegyverző mosollyal, kikészített íz, jó élet, ismer minden a preferenciák és kész teljesíteni a minden vágy, még pedig a másik oldalon a világ. Addig, amíg véget ér édességet buketny időszak és Mr. Big nem pedig egy tököt (a legjobb). Ha legalább az egyik 13 jelek ez jellemzi - hidd el, nem ő a hős a regény.
Továbbá azt, hogy nem hiszel magadban
Miután Irina Shayk az a kérdés, hogy miért szakított Ronaldo, azt mondta: „Én már nem, mint én vele.” Ne tévesszük össze a bizonytalanság az elején a kapcsolatot a kellemetlen érzést, amely akkor jelentkezik, ha jól ismerik egymást. Ha megállt, hogy értékeljük, ha - itt az ideje, hogy hátrébb. Mellette meg kell érezni, vonzó és kívánatos, hanem harcolni az új komplexumok.
Nem tekinthető az érdeklődési
Minden, amit csinál, azt hiszi, a puszta butaság: kritizálja a munkáját, hobbi és barátai. Amikor megosztja benyomásait az első lecke jóga, vagy beszél az új főnök, ő vagy nem veszi ezt az információt komolyan, vagy nem hallgat meg.
Ő megsért téged
Vagy, ami még rosszabb, fenyegetett és felemeli a kezét. Egyik a kapcsolatok nem épülhet agresszió. Ha az ember megengedi, hogy durva, ne várja meg, és reméljük, hogy egy napon ez változni fog.
Hasonlítja meg az ő ex-barátnője
Tegyük fel, hogy egy vicc, de gyakran említi: „Még az ex nem viselkedjék is.” Vagy például, finom odafigyelnek a részletekre. „Ez volt a nagy szám Te, persze, szintén semmi.”.
Ő manipulál téged
Gyakran előfordul, hogy nem érti a helyzetet, elveszi bűncselekmény és elkezdi figyelmen kívül hagyni akkor vagy kezelésére túl hideg. Így ő manipulálja te, és azt akarja, hogy megváltsa magát, bocsánatot ezerszer előtte. És még ha az általa elkövetett bűncselekmény, a helyzet fordul, hogy találja magát bűnösnek újra.
Ő féltékeny rád
Szereted a munkád, hogy van egy nagy család és a barátok, akkor nem számít, mit nem panaszkodnak. De van valami baj. És ahelyett, hogy megpróbálják megoldani a problémát, azt mondja: „Nos, természetesen, nem lehet panaszkodni, akkor mindent az életben nagy.” Az irigy ember sokkal rosszabb, mint egy féltékeny barátnő.
Ő provokál te
Emlékszik az ex, aki már régóta elfeledett, arra törekedjünk, hogy féltékeny - legyen az egy pincérnő vagy a barátnőd, - kémek, akitől kapott egy üzenetet, és biztos, hogy azt mondják: „Már megint a barátok írni.” Talán nincs izgalom, vagy ő nem bízik benned. De ha nincs oka érzések, de még továbbra is provokálni - ne pazarolja az idejét rá.
Ő próbál változtatni akkor
Először kéri, akkor a legtökéletesebb nő a földön, majd elkezd penész a istennő. Vásárlás egy tornaterem tagság, megpróbál beavatkozni a szekrényben, állandóan gúnyt ruhák módosításához szükséges frizura, és nem nevetni olyan hangosan. Érdekes, hogy amint lesz tökéletes, hogy sokkal érdekesebb, hogy továbbra is a kapcsolatot.
Ő nem tartja szavát
Állandóan azt ígéri, de nem. Ő esküszik rá, hogy ő lesz figyelmes és „több ez nem fog megtörténni újra”, de megint elfelejtette, amit mondott néhány órával ezelőtt. Van két hónapos várakozás, ő fogja verni a fogas a teremben, és vesz egy jegyet az opera, amely soha nem ment a jubileumi, mert ismét megfeledkezett róla.
Nem tekinthető meg véleményét
Soha nem hallgat a tanácsát, és figyelmen kívül hagyja a kérést. Amikor próbál velük megosztani tapasztalatait bármely okból, csak vállat von, és azt mondja: „Nem baj”, és amikor kifejező a helyzetüket, megszakított mondat közepén: „én jobban tudom.”
Nincs személyes tér
Nem érdekli Önt
Nem érdekel, ha hazudni mérgezés vagy orrfolyás: ő elfelejtette megvenni a gyógyszert, vagy ő csak lusta menni a gyógyszertárba. Soha nem csodálkoztam, hogy az üzleti, akkor is, ha azt látja, hogy te ideges. Ha megkérdezzük, hogy egy teát egy nehéz nap után, akkor általában találkozik kudarc és mulandó: „Sajnálom, én is nagyon fáradt.”
Nem jön a kezdeményezés
Minden partner szeretne: egy találkozót vele, meglepetés a tetőn, ahonnan a moziba, vagy egy új tornác, amely ízletes koktélokat. Megadjuk neki zorbing felkérik, hogy egy téma párt, vagy javaslatot, hogy nézd meg a filmfesztiválon. A legjobb, hogy egyetért a legrosszabb - könyörög „hazugság otthon”, anélkül, hogy valaha a kezdeményező a kezükben. És mennyibe fog ez tartani?