9 okokat, amelyek miatt a gyermek azt álmodtam, hogy Ariel
9 ok, amiért, mint a gyermek álmodott, hogy Ariel
Amikor először láttam a gyermek, „Little Mermaid”, rögtön beleszerettem a főszereplő nyom nélkül. Ariel egy modell az elegancia és a szépség között sellők. És mindannyian akart lenni a helyére. Úszás a medencében vagy a tengerben, megpróbáltuk utánozni a mozgását a kis hableány. Nézzünk szembe a tényekkel és elfogadom. Most semmi sem változott, valamint a gyermekkorban, örömmel jelentek meg a helyszínen Ariel. És több oka van:
1 Ariel - Princess of the Sea.
Milyen lány nem álom, mint egy gyermek, hogy legyen egy hercegnő? És tekintve, hogy Ariel él a tengeri birodalom, úgy válik még csábító.
2. Ariel igazán jó úszó.
Persze, ez természetes neki. Ha volt egy gyerek hirtelen megjelent a helyén, mi volt, hogy úszásoktatás, hogy egy kicsit közelebb szinten. És mi lett volna a harcot a félelem a mélység. Végtére is, Ariel egész életében az óceán fenekén, és soha nem volt, hogy belevetik magukat a vízbe a félelmetes torony. Érdemes nagy tisztelettel.
3. Ariel - a tulajdonos a csodálatos haj.
Bár igyekeztünk, hogy a hajuk szép, gumiszalag és Bobby csapok, Ariel hatékonyan jelent a szeles rock and szóló így hihetetlenül jó. Úgy látszik, ő használja a mágia, ami a haját, hogy nedves és zavaros. Közben tettünk számtalan próbálkozás, hogy maguk a márkás Ariel bang, elvágva a hajuk különböző módokon. Az eredmény mindig sikertelen, és meg kellett várni, amikor a haj nő vissza, hogy szerencsét próbál újra.
4. Ariel abszolút bátor.
Ő nem félt a kulturális különbségek az emberek és sellők és bátran lépett a föld, ahol senkit sem ismer, vagy bármi. Ő könnyen megtanulta, hogyan kell használni a villát evőeszközök, bár kezdetben rendhagyónak tekintendő címer. Ahogy a gyerekek féltünk, hogy megy egy új iskola, nem beszélve az új, és nem ismerik az ökoszisztéma.
5. Ariel létrehozhat egy elegáns ruhát bármi.
Kötél és Sall? Csodálatos! Minden kész! ... De ez csak akkor működik, ha Ariel. Amikor megpróbáltuk, hogy egy hasonló csoportot lemezek és csipke függöny, az anya nem tetszik.
6. Ariel énekli a víz alatt, mint egy angyal.
Mint egy gyerek, mindannyian énekeltek elég jól, a gyerekek elég elviselhető. De amikor próbáltam csinálni a víz alatt, kiderült, csak glug glug-glug. Hogyan történik ez Ariel?
7. Ariel lehet beszélni hal.
8. Ariel nem kellett cipőben idején volt, amikor egy sellő.
Mint egy gyerek, minden gyermek eljön az az idő, amikor ő maga a tanulás köti cipőfűző. Ariel nem kell foglalkozni vele, mert mindig volt ig. Ez sokkal könnyebb. Továbbra is úgy gondolja, hogy a kis hableány, hogy a legjobban érteni gyakorlati cipőt, mert csak ő tudta, hogy a előnyeiről és hátrányairól birtokló lábad szemben ig.
9. Ariel nagy szókincs.
Igen, mint a gyermek meglátogattuk meglehetősen furcsa vágyak és gondolatok. És most sajnálom, csak akkor tudjuk gondolni a strand és a tenger.