7 legfényesebb köröm minták nyári

1. csillagszórók

Emlékszel, milyen szórakoztató volt a fény a csillagszórók, amikor gyerekek voltunk? Akkor átélni ezt az érzést támaszkodva körmüket ragyogó fények (az egyik kedvenc minták). Vegyünk alapul világos színű körömlakk. Akkor kell alkalmazni a lakk csepp sötétebb színű a közepén a köröm. Egy vékony csap vagy fogpiszkálóval, hogy rajzoljon egy vonalat a széle a köröm. Piros, fehér és kék alkotják a színpaletta a design.

2. pöttyös

Pöttyös Boldoggá tesz, úgyhogy gyakran választani azt a manikűr. Szeretem kezdeni egy színt, majd festeni néhány Goroshkov különböző színek minden köröm. Meg tudod csinálni ugyanaz az összes köröm borsó, vagy választhat egy másik színt minden köröm külön-külön. Tökéletes borsó lehet tenni, olyan ecsettel a körömlakk rá, hogy ő esett egy csepp körömlakk a köröm. Biztonságos okozva pöttyök lack réteget.

3. Az állatokat minták

Nem valószínű, hogy az állatok minták egyre megy ki a divatból. Ha nem szeretnénk, hogy túlzásba egy új design, az állati mintát a manikűr. Akkor ábrázolják a leopárd foltok, szín zsiráf vagy zebra csíkos. Használja szokatlan színt egy manikűr érdekesebb.

4. Tört vonalak

Vonalak látható mindenhol, kezdve a ruhákat lakberendezés. Ha tetszik nekik, mint én, akkor a köröm - a tökéletes hely a képet. Döntetlen az első sorban az azonos színű, majd egy kis kefe felhívni cikcakk egyik oldalról a másikra. Meg lehet kezdeni, hogy egy világos színű azzal a kiegészítéssel, sötét sarkokban, vagy nem az ellenkezőjét, egy sötét színű alkalmazásának alapja és élénk színek rajzoláshoz cikcakk. Mindenesetre, akkor élvezni fogja a manikűr.

Ombre használják nem csak a hajfestés. Ez a kialakítás is néz ki a körmök a keze vagy lába. Kezdje el használni manikűr köröm világosabb árnyalatok. Ezután fokozatosan alkalmazni lakk sötétebb a felső része a köröm. Vedd fel a színeket úgy, hogy közöttük volt egy éles kontrasztot. A jobb megőrzése manikűr köröm tiszta lakk kabátot.

Nincs annyira emlékeztet a nyár, mint a virágos mintákat. Ha elfogadja, akkor, hogy a design -, amire szüksége van. Az alapokat, használjon semleges színű festék. Ezután egy kis kefével vagy egy fogpiszkáló, rajzoljon egy kört, amely 5-6 pont, ahonnan azután, hogy a virág szirmai. A kör belsejében, adjunk hozzá egy pont a másik szín befejezni a virág. Minden köröm festeni egy nagy virág, vagy több kisebb.

7. Tai adni

Stílus tai adja vissza trend. Nem tudom rávenni magam, hogy ruhát ebben a stílusban, de szeretem, hogy egy manikűr tai. A külseje lenyűgöző, és ez nagyon egyszerű. Először alkalmazza a köröm fehér. Akkor kell alkalmazni cseppeket a különböző színek a körmök. Hegyével egy fogpiszkálóval színkeverés, és hozzon létre egy jól ismert tai érvényre. Ez a kialakítás jól néz ki, ha a neon színek.

És mi a kedvenc köröm design? Mindig csinál egy manikűr, vagy csak különleges alkalmakkor? Remélhetőleg a fenti lista ösztönözni fogja, hogy hozzon létre egy design, amely elvezet mások csodálkoznak.

Kapcsolódó cikkek