5 tipp azoknak, akik szeretnék, hogy egy kutya
Tekintettel arra, hogy itt az ideje elkezdeni a meleg, és sok csak ebben az időben elkezdenek gondolkodni vásárol egy kutyát, úgy döntöttem, hogy egy kis bejegyzést, ami figyelmezteti a leggyakoribb hibák ebben a kérdésben.
1. Készüljön megsemmisítésre.
Akkor, mint meg kell tiltani az labda / Bobik fogyasztani a tapéta, rág huzalok hörcsögök és lezuhan egy váza egy futó kezdet, de amíg ő nem csinál, és ennek következtében nem kap egy puha zhopke tanulság is, nem lesz büntetés . Így működnek. Kíváncsi vagyok, hogyan ugyanazt próbálja ízlés bizonyítani azokat a kis fehér vezetéket! Persze, akkor is szerencséd lesz, és minden felhalmozódott back-törés munka, nem fáj, de kezdetben el kell készíteni arra, hogy otthon fogak megpróbálja mindazt, amit a fogak eléri.
2. Soha ne válasszon egy fajtát kizárólag alapján a külső adatokat. Igen, a Huskies igazán szép szemét, és egy pitbull akkor nem kétséges, meg olyan jó, hogy még most is fotkay a borítóján a rap album, de minden fajta megvannak a maga sajátosságai, a saját igényeit és szükségleteit, és az életritmus, és milyen lehetőségeket lehet elcsépelt nem esik egybe. Így egy időben gondolkodás nélkül, és vitte be a házba az élőlény kizárólag azért, mert az ő megjelenése, akkor viszont az élete egy folyamatos kín pokoli szemetet. Ez különösen igaz a fajták nagyon függ a hőmérséklettől.
3. A fajta illeszkednie kell akkor öt rendbeli: tanulás; Activity; méretek; agresszivitás; A karbantartási költségek. (Hogy őszinte legyek, úgy gondolkodnak, ahogy van, hogy válasszon magának az állatnak érdemel külön bejegyzést, ezért ha azt szeretnénk, megcsinálom a napokban).
4. Az állati időt vesz igénybe. És ez megköveteli a sok. Főleg az elején. És mivel a szülési szabadság egy kutya nem tudja elengedni, próbálja kiszámítani mindent annak érdekében, hogy a kölyök meg a családban, amikor lesz elég ideje rá. Ha a kutya megpróbálja kiváltani a gyerek, és ő nem is már nagyon hosszú és unalmas, és nem tudom, hogy ő lesz a felelős tulajdonos, azt javasoljuk, hogy próbálja ki a mamám egy módja annak, hogy „kesztyű”. Azt adta kesztyű, és azt mondta, hogy most ez a kutya. A hónap során, az időjárástól függetlenül ébredtem reggel, és szakadt a rajzfilmek este, úgyhogy sétáltam kedvence. Kesztyű időközönként írásbeli (anya kiöntötte a vizet), dobja a dolgokat a szobában, és a padló szennyezett sár. Kijavítja ezeket az élvezeteket, azt természetesen. Ha az egyik hónapos baba nem adta fel, és követte a kesztyűt, mint amilyennek lennie kellene, nyugodtan vigye a kutyát.
5. Az érkezési idejét a kutyaház kell tenni bizonyos előkészítése. Az állat kell kiosztani egy bizonyos helyen, ahol majd alvás és pihenés, abban a hitben, hogy ott senki sem fáj, sőt, kívánatos, hogy csak vásárolni / találni / ellopják a következő dolgokat: gryzku (bármilyen játék, hanem egy pár, kutya lesz szakadás és különben elpusztítja a fogak az öröm); tálak (és meg kell határozni a szigorú hely a házban, hogy a jövőben a vonat egy kutya nekik csak ott), valamilyen módon kezelni a szag (mert nem számít, hogy hogyan tanította neki szőrös bro az utcára, akkor is meg fog történni, hogy ő kegyvesztett a házban többször)
Ui Legyen felkészülve arra, hogy ha egy kutya nagyon kicsi, akkor az oltás előtt lehetetlen járni. Ez teljesen lehetetlen. Még egy kicsit. Ezért, hogy ne a tragédia teljes smerdezha kell foglalni előre pelenkák és olvassa el, hogyan kell tanítani nekik psinka.
Köszönöm a figyelmet. Remélem, hogy a poszt hasznos volt.