4 krém Kéz- önzés, Decleor, június Jacobs, Kiehl - s, bella_shmella

Megmondom rögtön négy kézkrém, hogy megkóstolta az elmúlt hat hónapban.

Kezdjük önzés Hand Butter Szőlő.

A krém egy funky szaga szőlő „Isabella”. Ez egy ilyen kis kék egy szilárd kérge és enyhén fanyar ízű. Itt látható a tejszín szaga éppen ezek a szőlő. Plus - Természetes Összetevők: shea vaj, sztearinsav, csipkebogyó mag olaj, sárgarépa mag kivonatot, szezámolaj, méhviasz, holt-tengeri só, szőlőmagolaj.

A krém elég könnyű. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros film. Jó, mint egy nap.

Következő - tápláló és lágyító Decleor Aroma Confort Creme tápláló-Reconfort Hálózati tápláló és nyugtató kézkrém. Ennek részeként - shea vaj, zsurló, B5-, E, gyógynövény komplex ellen öregségi foltok, ciprus, hidratáló szer. A kéz és a körmök szoruló intenzív osztályon. Becsült ár - 765 rubel.

Ez az én második csomag tejszín. (Tavaly vettem, csak kapott a teszt). Cream tűnik gazdag textúra, de azonnal felszívódik. Az illata a növény Decleor stílusban. Jó erre a célra a napi ellátás. Nos, nagyon szép csomagolás - vidám színű, tompa, mint a gumírozott műanyag. Már említettem, hogy a Decleor felvonták a húga és családja. Tehát ez a krém, és mint a férfiak felét.

A két maradék krémmel próbáltam mintákban.

Kiehls szakító erő Hand Salve - tanácsadó azt mondta, hogy ez a legkelendőbb márka. Gazdag textúrája is eltávolítja száraz kézzel időjárási viszonyok miatt, otthoni munka, stb A bőr képződik kesztyűk hasonlatosság védő kezét a nedvességtől veszteség.

Szaga - nagyon erős - eukaliptusz, néhány orvosi (?). Emiatt én nem értékelik ezt a terméket. És a textúra jó. Nem zsíros, gyorsan beszívódik. De a teljes verzió nem fog.

Szeretem a termékek menta ízű. Bár itt van a borsmenta, hogy a szaga, mint egy fogpor. De még mindig szeretem. Írja, hogy van egy hűtő hatása, frissítő a bőrt, csökkenti a lábak duzzanata. Ez hidratálja, táplálja, puhítja és teszi a bőrt a kéz és a láb sima és rugalmas. Hozzávalók: olaj / borsmenta kivonat, olaj / kivonat, jojoba olaj / szezámmag kivonat, olaj / zöld tea kivonat, dimetikon.

Eltekintve a szag, tetszett, hogy gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros. Nem rossz hidratál. Bár az ilyen termékeket az első helyen, meg kell venni, mivel a az erős szag és természetes hűtő hatás.

Próbáltad valamit ezekből a forrásokból? Mit használ, hogy törődik a kezét?

Kapcsolódó cikkek