1. lecke - Áttekintés a program anime studio pro (moho pro)
Mult-Uroki.ru | 7 hónappal ezelőtt Alexander Ptichkin
Hogyan működik a program Anime Studio Pro (Moho Pro) (Review). A beállítások panel, szerszámok, render, idővonal. ➤ A weboldalam: Kapcsolódó tanulságok: 1. A következő feladat: 2. lecke: Az idővonal. A képkockák Anime Studio Pro (Moho Pro). Az idő fogalma lecke Hozzászólások: 2. A szerszámcsere. Új és továbbfejlesztett eszközök és rétegek csontok: Lecke:
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin 2 hónappal ezelőtt
Nem tudom, hogy ha a probléma - a probléma az online beállítani a weboldalt, és csatolj egy képernyőképet a nehézségek
Mr Skiplers 2 hónappal ezelőtt
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin csövek csövek csövek nem umenja csomó ötös, akkor is, ha az elkészül, mint a változás a grafikus tábla, azaz a funkció nem téglalap alakú, rombusz alakú
Ebben a leírásban fogja megmondani, ha a sorsolás a programban, válassza ki a kefe, a színek, és így tovább. Általában a teljes adatbázis rajz adott: Jó szerencsét képzés)
Mr Skiplers 2 hónappal ezelőtt
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin rakás ötös jellegű változás, ha ez lehetséges to'd szívesen beszélni veled a VC
Kent 3 hónappal ezelőtt
És itt vagyok a kínzások probléma: hogy enni a programban történelem, bár az Adobe Photoshop? És ha valami nem megfelelő, vagy nem úgy, ha akarom, a visszatérés lenne kívánatos. És akkor ctrl + z (ctrl + y miért megtartja, és nem törli a beállítás félre törvény) természetesen figyelemmel kiváló, de rettenetesen kínos és a beavatkozást egy irányban)
Catherine C 17 napja
Jó estét! Szóljon, ha úgy tetszik lenni? Ha behelyez egy kép jelenik meg tiszta fehér négyzet helyette? És így a hozzátéve novogosloya előző réteg nem látja alatt fehér téglalap!
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin 15 nappal ezelőtt
és indítsa újra a programot a számítógépen, és
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin 15 nappal ezelőtt
frissített illesztőprogramokat? GPU változott? Általában segít mindenkinek
Catherine C 15 napja
Sajnos a probléma nem mertem.
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin 17 napja
Azt válaszoltam, akkor a honlapon - a kijelző módot a cikk az oldalon:
Jeka Vasetsky 24 nappal ezelőtt
Hello, van egy probléma a premier létrehozása után a projekt nem volt a projekt lehetőséget, amely azt jelzi, hogy az engedélyt a gazdám?
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin 24 nappal ezelőtt
Kövesse ezt a tutorial: Ebben én nem ezeket a lehetőségeket!
Elena Verigina 1 hónapja
Miért kell játszani a labdát, amikor bekapcsolja válik Ruban, ha a sokszög. (
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin 1 hónapja
Welcome - Itt a válasz a problémára:
Ro Ba 1 hónapja
Egy nagy köszönöm, hála neked, én tettem az első animációs :)))) megfelelő. probléma: lehet, hogy lesz egy ingyenes premier? I 10. gipotiza érdemes
Ro Ba 1 hónapja
Köszönöm a választ! Ha tetszik az órák és a projekt, akkor írd meg a választ a honlapomon - ez lesz mentes podsoblyaet a fejlesztési projekt, és segít, hogy megfeleljen a márka új, gyorsabb a projektem, és ez az első a világon). Általában - de a premier kényelmes hangja!
1 hónapja uporotyh Cake
Tehát valaki 06:53 blet.u számadat nem töltött és nem obvoditsya.vozmite ez az eszköz (add pont), és változtatni a szélességét (tettem 4-50) egyszerre zarabotalo.pozzhe némi értelme van szüksége
Ha ez a szám nem töltötte - szükség van beállítani a megfelelő beállításokat a készüléken - később is lelőtték; Azt is nézd meg Bole pontos munkát rajz az ASP:
ProgramJeka február 13 hónappal ezelőtt
Mi gipotiza applet?
Ebben a leckében 8 gipotiza - de a szerepe nem valami játszik - minden változat hasonló. Tedd 10 változata applet - ez a legjobb, és az egyik legjobb
Gyermek Világ 2 hónappal ezelőtt
Csak minden betanítás))) és a követő hatás is tanítani)
AE is tanulhatnak én tanulsága ezen a listán:
Ruka Ki 2 hónappal ezelőtt
Szia, figyelmeztetést, mi lehet a hiba nem jelenik réteg útját, amikor az átmenet a réteget el.
nem a semmit - kérem!
Ruka Ki 2 hónappal ezelőtt
Nem kívánt eszköz réteg lépés, mert nem látni a vonal mozgása -, valamint a legjobb minőségű megjelenítése set - ha nem említi ezt a cikket a honlapomon:
Olga Shkredova 2 hónappal ezelőtt
Leonid 2 hónappal ezelőtt King
Anton Makarov 2 hónappal ezelőtt
Hogyan kell telepíteni a fő kereteket egyik vagy másik jogszabály? Nem a gombok! Hogy például, hogy az első legfontosabb, hogy a mozgás vagy torziós? Egyébként a 12 verzió, animálni egy réteg, akkor azt is ellenőriznie kell, hogy őt alatt egy órát? Vigyázz ott mi? Minden kitalálta. ha valami nem intuitív készül. Meg kell kezdeni változtatni a helyzetét a labdát bármilyen váz - és inkább a fő váz. Csak kattintson a telepíteni nem található.
Anton Makarov 2 hónappal ezelőtt
rendben, köszönöm a választ.
nézzen a munkát! fő kereteket fel magát, ha csinálsz valamit, a munkaterületen a tárgy! És ne adja az emberek zablozhdenie a nem tudás! Jelölőnégyzetet egy órát, hogy bemutassa a legfontosabb animációs ezen réteg azonnal az idővonalon! Speciálisan felszerelt kullancsok animálni réteg nem szükséges!
Christine Beetle 2 hónappal ezelőtt
És mi van, ha az egeret kereket nem működik. majd vonjuk ha az oldalon?
Játssz rajzfilm 8 hónappal ezelőtt
Alexander, ha nem mondja meg, ha kész arra, hogy egy ASP ideje egybeesik a valós idejű? enni az animáció amikor beszerelik a mozgó ASP körülbelül 2-szer gyorsabb, mint a kész filmben. Ha húzza az idővonal GPU gyorsítás a sebesség az animáció telepítés során válik lassabb, de vserovno gyorsabb, mint a kész filmet 30-40 százalék.
Játssz rajzfilm 8 hónappal ezelőtt
Tettem egy lehetőséget a File - Project Settings - szélesség 1920, magasság 1080 Képfrissítés 24
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin 8 hónappal ezelőtt
Minden nagyon egyszerű - a projekt beállításainak teszi ki a frame rate van szüksége (az elején a lecke, beszéltem, mint hogy a projekt opciók). A program bemutatja az animáció olyan sebességgel, hogy állítsa. Ha a sebesség nem azonos a kész filmben - ami azt jelenti, ne tegye a beállításokat applet megfelelő sebességgel telepítés! Ahol ő tudni fogja, hogy milyen gyorsan csinálni az animáció? Ez a feladat a renderelés. Tanulmányozzák, és kövesse az adatok azt ajánlom:
Danches 8 hónappal ezelőtt
1280 720 kiválasztja HDV 720p30 formátumot, és válasszon egy formátumot a felbontása 1920 x 1080, mert a közepén a mappa HDV formátumú csövek ilyen engedély 37:38 I gipotiza Premiere Pro 6CS
Lera Koshkin 8 hónappal ezelőtt
Ha a csövek kisalkalmazások premier akkor is csinálni a programban ah film piacon?
Lera Koshkin 8 hónappal ezelőtt
Sajnáljuk, de miért a film ah fekete piacon mező (ha a labda nélküli kontúr és árnyék), és egy mappát a fotó még enni havas mező és egy árnyék ott?
Természetesen lehet kihasználni legalább néhány kisalkalmazások! De a film maker megtanultam csövek - úgy, hogy már nem!
Ivan Ivanov, 8 hónapja
pliz készítő Pay figyelmet arra a tényre, hogy eszik pillanatok, amikor járni. Ily módon pontosan az ilyen pillanatokban kell bizonyítania lassú. és ha beszélni egy másik téma, akkor nem lehet és gyorsabban. és minden előtted. és meg kell fogni a második kerethez, hova mentél (
Soha nem rázza, vagy egy forró kulcs! Egyik lecke, amit még nem nyomta meg a forró gombokat kivéve ctrl + r (render frame)! Nos figyelembe venni.
Ivan Ivanov, 8 hónapja
minden világos. de a lényeg az, hogy a történet razzhovyvat részletesen. és az átmenetek programmke (gomb, gomb szúró és egyéb funkciók) beszélnek a diát. szüksége van egy pár egyik Gauvreau forró gombot, és tartsa lenyomva az egér, amikor a kapcsoló másik funkció a programban (kiemelés, vagyis szüneteltesse a kurzor)
Milyen idő nem különösebben világos - (time to be lecke) - Megmondom!
Valery Vlad 8 hónappal ezelőtt
Alexander, bár mutatnak egy animációt a tartály pályák
Ez egy fizetett természetesen hamarosan elérhető lesz a honlapomon!
Dmitry 8 hónappal ezelőtt
exportra nem világít gomb, bütyköl oké?
Természetesen minden rájöttek helyesen)
Dmitry 8 hónappal ezelőtt
Mindenki megértette. A PROGRAM NEM kalózok xD
Arany hobby Arany Hobby 9 hónappal ezelőtt
Arany hobby Arany Hobby 9 hónappal ezelőtt
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin 9 hónappal ezelőtt
Diane 9 hónappal ezelőtt
ha a program elejétől.
SlimeBall YT 2 hónappal ezelőtt
Mi jelenti a nehézséget?
gyakori probléma)) Nem értem, hogy mi fut? Mint minden program - kisalkalmazások, hogy nyomást gyakoroljanak az ikonra, és kész
Diane 9 hónappal ezelőtt
Mult-Uroki.ru | Alexander Ptichkin és a szokásos válasz? 😒