102 véleménye a tulajdonosok Chery Kimo előnyeiről és hátrányairól chery kimo
A gép kicsi, csak azért, hogy járja be a várost. Nővér vásárolt, ő úgy döntött, ő szereti mindent. Egy kicsit furcsa design, de ez nem semmi. Kényelmes ülések, kényelmes. És egy nagyon szép árat a költségvetés egy fiatal család idején. A gép elég kicsi ahhoz, törzs, ami nem igazán az, amit nem tartalmazza. Ár megfelel a minősége, abszolút. Ez a modell kellően merev felfüggesztést, de a város megy nagy. Mi gépalkatrészek, hogy megtalálja, hogy a berendezés. Ez éget egy viszonylag kis mennyiségű benzint, ami nagyon kellemes. Összességében nagyon szeretem az autót, de yavna nem terveztek egy nagy család.
Compact. Szép áron.
Merevebb felfüggesztés, egy kis törzse.
4 éve vladeniya- Clippers nem mulasztotta még egyszer. Visszatette az ideje kar labdát és rack olaj staba.Ugar 15.000 -0.
Kiváló autót a dengi.Raskhod-körülbelül 6 liter, jó dinamika, gazdag felszerelés, jó fényt. A motor egy teljesen problémamentes.
Merevebb felfüggesztés, kisebb elektromos problémákat. Alacsony profilú gumiabroncsok nem tetszik a boxba.
gazdaságos, mert a nagyvárosok a leginkább
drága obsludivanii
Nagyon gazdaságos autó körül - a az autó értékét, akár a költségek ellátás. Gyönyörű vezetni, de nem volt drága javítás
A gép ideális kezdő vezetők - méretei lehetővé teszik, hogy parkolni bárhol, kezelése nagyon egyszerű - a kormánykereket az egyik kezével, és forduljon jeleket kapcsolva egy ujjal. Áramló gáz és a fék. Beauty. Kis méretének elég tágas
Várható, persze, de a probléma az off-road vezetés, a pályán és az egyéb durva utakon. Park télen parkolás hámozatlan túl nehéz
Utazás Kimo közel öt éve, az egész autó boldog számára, miközben 335.000 kínai gyártók által dolgokat, hogy az elektronika és egyéb bónuszokat a szemgolyó - ablakok - rádió - tolatóradar - ABS - szervokormány - riasztó indításgátló -. e tükrök és így d.Imeyutsya és hátránya - olyan kompakt autó valamilyen okból fel a 16 szelepes motor 83 liter. a. Ennek következtében - hajlított szeleppel szünet az öv az időzítés 20-30000 és javítás. Az öt év volt tri.Nesmotrya külső kompakt, tágas elég az autóban. A növekedést a 185 cm-es. A szabadon elhelyezzük a vezetőülés. Még volt benne aludni egyszer javára a hátsó ülések lefektetett alkotnak egy kis platform, amely szintén szállítására használt kisebb mennyiségben.
Az ár, az üzemanyag-fogyasztás, bő személyzet prémiumok a növény
A magas költségek javítási, sok részletet kell rendelni, és sokáig várni
Sokkal jobb, hogy néz egy rémálom minden éjszaka egy hónapra, és sodragatsa, mint egy utazás a falu vagy horgászni a távolság 150 km. ))
Gép nők, durva kört nem tetszik, akkor a készülék csak a város, a városon kívül látni fogja tsyrk, gazdaságos gáz))
Curves kínai alkatrészek, felfüggesztés gyorsan hordja útjainkon, rzhavschina gyorsan felmászik a test, szuper deshovaya elektorinika ez a gép megy le gyorsan, és minden normul. Ki fogja megvenni meggyőződött)))
Megvette az autót 2,5 évvel ezelőtt, szinte új, még a motor fut meghiúsult. Míg a fogyasztás a motor futott a városban voltam 9-10l. 100 km. 6-7 az úton. Most a város 6-7, 4-5 az úton. A nagyobb városokban, ahol sok autó, és nehéz megtalálni valahol parkolni, akkor Kimo problema.Legko nem ellenőrizhető, gondozott út. A maximális órajele, hogy a pályán volt a 140 km óránként. Speed szerzett nagyon gyorsan és maradt 4 olyan ütemben, enyhén remegett rul.Vneshne úgy tűnik, kicsi, de amikor leültem a nappaliban, én kellemesen meglepett, mint amilyen széles. Hosszabb utazások, a vezetőülés kicsit nem illik, nagyon fáradt spin és fáj a nyaka. A hátsó ülésen tud aludni a gyermek 5-6 let.A a vezérlőpulton, én fattyú, ő a samolete.Mashinoy elégedett vagyok teljes mértékben, a mi időnkben a kozmikus árak a benzin, a Chery Kimo alkatrész és munka - ez a legjobb variant.Zaplatil 3.500.000 autót. dollár.
gazdaságos üzemanyag és javítási, sok belüli különféle berendezések a lágy
nézd. irányíthatóság. tömörség. jó felülvizsgálatát. olcsó alkatrészek. olcsó javítás.
zaj. polyphagia (télen). alacsony fogyasztású. rosszul tartott pályán.
fajta kompakt kormányozhatóságot jó áttekintést olcsó alkatrészek, olcsó javítás
zaj falánkság (téli), alacsony fogyasztású rossz nyilvántartja
Alacsony megbízhatósága alkatrészek hiánya eladó.
Kormányozhatóság, jó dinamika a városi környezetben, de felgyorsítja lassan. Kitűnő fék, de a felfüggesztés merev - érezhető fekvőrendőröket, amelyen keresztül kell szó szerint feltérképezni. üzemanyag-fogyasztás valamivel több, mint a megállapított összeget. Kényelmes viselet, valamint egy tágas csomagtartó - több mint megfelel snaruzhi.Otlichnaya felszerelések a pénzét. Azóta csak nem jött problem.Iz részek egyszer kellett cserélni ablaktörlő, t. Hogy. A család elég kicsi volt, és így is eltérő (nyilván a kínai megállapították, hogy ez volt raktáron). Annak ellenére, hogy a külső dimenzió, belül elég tágas - nagy ember könnyen elfér a hátsó ülésen. Természetesen vonzott barát „pofa”, és persze az ár egy meglehetősen gazdag. Általában Kimo tökéletes városi autó: akkor besurranó csúcsforgalom parkolni szinte bárhol nehézség nélkül. Csak örülök az étvágya folyó áron a benzin.
Fogyasztás (mégis észrevehetően kisebb, mint a többi) Tervezési beállítások kormányozhatóság tágassága, a belső
Hideg a hideg, merev felfüggesztés Nincs hang szigetelés
Jó napot! Egy évvel ezelőtt vettünk egy autót, mert a felesége azt mondta, hogy tanulmányozzák és gyakorolják Cherry Kimo. Ő választotta magának, nem tud áthatolni. Igen, sőt a fogyasztás nagyon alacsony, még a városi ciklusban, a pályán és a hosszú idő. Belső terek, bár látszólag kis autó. Ami ha a közúti teljesítmény, mind a profik perecherkivayutsya. Az autó úgy érzi, minden repedés az úton, és én csak csendben a boxba. A futás nagyon kemény. Bár a kerék és R14 pit, de úgy érzi, nagyon sok. Profil gumi alacsony, mert mi hajtja Ruban gumi. Az ára autó az utastérben $ 10,000 indokoltan drága, hogy a pénzt lehet kapni egy normális autót poddezhanny.
Költséghatékony, helyet szalon
Több mint minuses pluses.
Több mint minuses pluses.
Grand Salon; Jó berendezések; Dynamics nem rossz.
Tehát egy év a vásárlás napjától ennek a csodának a kínai autóipar, futásteljesítménye 25.000 km. Tavaly ősszel a feleségem választotta az autót, én ragaszkodott a használt japán nő és egy német nő, a feleség akart egy új, de olcsó (hmm!), Mint a költségvetés 300 ezer. Rub. Ennek eredményeképpen, ő húzta meg a kabinba a kínai autók, azt húzta, azt is hallani a kínai nem akar! Egészen addig a pillanatig, amíg Kimo beszállt, és megismerkedett a lehetőségek listáját tartalmazza a dobozban egy kicsit több a 300 ezer. Ismertesse az érzelmek (és az enyém, és a házastárs) nem, kivéve azt, mi tetszett! És a nagy terasz, és szép design műszerfal / belső, és természetesen egy részletes listát a lehetőségek kis pénzt. Az utolsó érv az volt a garanciális időszak 100 ezer. Km / 3 év, én gondolataim bántam kereskedője, elmentem a szalon pénztáros. Aztán a design, megtudtam, hogy a garanciahatározat meglehetősen hagyományos, de nem kell elrontani a hangulatot a feleségét és önmagát. Most tulajdonképpen a helyzet: a gép gyorsan, stabil, kicsit zajos és jó étvággyal (11 liter a városban), de az olaj (a motor) nem töltjük fel, ne arra, ami soha nem (PAH-PAH). Egy kicsit túl szűk, csak vékony, de korlátozás nélkül a növekedésre (I - 185 cm, csendesen kényelmesen elhelyezhető). Brush ablaktörlő szolgált 6 hónap (20 ezer. Km), majd nyikorogva jól értem, ez konkrétan egy jel, hogy ki kell cserélni. Gumiabroncsok, amíg a normális, tartsa az úton is. Volt egy kis vibráció fékezéskor, azt hiszem, itt az ideje változtatni a féktárcsák, bár a kereskedő a diagnózist követően azt mondta, minden rendben van! Gátolja az út nagy, azt hiszem, meg kell említeni azt! Többször is majdnem „utolérte” több híres autót, amikor a felesége dobta élesen lábát a fékpedálra, a rendszer „EBD” és „ABS” nem alszik, és nyilvánvalóan teljesíti a kenyeret! És most a lényeg: ez nem törte meg az év (PAH-PAH-PAH). Ez nagyon szép! Nem tudom, hogy ez szerencse, vagy csak egy gép „dolgoznak ki” a bizalmat. Kihasználva kíméletlenül, egész évben. Plant bármilyen időjárási (A tapasztalatok 35 -25) egy csavar, egy forgalmi dugó kelések, lakás megfelelően működik, de meleg időjárási front viteldíjak hideg, és kérte, hogy tartalmazza erősebb mögött a lakásba. Külön légkör a hátsó ülések, annak ellenére, hogy a kis méret a kabin, nem árt. Benzin öntjük először 95, majd megpróbált a 92, a különbség nem vette észre, mert (szinte az első 2000 km.) Nem rontja el a 95. Mivel az volt a baj csak az egyik eset a téli olvadás, tedd a kézifék behúzva, és éjszaka fagy hit . Pads primorzli reggel és felesége vezetett néhány méterre a hátsó kerekek rögzítve, amíg meg nem hívott, és megkérdezte, hogy miért az autó, így lassan kialakul. :-) De ez a mi „állomány” most fel a téli, hogy nem „kalapács” és 1 th felszerelés. És egy másik felfüggesztés fekvő Polizei rázza észrevehetően. Az eredmény: szeretjük. Ha Chery ellátja azt a PPC gép, az ár nem lesz! Mivel a város - egy remek autó!
megbízhatóság; Kényelmes társalgó; Nem drága szolgáltatás; Ár és felszerelések számára.
55 000 km megváltozott minden kellék és nem problem.stoyki gazomaslyanye, jó gumik, tonirovochka, ai 95, megy gyorsan, mielőtt hogy sok autó lett myagenkaya, obezshumil padló, ajtók, csomagtér, a megjelenése kicsi, de ez nem az. megy üdülni neki egy csomó szemét fit + sínek, télen pedig meleg, Szevasztopol, ez idő alatt soha nem emelte fel, akkor adtak formájában 5 Kimo Ball. magas. 185 puha gumi is stabil, személyesen, mint az autó. Leparkolt minden lyukba, fürge az úton megzörrent vidáman 175 stabil, használunk.
fogyasztása 6,5 l tetszik. au 95 ár, meleg, jó felülvizsgálat, szeretném hangsúlyozni a jó felszerelés. A megbízhatóság nem fél, z.p.podhodyat más, leültem, és elment a következő. így ez a mi családunkban. A pálya 160, 175 km \ eljön az óra, ül rozlozhil nagy kanapé .holodilnik legyek. ez nem a porcelán. megpróbálnak kert hordozza az összes gumi szőnyeg ágy és Grúzia nem kell félni
Kemény volt, de modern petyhüdt, nem hogy egy nagy terhelés 30 kg. au 92 ő nem tudja, világos nappali, ruha kiterjed. Ő nem szereti a nagy gödrök. vékony fém a testen. de most minden ilyen autót. szereti a tisztaságot,
Kábé egy év. Mielőtt Kimo volt a tizennegyedik, nagyon akartam változtatni a külföldi autót. Vettem véletlenül, mint a piacon. Beletelt egy kilométer 17.000 km. Közvetlenül azután, hogy a tanfolyam 14. eget és a földet. Majd elkezdi megismerni az összes előnyök és hátrányok természetesen is. OOChChen sokáig, miért nem érzem. Van tapasztalata vezetés 15 éves, de ez az autó Én csak attól. Nevetett magukat. A nyár nagyon felhasználóbarát autók: Conder, élénk, lehűlés ha a nap állt gyors, de a téli hónapokban. holodryga.Progrevayu előtt 15 perccel a reggeli, hogy üljön neo.Chto valami zörög a vezetőoldali ajtó, nem sok, de ez bosszant, de nem akar mászni, az autó új külön bontásokat biztonsági öv -zarezatsya lehetséges, néhány éles a széle, de a legtöbb infuriates a szélvédőre. Párás félelem. Nem fúj nem poedesh.Poleteli időzítés hengerek. Dicsőség a magasságban Istennek időben hallani, mi nem működik, és a töltőállomás, c / o A végzés csak várni 11dney. Csere munka 4000t.r.Teper fogyasztása hideg, az átlag 8l.i Engine 1.3? Nem túl sok? Általában én mondom ezt: megy lehetséges, de a városban vagy területen, bár én, 730 km-t egy nap el rajta a hegyek keresztül át ment a munka, így semmi sem normális, és még a város autó több kezdőknek. Tedd fel eladásra. Valahogy után kívánatos lenne autók nehezebbek.
kényelem, az üzemanyag-fogyasztás
Ön is érdekelt:
Teszt hajt Chery
Lásd 2. tesztvezetés Chery →Auto javaslatokat AUTO.RIA
b / egy autó AUTO.RIA
új autók AUTO.RIA
Nézze meg az új design
Mi lesz boldog, hogy megtudja, az Ön kívánságait. Ez segít nekünk, hogy ez az oldal jobb.
Köszönjük a visszajelzést!