5 Az Oxana Federal Szépség titkai

A szépség titkai »Bőrápolás» Az Oksana Fedorova szépségének 5 titka

5 titok a szépség Oksana Fedorova

5 Az Oxana Federal Szépség titkai
A "Miss Universe" címet viselő csodálatos nő elmondja, hogyan lehet gyorsan rendbe hozni az arcodat és mindig jó formában lenni!

Ha jól nézel ki, minden héten fizikai terhelést kell adnod a testnek.
Nagyon fontos a fizikai gyakorlatok elvégzése - de szakadás nélkül is. Szeretem a nyújtást. A reggeli és az esti jó stretching fontos. Hatalmas plusz a nyújtás, hogy a gyakorlatok bárhol elvégezhetők, nem igényelnek különleges feltételeket.

A túlsúlynak a diétákkal való küzdelme barbár!
Könnyebb betartani az élelmiszerek és életstílusok ésszerű szabályait, hogy ne fordulhasson el a csúnyasághoz: több zöldséget, kevesebb lisztet. Az étrendnek húsnak vagy halnak kell lennie párnak, túrónak, tojásnak, zöldségnek, gyümölcsnek. Délután egy órakor megengedem magam, hogy enni akarok bármit is akarok, de nem ettem éjjel. Nos, megpróbálok napi 5-6 alkalommal enni, de apró adagokban. Ez segít csökkenteni a súlyt és visszatartani a normális értéket.

Egészségünk és hogyan nézünk ki, közvetlenül függ a test salakodásától.
Próbálok rendszeresen végrehajtani azokat a módszereket, amelyek eltávolítják a toxinokat. A legjobb közülük szauna vagy kád. Szeretem, hogy a szaunába vigyem a mézet, és kifestessem őket arcra és testre a gőzkamrában. Aggódó Én általában 3-4 naplemente, és minden látogatás után a szauna mártjuk merülőmedencével, ha én vagyok a szaunában, vagy öblítjük jéghideg vízzel, ha a fürdőben. És akkor - zöld vagy gyógytea, hogy visszaállítsa a nedvesség elvesztését.

Titokban tartom, hogyan lehet a bőrt virágzó állapotban tartani.
Az "intelligens" csúcstechnikai krém kívül van, de a lényeg az, hogy belülről. Segítek a bőrömnek, hogy megtartsam a fiatalokat és a szépséget a közönséges vízzel. Napközben legalább két liter vizet kell fogyasztani, nem pedig gyümölcsleveket, italokat, vagyis vizet. A krónikus dehidratáció szörnyű következményekkel fenyeget. Ezért naponta négyszer itassak két pohár vízre - reggel, azonnal felkelek, éjjel és nappal fél órával az étkezések előtt. Ezért nem tudom, mi a bőr szárazsága.

Amikor frissítenie kell az arcomat, távolítsd el a sötét karikat a szemem alatt. Nagyon egyszerű eljárást csinálok - kontrasztot tömörít. Először egyértelmű arcát, majd törölje meg egy vatta áztatott forró vízben, és közvetlenül a nedves bőrre nanoshu vastag tápláló krémet. Egy kicsit áztatom a krémet, és ebben az időben frottír törölközőt és forró vizet készítek. Amikor a krém felszívódik, dip egy darab törölköző forró vízben, csavarja ki és én közölt a lehető legközelebb az arc, a bőr szenved. A forró törülközőt az arc minden részébe kell hozni - még a szemekre is. Miután a pórusok nyitva vannak, újra megkenem az arcomat tápláló krémmel. Aztán ismét befedem a törölközőt forró vízbe, és még egyszer megismételem mindent. Végső fokozatként a hideg vízbe áztatott krém törölköző után helyeztem az arcomra, majd egy tonik és egy jégkockával dörzsöltem. A jég után a nedves arcra helyeztem a krémet, és masszíroztam újra.

Kapcsolódó cikkek