10 kérdés Fotók remélem Rodionova - interjú - blog
A rendszeres professzionális fotósok aggályokra az összes kérdést a kapcsolatot az ügyfelekkel és az általuk a munkát.
Három legfontosabb összetevője a jó fotózásra?
A tehetséges fotós, „nyitott” modell és a full-frame kamerát.
Hogyan lehet megtalálni „a” Képek?
Véletlenül lásd munkát valahol, és beleszeret vele.
Hogyan írnád le az ideális ügyfél?
Az ideális ügyfél úgy dönt munkámat, és jön utánuk, mert közel van az én stílusom, és a látásom. Bízik bennem és én ízlésemnek, és soha nem kérdezte: „Miért olyan drága?”
Te figyelj az ügyfél nézet felvétel közben, és próbálják ragaszkodnak látását?
Az egyes felvételi megpróbálok ragaszkodni látását, mert csak én látom, mi folyik a keresőben, és el tudom képzelni a végeredményt.
De vannak különböző feladatok és a különböző felvételek. Az is előfordul, hogy én cselekszem egy bizonyos keret, és ebben az esetben próbálja meg hallgatni az ügyfelet.
Tud-e a munkáltató valahogy felkészülni a fotózásra?
Általában mi együtt készül a fotózásra: válasszon ruhákat és kiegészítőket, obgovarivayem smink, hangulat és helyét forgatás. Egyszer láttam a fotós azt tanácsolják, hogy mossanak modellek előtt a fotózás vezetője, borotválkozás lábad, és hogy egy fésű. Általában ezeket az ajánlásokat, nem éri el - még a felnőttek. Mégis azt mondom, valami ilyesmit: „Ne aggódj. Bármit is csinál, azt fogja irányítani, és még mindig jól alakul.”
Hogyan segít pihenni az ügyfél, ha habozik kamera?
Beszélek az a személy, néha mutat egy nagy lövés, így rájött, hogy minden rendben van. Néha megmutatja, mi a rossz részek, mint a beállítás rossz kezekbe. Tehát egy ember könnyebb hallgatni a megjegyzéseket során lövés - a vizualizáció. Azt is szeretném dicsérni. Dicséret mindig meghatározza a szükséges folyamatot vektor.
Mi egy lövés a gyakorlatban emlékszik a legjobban?
Ez két évvel ezelőtt, már Diana Nikishina filmre meztelenül egy halott polip dvuhkilogrammovy. Segítettem barátaimnak: Nadia és Anton. Még mindig gyakran dolgoznak, mint egy csapat.
Forgatás zajlott a homokozó közepén volt egy tó, és a part közelében halászok voltak döbbenve, és úgy tett, mintha hal. Octopus egy kemény, csúszós, szörnyű ágyék. Hideg volt, mintegy 17 fokkal. Diana bátran felkarolta ezt a polip, tedd a fejére, tedd a vállán, mint epaulets, feküdt a sárban, és mindezt annak ellenére, hogy a hideg és a mások véleményét. És én és a asszisztensek viseltek gumicsizma, bokáig a hideg, nedves homok. Hogy őszinte legyek, én már fogott a szellem, amit láttam előtte. Ezért képek kiderült a végén, nekem több mint eredményeként a teljesítmény, mert a folyamat elválaszthatatlan az eredmény. By the way, a forgatás is volt az elején egy jó barátságban Diana. Ő egy csodálatos nő, és egy kreatív fotós.
Mi választja el egy jó fénykép a rendes?
A szépség a szemlélő szemében. Jó / rossz, és általában / szokatlan egy szubjektív értékelést, amely a néző egy fotót sem. Számomra egy jó fotó kell az erejét, mert érzések és kell legyen esztétikus. Esztétikai a legtágabb értelemben vett. Mivel a hajléktalanok, vagy szegények Indiában is el lehet távolítani szépen és érzéssel, de valójában - ez lesz a szörnyű dolog. Ha az optimisták próbálják megnézi az élet napos oldalát, esztéták próbálják keresni a szépséget. De az élet más. Ez a hely nem csak az aranyos cica és a lányok virágot. Beauty sok arca van.
Ragadja meg álmait: Ki vagy mi lenne már eltávolították?
Ő megszüntetné a férje az erdőben, közel a tűz, az én rajz smink az arc és a disznó fejét csúcsán. Az élő megvalósításában a "Lord of the Flies". De habozik.
A fő hiba az amatőr modellek fényképezés közben?
Képtelenség, hogy úgy érzi, a keret és a hiánya simaságát.
Kapcsolat Hope itt