6 ok, hogy elkezd tervezés egy világ körüli turnéra most!
Ugrál körbe a világot utazás? Néhányan úgy vélik, őrült, néhány - valami valószerűtlen, és néhány szerintem soha nem tehetem. De nem. Utazás - ez nem őrült tervezni, hogy több, mint a valós, és, ha akarja, akkor valóban utazni a világot. Itt az ideje, hogy megszabaduljunk az előítéletek, és felkészüljenek a kaland, amely megváltoztathatja az életét.
1. Ön öregszik minden évben.
Az egyik leggyakoribb kifogások ettől frusztrált utasok - a „nem vagyok 18 éves menni rajta.” Mélyen legbelül azonban, rájössz, hogy ez képtelenség. Mentünk kerek a világ utazás, amikor mi voltunk 30 éves. Útközben találkoztunk, és 18tiletnih utazók és 60tiletnih, és a gyermekes családok - és szállók, valamint a buszok és a hegyi ösvényeken. Láttuk minden korosztály, így akkor is, ha azokban az években, amikor az utazás atipikusan, ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen az Ön számára.
Nem számít, hogy Ön 17tiletnim diák, nyugdíjas vagy a közepén a két korosztály - minden esetben, akkor lesz nagyobb évente. Tehát eljött az ideje. Nem számít, hogy mennyit lehet év, minél messzebb, annál többet akarnak majd a kényelmet és a kevésbé - kalandos. A fiatalabb valaki, annál könnyebb lesz folytatni 24hchasovuyu busszal, zajos szállók és az emelkedés az Andokban. A hosszú utazás, akkor nagyon sokat kell változtatni, és az idősebb kapsz, annál kevesebbet kell élvezni fogja. Tehát, minél tovább halogatni az út, annál nehezebb lesz végül megoldódott.
2. Élő az utazás olcsóbb lehet, mint otthon
Az egyik fő oka annak, hogy az emberek nem mennek a hosszú útra - ez biztos, hogy nem engedheti meg magának. Tény, hogy ez nem más, mint egy mítosz. Igen, persze, a fegyelem, hogy mentse fel az utazás, nem is olyan könnyű - sőt, lehet, hogy belemerül a vacsora egy étteremben, egy új autót, vagy TV-t. De a gondolat, hogy egy világ körüli turnéra - a kiváltsága a gazdagok - mély hiba.
Beszél napi költségek, szükséges figyelembe venni azt a tényt, hogy sok mindent - kiadó, gáz, az élelmiszer - hazánkban sokkal drágább, mint az egyes országokban. Utazás ország Dél-Amerika, Délkelet-Ázsia, India, a Közel-Keleten is veszíthet sokkal olcsóbb, mint a mindennapi élet szülővárosában.
Ha tudja, hogyan kell csinálni anélkül felesleges luxus, sok országban élni lehet a 35-49 dollár egy nap. Egyáltalán. Ház, élelmiszer, közlekedés és szórakoztató tartalmazza. Próbálja élni a nyugati országokban a pénzt.
3. Az utazás akkor többet az új, mint egy iskolapadban.
Tanulmány, munka és a karrier kétségkívül fontos - de nem a legfontosabb dolog a világon. Önképző és bővülő horizontok lehet hasznos az Ön számára, mint bármely munka és az oktatás.
Egy olyan országban, mint India, könnyebb megérteni, ha átutazóban, ahelyett olvasott könyvét.
Így kap ki a komfort zónában, és új távlatokat magad. Ezen felül, a munka és az oktatás a visszatérés nem fog eltűnni.
4. Lesz végre képes megtenni, hogy nagyon szeretlek
Ha a munka 50-60 óra egy héten, kemény, fordítsanak időt, ami valóban hozza meg az öröm. Természetesen vannak a szerencsések, akik számára a munka a világon - ez a fő hobbi. Mégis a legtöbb ember dolgozik, részt vesz a nem az, amit szeretne.
Utazás - az esély, hogy mindent megváltoztat.
Mindig is szerettem volna lenni hitelesített jógaoktató? Hosszú akart búvárkodni? Élvezem a fényképezés, de soha nem volt ideje rá? Gondolkodunk, hogyan lehet segíteni a rászoruló gyermekeket? Bármi is volt az álma, egy utazás lesz, ezáltal időt és szabadságot annak végrehajtását.
5. Akkor látogasson el a legendás egyik vonzereje a másik után
Az év folyamán tudtunk utazni, hogy látogassa Machu Picchu, Iguazu vízesés a sós mocsarak és a Salar de Uyuni, mászni egy gleccser Új-Zéland nézni a napfelkeltét át Angkor Wat, és nézze meg a Taj Mahal és vándorol át a Himalájában. Ez - csak egy kis része, amit tettünk, és látott.
Mikor válik az utat az élet - nem számít az egy év, vagy egy pár hónapig - ez tényleg lenyűgöző. Ma tutaj a Mekong folyón, és holnap - egy sétát a Angkor Vatu - ez nagyszerű. Három nappal tölteni a kampány Patagónia - egy erőteljes és csodálatos élmény. Nos, amikor Machu Picchu először látta az összetört örökre az emlékezetemben.
6. Ez tényleg megváltoztatja az életed
Amit nem várhatunk az út - így mennyibe fog változni rám. Persze, rájöttem, hogy az én visszatérő fogom nézni néhány dolgot egy másik irányból. De a végén tapasztalataink teljesen teljesen megfordult az egész elképzelés a világ és az életem.
Lehet, hogy ez a szörnyű szegénység, amely szembe kellett néznünk az egyes országokban. Can - a szabadság, hogy azt tapasztalja, miközben az úton, és nem amit a szíved vágyait, egy egész évre. Can - a történet más utazók következő álmát. Bármi is volt, hirtelen rájöttem, hogy én akartam, hogy az életet, amennyire csak lehetséges. Rájöttem, hogy én már nem teljesíti sem a régi munkát, vagy a korábbi életmódját. Nem, nem voltam boldogtalan utazni. Csak miután visszatért, többet akartam.
Bármennyire is ez a hang érzelmi, mi kerek a világ utazás ráébresztett, milyen rövid az életünk, és adta a motivációt és magabiztosságot, keresik az életben, amit igazán szeretnék.