25 Tények Jason steyteme
Csillagok Guy Ritchie filmek és a thriller "The Transporter" és a "Fast & Furious 8" ünnepli fennállásának 50. évfordulóját.
Az egyik beszédében humorista Dylan Moran azt mondta, hogy a szokásos középkorú férfiak szeretnek filmeket nézni Steytemom mert nem tud felkelni a kanapéról, és úgy tűnik, hogy mindent megtesz értük. Jason Staten hit fonák, csillogó kopasz fej, küzd kocka sajtó. Ő a csillag filmek Guy Ritchie és a hollywoodi akció hős. Milyen furcsa hallani, hogy elment a hatodik évtizedben.
Összeállítottunk néhány tény és idézetek a brit színész életében, amely ma ünnepli a születésnapját.
Jason szülei nagyon komolyan fia egészségét. Anya tanított neki enni csak egészséges ételeket, és az apa a fiú örökölte nem kopott egy öltönyt, és a „kopott” a padon, hogy ő volt elfoglalva, hogy ő és rázta meg a sajtóban.
Amikor Jason kamasz volt, családja költözött Great Yarmouth Norfolk megyében. Ott találkozott egy emelkedő focista Vinnie Jones. Megtanította Jason focizni.
Még mindig ideges, hogy hiányzott neki az olimpia.
Az ifjú, Staten vezetett autók az egész Londonban. „Meglepő, mi nem osztjuk ***”.
Állami esküszik sok idején az interjú.
Jason észrevette képviselői modell ügynökségek, így a márka arca French Connection. „Azért választottuk a Jason, mert azt akarták, hogy modell nézett ki, mint a rendszeres srácok az utcán - mondta a képviselő a márka. - Ő nagyon bátor, de nem igazán a modell a formában. "
Annak ellenére, hogy a munka a modell, az állami folytatta a családi vállalkozás - értékesítő az utcán olcsó ékszereket és hamis parfümöket. Így aztán észrevették a Guy Ritchie és felkérték, hogy a film „A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső”. Odamentem hozzá, vettem valamit, és megkérdezi, hogy szeretne fellépni a filmekben.
Ritchie szükség volt egy színész, aki természetesen illeszkedjen a szerepet egy utcai csalókéval. „Azt mondta, hogy nem tudta, hogy egy srác egy színházi oktatás, megtudja, hogy képes vagyok. Körülbelül ez nem írt a tankönyvekben. "
Mert az ő szerepe a filmben „A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső” Állami kapott 5000 fontot. A „szakítás” - 15 000. „Igen, azt játszotta ingyen, csak azért, hogy valami újat kipróbálni. Már három szakma: kibaszott utcán eladó, egy sportoló, és most egy színész. Azaz, már két szakma. "
Jason Staten mindig szerettem moziba. A szülők vitte a filmeket nézni „hidegvérű Luke.” "The Great Escape". filmek Burt Lancaster. Charles Bronson. „Megnéztem még musicaleket. Anya úgy gondolta, hogy látnom kell, amennyire csak lehetséges Gene Kelly. "
Állami - a pacsirta. Szeret felébredni korán reggel, és csinálni. „Amikor a remegés reggel, akkor soha nem lesz mentség, mint a” nincs idő „” Late vissza dolgozni »vagy« Meg kellett futni, hogy a rendkívüli ülést. " Ha az első dolog reggel, hogy a vonat, az osztályok mindig van idő. "
A legtöbb forgatókönyvet, hogy jön az asztalra Steytema színész értékeli ezt: „Olvastam, és nem tudom elképzelni, aki ezt lőni.” De ez a színész reálisan értékelni a képességeiket: „Ha jön egy sushi étteremben, akkor nem várható, hogy neki a sajtos szendvicset. Azért jöttél, hogy enni sushi. Szeretem a burger - amit látsz, amit kapsz. Ha játszom egy orvos depresszió, amely elhagyja a feleségét, senki sem akar, hogy nézd meg. "
Ahhoz, hogy a szerepe a „The Spy” állam soha nem nyújtott vígjátékok, amit szeretett volna. Sex ábra. A film rendezője - egy nagy rajongója a „Adrenalin”. és az első dolog, azt javasolta, hogy játsszon Jason kemény és áthatolhatatlan (és ezért nagyon vicces) ügynök.
Sir Kenneth Branagh - nagy rajongója a film "The Transporter." Egyszer ő biztos, hogy meghívja Steytema a filmben.
Állam nem fontoskodó. Hetedik „Fast and Furious”, vagy nyolcadik - ő nem szenved sznobizmus. „Van egy vidéki életszemlélet: sztrájk a vasat, amíg meleg. Ha nincs pénz, akkor úgy érzi, szar. És ha mégis, nem akarják mondani, hogy "én vagyok túl jó ez a film.„
Állami filmek összehasonlítja gépekkel. „A rendező - ebben a keretben. Operator - kerék. És film film összetevők változása. Néha a Ferrari, és néha kibaszott Fiat Panda ».
Állami mégis hálás Guy Ritchie a színészi karrierjét, és úgy véli, hogy a munka a filmjeiben - a legjobb dolog, ami történt vele a filmben. De a munka kritikus. „” A Bank Job „nagyon jó film. Igen, még dolgozni Luc Besson „Carrier” nem volt rossz. „Adrenalin” egy tisztességes sort. Else - szar. Nem veszem ezeket a szavakat. Csak filmeket - ez egy nagyon bonyolult dolog, mint a karikacsapás. Ha nem az összes fogaskerekek jól működik, az óra mutatja a rossz időben. "
Állami sosem tanult színészetet. „De nincs az ember megkérdezi, hogy játsszon Lincoln, és nem vagyok nagyon aggódik emiatt.”
Steytema dühös, amikor a szakmai kollégákkal felmelegítse hangszálak forgatás előtt. „Néha azt kell emlékeztetni őket, hogy csak úgy, mintha valaki mást, és nem azok.”
A filmkészítés, mint példaképe Clint Eastwood. Állam nem fog. „Túl sok munka a kezdetektől a végéig. Sok órányi kemény munkát. "
Ő játszotta a zenei videó Erasure. Lesz rajta. Marvel nyugodtan vigyük a szerepét a Silver Surfer, ha a visszatérő jobb.