7. Férfi félelmek egy kapcsolatban
Mi ez fél a férfi egy komoly kapcsolatot? Miért dönt, hogy él a polgári házasság nem legitimálja a kapcsolat?
Ez a fő félelem az emberek. A „szabadság” a férfiak megértsék az életmód, hogy ők vezetnek, anélkül, hogy terhelt viszony: barátok, hobbi, és így tovább. Amint van egy állandó partner, akkor kezdődik, hogy korlátozza az ember az ő korábbi életét. Ezért sok ember szívesebben élnek a polgári házasság nem hivatalossá kapcsolatát. Így könnyebb lelkileg.
A nők és a férfiak különböző felfogások a szeretet nyilatkozatokat. Ha a valós szex, vallomást szeretet, mintha el akarná mondani, hogy most én vagyok a tiéd teljesen, az erősebb nem, vallomást szerelem, azt jelenti, hogy felelősséget vállal mindkettő. Ezért, különösen a kezdeti szakaszban, a szó a szeretet és önellátó felnőtt hím atkák ne húzza ki. Az ilyen ember nem beszél szó a szeretet, ő nem a dolgok. És ha mondott valamit, a lényeg: „Azt akarom, hogy a feleségem, így éltünk együtt, Rodi nekem egy gyerek.”
A férfiak félnek a felelősség, mert az igazi felelős ember szavait. Normális ember, szemben a nő, akinek a feje túl sok romantikus illúziókat, pontosan megérti, hogy felajánlja a hölgy. És felajánlva neki valami „által aláírt” alatt minden szót, így mindig kiszámítja előre: „kihúzom, akár nem.”
Manapság 99% -a nő kereskedelmi. És egyáltalán minden ember, függetlenül a méretétől jövedelmük, félnek attól, hogy a hölgyek kezdik húzni pénzt tőlük. Nem nagyon gazdag emberek attól tartanak, hogy a pénz csak nem volt elég, és gazdag emberek nem szeretik azt a tényt, hogy ők tartják kizárólag a „pénztárca”.
Annak érdekében, hogy biztosítsa a választott egyet, hogy tiszteletben tartják, hogy ne csak folytassa önző célok, barátok egy ember, nem tekeredik rá a pénzt még az első randin. És ha a választás úgy fogja érezni, hogy ez rendben van veled, akkor magát kell befektetni. Normális ember nem szórja a pénzt az ő nő.
Az ember természeténél fogva vizuális, és ha tetszik neki a vágy tárgya, a lány elköszön mindent és mindenkit, de egy bizonyos szakaszában. Ha egy nő forgatja a botrányok és a hisztéria, akkor is elfogadott, mint az ember akar, és szeret. Amint az ember fárad „koncertek” szenvedély, akkor egyszerűen letörnek kapcsolatok.
Változás félnek minden ember, még azok is, akik az életben nem volt ilyen negatív tapasztalat. Számos oka van ilyen félelmek. Itt és a saját árulás és a szomorú tapasztalat barátok. És ha az erősebb nem egyszer volt esélye a túlélésre az árulás a nők, ő lesz féltékeny szenvedély szó egymás mellett post. Férfi soha nem fogja elfelejteni, hogy a negatív tapasztalatok.
Ez nem a legtöbb „szörnyű” férfi félelem egy kapcsolatban, de mégis, sokan az erősebb nem is gondolkodtam rajta, és biztos, hogy figyeljen arra, amit úgy néz ki, mint egy potenciális anyós. Ha nagyon vastag, a tudatalatti az ember aggódik, hogy a jövőben menyasszonya ugyanaz lesz. Azonban, ha egy nő igazán vágy, az ember marad vele, nem számít, mit.
← Kattintson a „Like” és kövessen minket a Facebook-on