100% színezés szürke haj Garnier! Garnier color naturals creme
Én soha nem festett hajuk, de mégis úgy döntött, hogy írja meg a véleményét a hajfesték. Igen, az utóbbi időben a véleménye nem érintik azokat a forrásokat, amelyek alapján személyesen. De azt hiszem, hogy az ilyen vélemény is szükség van.
Nézzük meg először, hogy milyen más információ nem áll rendelkezésre a doboz.
Óvintézkedések és összetétele tartott minden pénzeszközt a dobozban:
A gyártó figyelmeztet egy esetleges allergiás reakció, mert a tartalmát kémiai komponensek járművekben. Vannak korhatárral (használhatja a 16 év). Nem ajánlott festék, ha mielőtt a haj festett henna (összes valószínűleg tudja, a kombináció a henna hajfesték és szerezzen zöld árnyalat).
Az előnye ennek a tápláló krémet-festék, a várt eredményt festés után:
Édesanyám haja közelebb a világosbarna árnyalatú, ezért van megfestése után valószínű, hogy gesztenye színű.
A használati utasítás és a források összege:
Belül még mindig volt egy jó részletes utasításokat, de én még nem fényképezett, elfelejtettem ...
További szeretnék mondani, a készítmény egyes ügynök. Ennek része a nagyon krém festék jelenik olívaolajat, és nem tart. Ha figyelembe vesszük az összes előnyeit ennek a csodálatos olaj lehet boldog, hogy ő jelenléte a festék, hogy tompítsa a hatását a többi nem nagyon hasznos összetevőket. Ennek része a krém-ellátás festés után hasznos összetevők sokat: itt és a különböző növényi kivonatok és olajok, beleértve az olívaolaj, shea vaj és avokádó.
A dobozban találunk egy tubus krém, palack, fejlesztő és egy csomag krém-ellátás festés után. Édesanyám haja majdnem a lapocka, ezért úgy döntöttünk, hogy minden a cső tartalmát és a palack.
Így haladunk festeni. Mielőtt színezés szürke haja volt egy csomó, akkor nézd meg magad.
A festéket felvinni a tiszta, száraz haj és 30 percig állni hagyjuk, mint a gyártó által ajánlott. Ezután a festéket mossuk le alaposan és kezelni krém 3 perc alatt. Miután azt jelenti, hogy a haj nagyon puha és kellemes tapintású.
Ami úgy nézett nedves hajra. Már látható, hogy a festék alatt szürke haja teljesen - ez a legfontosabb.
Másnap vettem egy másik kép: a haj átfestett, nem szürke haj maradt.
Mintegy színtartósági még nem lehet megítélni: azt csak másfél hétig. Amíg a festék nem mossa le, szemben a korábbi tapasztalatok ez egy nagyon jó jel.
Kitartó tápláló krémet Garnier Color Naturals Creme vásárolta mindössze 130 rubel. Figyelembe véve a rendelkezésre álló tápanyagok összetételét és minőségét festés, az ár több, mint indokolt. Ezért azt nyugodtan ajánlom azoknak, akik küzdenek a makacs szürke.
Köszönet mindenkinek, aki érdekelt volt a felülvizsgálat!
méltóság
Tartalmaz természetes összetevői