5 legjobb Nivea kozmetikumok sminkes
Az én időmben Megpróbáltam egy csomó Nivea termékeket. Az első üvegek - még középiskolás, amikor a krém „Nivea” csak megjelent a piacon. Jó felismerni, hogy Nivea - egyike azon kevés márkák, hogy én és a család élvezte eddig. És persze, van legjobb termékeket.
Nivea borotvahab a mi természetesen. Ez valóban egy család terméket. Egyszer régen azt csak a férje (a kedvenc hab - érzékeny bőrre), majd csatlakozott hozzám. Mert rájöttem, hogy nincs értelme, hogy vesz egy kis borotválkozás zselék „Venus”. Jövedelmezőbb, hogy „Niveyu”, és ő és a minőség is jobb. És nem vesz itt van egy tisztán női habok. A tapasztalat azt mutatja, hogy nem.
Niveevskie tökéletes hab borotválkozás lábak - a legjobb, és ez nem szükséges. Semmi irritált bőr puha, sima, nincs irritáció. Itt egy hab a férjem és én most használni.
Ez az úgynevezett kíváncsi - „Extreme Comfort”. Ez egy alapos borotválkozás irritáció nélkül. Kötet - mint 200 ml, azaz kétszer annyi nő habzik a borotválkozáshoz. Illat - semleges. Különbözteti meg ezt a habot Micro Tec technológia, amely lágyítja a hajat borotválkozás közben. Nagyon magas minőségű hab. Azt tanácsolom mindenkinek.
Nivea krémet a kéz - egy olcsó lehetőség a tápanyag- és hidratáló. Különösen azok számára, akik folyamatosan használja a krémet a kéz, aki kapja több egy hordozható, hogy tartsa a második hálószoba, a harmadik - a munka. Van most is 3 kézkrém, és egyikük, „Nivea” az új elegáns cső, amely kellemes a szemnek.
Krém Nivea kézkrém végez az összes fontos funkciót a kezek számára:
- hidratál;
- táplálkozik;
- védi.
Ennek része a krém tápláló mandulaolaj. Kremushek maga nagyon szép.
Nivea ajakbalzsam - ez is egy klasszikus. Lips különleges figyelmet igénylő. Rúzsok, még a legjobb, nem elég. Például szoktam folyamatosan hidratálja az ajkakat. És ha otthon vagyok, miért kell festeni a rúzs? Ezért színű rúzsok már csak három - Matt, hidratáló rúzs és a ceruzát. És két bőre, beleértve a Nivea.
Szeretném megjegyezni, hogy a „Nivei” nem csak színtelen kenőcsök, balzsamok és de egy világos színű - cseresznye, őszibarack és eper.
Nos hidratálja az ajkakat, védi a kiszáradástól. Mi mást is szükség van.
Egy kétfázisú folyadék smink eltávolítására
Hatékony, olcsó és biztonságos - ez az, amit elvárunk egy folyékony smink eltávolítására. Ez az a Nivea. A kétfázisú smink lemosó „kettős hatás” -tól Nivea.
Aktív hatóanyagok - búzavirág kivonat (csillapítja, enyhíti irritáció), napraforgóolaj (hidratálja, táplálja, védi).
Szerszám két szinten, amit össze kell keverni használat előtt. Smink könnyen eltávolítható, zsíros film nem hagy, nincs irritáció okoz.
Nem semmi az eszközök közé vezeti a leghatékonyabb eszköz, ahol a Nivea foglal helyet büszke mellett luxus felszereltségű. És ez a közeg nem elérhető az ára, egyenként szemészeti szempontból tesztelt és használható akár objektívek.
Nem tudom megmondani, a történet egy hidratáló krém Nivea, amely annyira szereti anyámat. Ez az ő kedvenc krém.
Túlzás nélkül mondhatom, hogy a mamám hozza Nivea par luxus. „Kiváló krém, a legjobb, és nem szükséges” - mondja, mikor volt abban az időben a érkezése zatarivatsya az elkövetkező évre üvegek Nivea. „Nivea” Egyiptom értékesítik a gyógyszertárakban és a nagy élelmiszer-áruházak - nincs probléma vele. Azonban sokkal drágább, mint az Oroszországból (esedékes az importált áruk adót, ami szóba került újra).
Anyám soha többé magasztalni „Niveyu” - táplálja, hidratálja és védi a bőrt. És anyám nagyon tetszik, hogy a pot 100 ml helyett 50 Édesanyám nagyon szerény ember, és nagyra értékeli niveevskuyu nagylelkűség.
És mi azt jelenti, Nivea szeretlek?