5 Az élet botrányai Nikas Safronov

A 60. évfordulóját a híres művész 7days.ru portál Emlékeztem néhány szenzációs történetet, hogy tárgyalt a támogatói és ellenzői.

Nikas Safronov az utat a hírnév kezdődött egy szerény helyzetben színházi tervező a színházban Panevezys, ami után jött a hadsereg. Akkor költözött Vilnius, ahol beiratkozott az Art Institute. És annak érdekében, hogy magukat, elkezdett festeni. Az élet egy bérelt lakásban litván nem volt könnyű. „Gyere, részeg ura feküdt a padlón, akkor zsákját le nyugodtan, mert ha a törekvés rúg ki a hátoldalon, ő Sobers fel, és dobja ki az olcsó lakások” - emlékeztetett Safronov. Minden nap, feltörekvő művész gondolt a saját lakás. Végül, a negyedik évben az ő „Ősz”. Vett egy kis haladék és. Ő foglalkozik seftelés. Származó megtakarítások értékesítés az első festmények Safronov a telekvásárlás divatcikkek. „Szerzett Lengyelországban hamisítás -” Olasz „és” amerikai „farmerek, kabátok, csizmák, ruha - én értékesítette a moszkvai és Ulyanovsk. Azt valahogy minden jól megy. Nyolc hónapig szerzett egy lakást, egy motorkerékpár és egy pár bőr kabát „- elismerte, hogy a” D 7 „művész.

Előzmények 2. megszökött az első feleségétől során nászút

Az 1980 Nikas jött, hogy meghódítsa Moszkva. Élt egy közös lakás a kivehető Teply Stan. És hamarosan megismerkedett a jugoszláv hallgató Dragan - egy gazdag család lány, aki tanult a Sorbonne-on a Filológiai és jött Moszkvába a turisták, mint a fordító. Szerint a visszaemlékezések Safronova, ő nagyon messze van az ideálistól. „A nő kell egy barna, egy kicsit olasz, egy bibliai személy, forró, hogy a tűz a szemében, - mondja a művész. - És Dragana volt hasonló szemek - kék nyugodt, fehér haj, maga szenvedély nélkül. De én ösztönözte izgalom: ő tartotta a szüzességét és azt akartam, hogy ő az első ember. " 1984-ben összeházasodtak, egy anyakönyvi hivatal Moszkvában Griboedovsky második esküvő rendeztek Párizsban - a rokonok a menyasszony. „És ez a régóta várt nászéjszaka - mondta Nikas. - Egy hét múlva, én nem szeretem. Úgy éreztem, tehetetlen. Általában egy rémálom. " Ugyanebben az évben, pihenő fiatal feleségével Dragan villa Jugoszlávia Safronov megszökött tőle, majd elváltak.

3. Változás History skót nő az amerikai

A 1985 Nikas találkozott Moszkvában Angela Skóciából. Magas volt, karcsú, okos és szexi lány. Gátat szab a kapcsolatuk csak egy része. „Ő beszélt állandóan arról barátja, aki Angliában maradtak, és amelyben ő volt szörnyen unatkozik - a művész emlékeztetett. - Meghallgatás ezek a történetek elviselhetetlen volt. " Nikas úgy döntött, hogy neki elfelejteni azt a fickót. „Elmentem a szélsőséges, meghívott a stúdióba, itatni, szakadt ruhát és durván vett - ismerte Safronov. - Ez volt a kétségbeesett, őrült, veszélyes lépés, amely ma nem mernék semmilyen körülmények között. Nők - titokzatos természet. Kiderült, hogy az ilyen nyomás várja a külföldi. " Mivel ez a nap, Angela, a szavai a művész, szerelmes belé, mint egy macska. Odalépett hozzá a szó szoros értelmében mindent. „De én fiatal, forró bolond” - keserűen emlékeztetett Nikas. - maradok Angela, és elkezdtem változni vele American - a kis vízi apró ". Az amerikai volt alattomos: a versenyző azt írta, hogy állítólag vár Safronova gyermek. Ez a levél, és vessen véget a kapcsolat, és Angela Nikas. „Sok év után, azt hiszem, hogy ez egy nagyon nagy elvesztett szerelem” - vallotta Nikas Safronov.

Történelem 4. megnyerte a bíróság a Rostovite azzal vádolták, hogy nemi erőszak

5. története olasz feleség szinte elhagyta Safronova „nadrág nélkül”

Most Stefano 24 éve. Sok éven át, Francesca nem ad Nikas látni. De amikor a fiú nőtt fel, Safronov meghívta őt a kiállítás Londonban - a srác is csodálkoztam: ő hosszú tanította, hogy az apa egy vesztes, de ez nem így van! Azóta, apa és fia kommunikálni rendszeresen. Van Nikas és három törvénytelen fia: 31 éves Alexander - él Litvánia, 25 éves Luca - Moszkvában él és 17 éves Landin - él Ausztráliában.

Csatlakozz a csoporthoz. és megtekinthetjük a kép teljes méretben