27 éves orosz néz ki, mint egy igazi Rapunzel, ő nem vágja a haját 14 éves
27 éves orosz Daria Gubanov néz ki, mint egy igazi Rapunzel: 14 éve a lány képes volt növekedni hajam 1,5 méternél hosszabb Most a kiadványok lányok Instagrame figyeli több mint 218 ezer ember ..
Korábban Daria mondta a média, hogy ő fog nőni a haj talpig, és segíts nekik, hogy a paróka.
Mivel ismerte Daria, az egész kezdődött egy banális vita. „Amikor 14 éves voltam, én nyírt kaszáját, ami éppen a térd felett. Két évvel nyírt meglehetősen rövid, és még kezdett elszíneződik haj. Aztán a barátnőm jutott, hosszú zsinór, és azt mondta, hogy soha nem lesz képes növekedni ugyanaz a haj. Mivel is kezdődött minden! És amikor a haj elérte a kívánt méretre, és nem akartam, hogy vágja ki őket! „- mondta.
A fésülés Dasha kb 5 perc alatt, de a sampon és gyönyörű haj nem valószínű, hogy mentse - a fiolát 500 ml hiányzik csak 1,5 hónap. Ellentétben a feltételezésekkel sok zár nem okoz neki semmilyen kényelmetlenséget - ráadásul újdonsült sztár van egy álma -, hogy nő a copf talpig.
Mellesleg, hajnövesztő egy elragadta sok család tagjai Gubanov. Például unokatestvére Dasha, lánya és férje is, még hosszú ideig nem járt a fodrász.
Gondozása ilyen haj - egy nagyon időigényes munka. Az oldalán Instagram lány azt néhány titkot. Például, Daria használva lenmagolaj, mint egy maszk a curl.