18 beszélgetés egy elf

Beszélgetés egy tünde

Aznap este beszélt sokáig, és Tom volt teljesen megbabonázta hallott, bár időnként kételkedni kezdett a hatékony és a saját szem előtt. Itt ül ott, beszélgetni egy pici ember, törökülésben az asztalra. Köztük - zárt régi könyv, egy ember, aki ott állt nem magasabb, mint egy láb, amikor bejelenti, hogy egy elf ház - üzembentartó a ház, a gyám és a gondnok a Tom.

Amikor az izgalom elült - nem, nem akkor, amikor a veszély elmúlt, Vértestvérek elfáradt, mint egy kutya; de a beszélgetés, hogy most vezetett, hozott egy új izgalom. Mintha a semmiből, Elf - Elf? Esetleg ilyen dolgok történnek? - Vegye le a kannát ugyanolyan italt, hogy várta itt a reggel, pár nappal ezelőtt. Ahogy a múltban, bár nem olyan élesen, hirtelen úgy érezte, a frissesség; kitisztult fel, fáradtság nagyrészt eltűntek. Kitűnő volt, és teljesen természetes érzés, mintha a test vettünk a méreganyagok. Nem gyógyszer hathat oly módon, mert a lényeg a csodálatos ital tiszta volt, és az érzés, jó közérzet - csak melléktermék. A fiatal férfi ivott egy pohár három korty, de az elf nem engedte, hogy többet isznak.

- Slishkommnogoity. sz. zahocheshspat. héten. - Ajánlat megkezdett teljesen hallható, és elkezdte, hogy megszerezzék jelenti, hogy csak a középső: „Túl sok - és nem akar aludni egy hétig.” A hangja nem volt a hangsúly, és csak zenei ének, de ettől a pillanattól kezdve a legtöbb szó, hogy beszélt egy kis ember, világossá vált.

Tom megkérdezte juice valami különleges, valami mágikus hozzávalókat, és gondoltam, hogy furcsa, hogy a „mágikus” tűnhet abszurd és nem jelent semmiféle csalás.

- Nem - a válasz, és az elf vigyorgott az egyik fül a másik hegyes, a szeme majdnem zárt apró lény - olyan vicces ez egy ilyen feltételezés.

- Közös füvek és növények, hogy megtalálja az azonos erdők, a víz a tóból és szilvalé.

- A víz a tó? - Tom látta, hogy egy üres poharat, mintha az ital még mindig ott volt. - úsztam a tóban, mint egy gyerek. A víz nem érzi magát olyan különleges ízét.

Elf vigyorgott még szélesebb, felfedve apró és hegyes fogak. A mesterséges fény a lámpa fiatalember látta, hogy az arca és a keze barna, mint a pergamen, a haja kilóg alatt megereszkedett hegyes kalap - fekete. Lehetetlen volt meghatározni a korát a titokzatos lény, mert bár az arca furcsán elszáradt, nem volt egyetlen ránc. Vele tudta ferde szemmel és egy kávé bőr telt a kínai vagy mongol, de az igazság az, olyan volt, mint senki sem a másik - kell tekinteni, mint valami más, fantasztikus.

Tom hajolt az asztalra könyökölve, összekulcsolt kézzel együtt.

- Kérem, mondja meg, hogy ki vagy? - majdnem könyörgött.

- Nem tudod? Nem emlékszik?

Rokon megrázta a fejét, és egy apró lény vett egy mély lélegzetet.

- Minden elveszíti azt.

Minél több Tom hallgatta, annál világosabbá válik, egy szó - mintha kezd emlékezni a szavak, és nem kell újra tanulni.

- Vesztettél, és néhány, és soha nem volt - mondta a kis ember.

- Mi az? Mondd el, mit?

- Perception. Meghal, amikor elhalványul a képzeletet.

- De vannak emberek egy csodálatos fantázia - hangsúlyozza a fiatalok - művészek, költők, zeneszerzők. sok.

- És mégis fejükben van zárva, azokat nem próbálta. Tudomásom amikor a tudás megy, akkor nevezzük „besorolású”. Azonban sokkal bonyolultabb.

- El kell hinni? Vagy akar hinni?

- Ne hülyéskedj - egy rövid megjegyzés hangzott el komoly hangon. - Ebben az esetben mi lenne milliók láthatják. Elvesztette a mágia.

Ez a szó újra. Varázslat.

- És helyesen és megfelelően, pontosan úgy, ahogy kellene. Ön elvesztette a képességét, hogy mozog a látás és a tudat, hogy fokozzák. Ezért, ha azt akarjuk, hogy mi mehet le a szintet. És még akkor sem mindig.

- Nem értem.

A kis ember kezét a térdén.

- Pontosan mit kell magyaráznom neked?

- Ó, abszolút mindent!

- Nos, kezdjük az elején. Tudom, hogy nem emlékszik rám. De tudod, hogy ki vagyok?

- Brownie? - Tom nem érezte zavarban, hogy használja ezt a szót.

- elf ház - túl hosszú elmagyarázni, de még mindig nem értem. Legyen egy elf, először jön.

- De tündék nem léteznek a valóságban, ezek csak a tündérmesékben.

- Igen, és a tündérek, és most látta őket. És succubus, ez a gonosz teremtés!

- De. de te igazi. Csak azt nem hittem a szememnek, nem tudom elhinni, hogy mi történt.

- Mi nagyon is valóságos - mondta a férfi - tünde? - kelletlenül. - Ön az egyik közülünk nem emlékszik? Ön, mint egy gyermek használt játszani a tündérek.

- Igen, nem lehet. És azt is, nem léteznek. És én, az úton, itt ülök beszélgetni.

- Tudom, hogy ez nem egy álom.

A kis ember kuncogott, és megrázta a fejét. csökkent egy pár centi.

- Miért csinálod ezt? - kérdezte Tom ingerülten.

Elf vállat vont:

- Tény, hogy rajtad múlik. Még mindig nem döntött, nem tudom, hogy milyen magas szeretné látni.

- Tőlem? De mit kell tennem vele?

- Figyelj. - Előrehajolt, az elf kezét a térdén, és beszélni kezdett halkan: - Az emberek korlátozásával saját tartományban. Ha nem látja a közbenső minimális vibráció. Ha szeretné, mi lesz a határok, a tartományban. Világos?

Tom érezte magát képes érzékelni -, vagy az italt, amit az imént lenyelt vagy megkönnyebbülés, hogy a horror - nem a szörnyeteg maga, és a horror a lelke - eltűnt. Alig várta, az új ismeretek, abban az időben a fáradtság visszahúzódott - és a kíváncsiság, és hatása alatt italt.

Elf ismét felsóhajtott, úgy nézett ki, szinte komikus. Nem nézett üde, mint a tündék és a goblinok a illusztrációk könyvekben tündérmesékben, de a mérete és jellemzői, adott neki néhány nagyon sajátos varázsát. Nem mintha a Disney rajzfilmfigura, de még mindig varázslatosan vonzó és érdekes.

- Felejtsd el az érzéseket, amely tudja, - amikor kicsi voltál, akkor meg tudja csinálni. Ez az öt érzék túl durva, nem finomság bennük.

A furcsa dolog történik a szófordulat. Kezdetben úgy tűnt, következetlen és homályos fecsegés, majd kezdett, hogy van értelme, és Tom tudta kivenni szinte minden szót. Most még egyértelműbb, egy furcsa ének zene nem szűnt meg, de az alapvető hang, inkább a hang Tom. Ez nem volt kis megkönnyebbülés, mert az ötlet bizonyult elég összetett, és anélkül, hogy dekódolni szem előtt minden ajánlatot.

- És mivel mi inkább elrejteni - az elf folytatta, a hangja még mindig nagyon vékony, de a szavak helyesen ejtik -, mert az érzések vannak beállítva, hogy egy másik hullám, maradunk Ön számára láthatatlan. Különben is, a legtöbb időt. Élünk, különböző méretekben, te és én, de van egy kapcsolat köztünk. De először meg kell értenie, hogy a kozmosz áll, több energiát, mint a fizikai anyag.

Most Tom volt győződve arról, hogy a saját tudatalatti kivonat jelenti beszédről elf, és minél többet hallgatta, annál könnyebb lesz érzékelés. Emlékezett fleytoobraznye hangok a tündérek, és hogyan fokozatosan fordult a fülét vontatott hangon, mintha ismerős szült megértést. Öntudatlan szolgált tolmács, és maga a folyamat. Varázslat.

- Sajnos, a több materialista ember - akkor azt mondanám: a civilizált - ha! - annál inkább elvesztik azt a képességüket, hogy érzékelni. Ha Ön fizetett kellő figyelmet erre, valószínűleg akkor lenne meglepve, hogy minden logikus - és milyen jól. - Megrázta a fejét egy kicsit. - Azonban úgy tetszik, hogy tegyen meg mindent a másik fordítva.

Tom felemelte a hangját.

- Nem értem. Miért van erre szükség?

- Az emberi makacsság. Ön. Néhányan talán nem nyilvánvaló, hogy például nagy zene, festmény, gyönyörű próza, néhány még úgy gondolja, hogy a szexuális aktus - ez egy csodálatos, gyönyörű akció - el kell végezni a zárt ajtók mögött. Mások sikerült elfelejteni, amit a csoda rejlik a nevetés egy kisgyerek.

- De ez egészen más kérdés!

- A legtöbb esetben ez ízlés kérdése. Vagy döntését.

- És ennek eredményeként - ugyanaz a dolog.

Megérkezés a holtpontról, Vértestvérek nem tudta, mit mondjon.

- Látod, elvesztette a képességét, hogy megértsék, hogy az elme - ez valami között atomok, molekulák és részecskék láthatatlan ragasztó, amely megköti és az egészet együtt. Megvan a saját modell - a milliárdokat, billió, és hogy megy? - (Egy másik jele annak, hogy mindez elf nem hazudik túl felfogni Tom, mert a közvetítő volt a saját tudatalatti, de minden esetben, túl furcsa hallani ezeket a dolgokat a szájába egy vicces kis ember.) - És ez a tudat az az energia, amely megköti ezeket a modelleket és a formák formája, az anyag, ha úgy tetszik. Egyes tudósok már nagyon közel a nagy felfedezés, hogy a viszonylag rövid időn belül lesz a technikai képességek, hogy ellenőrizze ki. Igen, te, az emberek, akkor elvárom néhány meglepetés.

Elf az asztalra csapott a térdére, és kuncogott.

- Várj egy percet - tiltakozott Tom. - Hogyan, akkor is látom? Bennem semmi különös.

Az ember néhány másodpercig nézte közelebbről.

- Tényleg? Szóval, nem? - Végül megkérdezte. - Van egy csomó tanulni, de nem lehet mindent egyszerre megtenni. Próbáld tekint vissza. Gondolj magadra, amikor kicsi voltál.

Vértestvérek gondolkodás hosszú és kemény, de ez nem vezet semmi.

- Bethan - anyám - mondta, sok történetet tündérek és a kis emberek, mint te.

- Nem az ember, Tom. A természet terméke.

- Mindegy. De ez csak, jól. mese, a fantázia, hogy a gyermekek szórakoztatására.

- Hiába gondolod így.

- Na, gyerünk. Minden anya elmondja, hogy a gyerekek mesét tündérek.

- És mit gondol, ezek a történetek származnak?

- mítoszok, fikciók. Folklór továbbított évszázadok generációról generációra.

Az elf a fejét rázta.

- emlékiratai, Vol. Többségük - az ősi emlékeket. Öröklődött nemzedékről nemzedékre, mint a gének. Kis ember, a csecsemők, hiszek benne, ezért néha mutatni nekik.

- Mert szeretjük őket, és ez biztos, hogy nem jelentenek veszélyt számunkra. Ugyanebből az okból, néha mutassa vének. Gondolod, hogy történeteket időskori demencia.

- Nem értem, hogy miért veszélyes az Ön számára. Ismét felnevetett.

- Ön is veszélyes maguknak. Egy nap, minden változhat, lehet megszabadulni a cinizmus és visszanyeri az egyszerű tudás. De azt hiszem, hogy először meg kell hinni a tudósok. Azt majd meglátjuk.

Fiatal ember kétségbeesetten próbálják megemészteni mindazt, ami elhangzott eddig. Ez nem a legkönnyebb feladat.

- Nos - mondta, még mindig előrehajolt, hogy az asztalra. - Akkor miért én? Miért vagyok most?

- Mert az élete veszélyben van.

Veszélyben van. Gyönyörűen szól, de ismét az ő saját, Tom szókincs.

- Ez a szörny? - megborzongott a gondolatra is. - Mit hívni?

- Succubus. Ez a szexi szörnyeteg, amely az egyetlen, aki azt akarja, hogy kárt okoz a másikra. Ha volt egy nő, akkor jöhet egy lidérc. Azt akarta lopni tőled, Tom.

- De amikor felébredtem, mondta.

- Kral az éltető.

Rokon, megijedt, hátradőlt a székében.

- Nem érted, hogy mit te veszélyben van?

Szem kis ember szűkült a stressz, a majdnem zárt.

Tom ránézett némán, egy függőleges állkapocs csodálkozva. Keze megragadta a az asztal szélére úgy, hogy az ujjai elfehéredtek.

- Nem tudom - mondta -, nem, én ezt nem értem.

Éjszaka szél köröz a konyhán keresztül, és Tom elment csukja be az elülső ajtót. Csúszóhorgony, megpróbált a gombot a hűség. Aztán visszatért az asztalhoz.

- Nem tud ragaszkodni az azonos méretű? - kérdezte a fiatalember. - Van valami gondolni, nem számítva a magasság változik.

- Már mondtam, hogy az én növekedés múlik. Meg lehet változtatni, hogy a szeretet, bár én nem köteles engedelmeskedni.

„Függetlenül attól, hogy volt egy másik jele annak, hogy minden úgy történik, saját agy? Nem, ez nem lehet. Ez nem egy fantasy vagy egy álom. És ő teljesen egészséges mentálisan (például inkább gondolja magáról legtöbb őrültek). "

- Hamarosan a méret jön létre, - biztosította az elf, némi késéssel, hozzátette: - Apropó, a nevem Philibert, néha Xerxes. De én megszoktam a név RIGW. Minden rendben?

Tom bólintott, bár abban a pillanatban ez nem túl érdekelt a név kérdés.

- Te. Ön azt mondta, hogy veszélyben van. Ki akar bántani?

- Ez az. Tudod, az egyik, hogy az emberek hívja a boszorkány, cickány, egy gonosz boszorkány, - nekik van egy csomó nevet.

- Ez a leggyakoribb ezek közül.

- Te beszélsz Nell Gyors, jobbra.

RIGW - Nos, rendben, legyen RIGW - bólintott kávészín fejét.

- Utál téged.

- Alig ismerjük egymást - mondta a fiatalember, - amellett, ma, korán. - valahogy elfelejtette, hogy már erősen éjfél - próbált. - Elhallgatott. Az isten szerelmére, hogyan lehet megmagyarázni. elf magyarázni, hogy mit jelent „elcsábítani”? Ehelyett gyorsan megkérdezte apró társa: - Miből gondolja, hogy ez - egy boszorkány?

- Tudjuk, hogy a gonosz volt gyalog. És mi mindig meg tudja állapítani a gonosz boszorkányok. Nell - nem rejtély számunkra.

- De van ellenem? - Igaz, hogy ő tényleg kényelmetlenül érezte magát a jelenlétében az első pillanattól kezdve az ismerős, de úgy gondolta, hogy ez túl zavarba neki frank zaklatás. Rokon nem bánta, hogy elcsábította, de a nő mintha túl vulgáris és bosszantó. Emellett nyilvánvalóan valami furcsa. Nell Gyors, minden bizonnyal vonzó, sőt elragadó annak rakoncátlan fekete haj és vörös ajkak, de sötét szeme rejtett kifejezést. Igen, ez ördögi.

- Ezen még mindig nem tudom a választ, Tom. De ma vette a magot. Ezért ő küld le rátok succubus.

Tom csak megrázta a fejét lőtt. Aztán megkérdezte:

- Kiket értesz a „mi”?

- Mi, az emberek az erdő, tündérek, manók, - a szomszédok. A lakosság az erdő.

- Ez őrültség. Itt töltött gyermekkora - Tudom az erdőben. Egyszer itt vizsgált mindegyik. - Elhallgatott, amikor az emlékek kezdtek harcot az utat egy többrétegű fátyol alatt.

- A fenébe! - dühös és csalódott, mondta.

- Majdnem emlékezett, igaz? - mosolygott ravaszul RIGW. - Majdnem rekonstruálni a múltat. De volt elviselni a szörnyű sokk a veszteség imádott anyja. Gyász és a változó életkörülmények lopott tőled a titkos tudás, és az idő megfosztotta emlékeit. - RIGW mély lélegzetet. - Sajnos, ez történik mindig, és nem csak neked, hanem azoknak, akik egyszer tudta a titkot. Gondolom így kell lennie, mert a kételkedés és a hitetlenség, hogy jön az öregedés, persze, gyengítené minket.

További Tom volt semmi nem tudta megemészteni. Fáradtság, annak ellenére, hogy a csodálatos juice részeg előtt, legyőzte a lélek és a test; teljes szellemi kimerültség nyert kíváncsiság. Ásított.

- Meg kell pihenni - jóindulatúan megjegyezte RIGW.

- Nem, nem, - tiltakoztam erőtlenül fiatalember - még mindig annyira megmagyarázhatatlan, annyira még tanulni.

Félt, hogy ha hagyja, hogy a manó, akkor több soha többé nem látja. Ijesztő volt, de általában minden úgy tűnt, csodálatos. Félelmetesen csodálatos. Azonban az ő vállai, feje leesett.

- Hamarosan elaludni - mondta az elf.

Tom szemhéja elnehezült.

- Nagyon hamar - mondta megnyugtatóan távoli hang.

Amikor a szeme csukva, csendes hangon folytatta:

- Én vagyok a kapus ebben a házban. Én mindig itt, akkor is, ha a ház üres, itt vagyok. segíteni. Ön.

Tom feje már néhány centivel az asztal mellől.

-. Küzdelem az ellenség.

A haja megérintette a zárt könyv feküdt előtte.

Elment a templomba egy puha régi bőrkötésben.

-. Ki akarja, hogy a halál.

Sötétség. Áldott sötétség.

Kapcsolódó cikkek