13. fejezet esküvői játékok és versenyek

Esküvői játékok ÉS VERSENY

De itt túl sokat evett, még részegen, a lélek szüksége dal, és ami a legfontosabb, az aktív, és akkor ez az idő, hogy gondoskodjon a vendégek és a hősök az alkalomból különböző szerencsejáték-vizsgálatok.

Amennyiben Ön nem a TOASTMASTER, nem számít - nyugodtan pop saját elképzeléseit, valószínűleg a vendégek lesznek lelkes!

Egy apró megjegyzés: a játék a menyasszony és a vőlegény és a vendégek nem kell elkülöníteni, hogy nem volt unalmas sem nászutasok vagy a vendégek, úgy, hogy felváltva.

Ebben a játékban, korlátlan számú ember vehet részt. Írja minden kérdés és válasz külön kártyán. Lapjai szét a résztvevők, azaz mind a vendégek az esküvői asztalra. A kérdések az élen kevert állapotban van. A vezető kérdez, hogy minden vendég viszont.

Szeretek színházba járni?

Van humorérzéke?

Tudnál szerelmes első látásra?

Próbáltad már, hogy leugrik az erkélyen?

Gondjai vannak a személyes életében?

Tudja, hogyan kell szórakozni egy (egy)?

Gyakran borotválja a lábait?

Tetszik a nők lábát?

Szereted a feleséged (férj)?

Gyakran lezuhanyozni?

Ön jó számokat megjegyezni?

Gyakran festeni az ajkak?

Gyakran megcsókolni nők kezében?

Mossa meg a lábát az éjjel?

Van a zársebesség?

Ön képes lesz arra, hogy ellenálljon egy gyönyörű nő (jóképű férfi)?

Rámosolyogtok idegenek? Voltál már a nyilvános fürdők?

Bízik magad?

Lehet, hogy egy találkozót, hogy két lány (fiatalok)?

Szereted a megjelenés?

Úgy érezzük, öröm, evés közben?

Ön a keret részét a nők (férfiak)?

Van sok tartalék idő?

Figyelni a felesége (férje)?

Akkor megy a fürdőszoba éjjel?

Akkor azt mondták, hogy van egy szép testtartás?

Azt mondta, hogy vonzó?

Gyakran szerelmes?

Te beszélsz magadban?

Tudod, hogyan kell hűteni „lógni”?

Itt találja magát egy vészhelyzetben?

Futtatja a kocsi?

Gyakran emlékeiről?

Mi soha nem találkoztak?

Nem tudja véletlenül, hogy ugrik a reggel a kilencedik emeletről?

Ön tudja, hogy ellenőrizzék a helyzetet?

Ön gyakran betegednek egy másnapos? Egyetért, hogy tagja legyen a párt „Beer Lovers”?

Akkor megállapodtak abban, hogy megváltoztassák a nemek?

Lehet megérteni az embereket?

Használnak tömegközlekedés?

Gyakran megy a fürdő?

Van egy ideális?

Szereted aludni a szabadban?

Ne menj kemping?

Ne menj horgászni?

Szexelsz idegenekkel?

Szereted a kaland?

Megszoktam, hogy gyermekkora óta.

Nem. Nekem van egy probléma.

Itt nem.

Igen. Ez az én elem.

Csinálok jól.

És akkor ne legyek?

Így töltöm minden szabadidőmet.

Úgy szeretnék.

Véleményem szerint ez egy igen.

Igen. Ez azt eltérnek az állatokat.

Rögtön az első italt.

Igen. Bár ez még nem minden.

Ismersz engem rosszul.

Hát nem szép?

Csináljuk együtt.

Amikor én voltam a nadrágjában.

Igen. Ha veszem a zokni.

Igen. De ma pihenek.

Ha egyedül vagyunk, akkor megtanulják, hogy sokkal több.

Igen. Sokszor gyakorolni.

Ez ebben, és én leszek a használat.

Sajnos, ez igaz.

Úgy tűnik, te is elviszik.

Tehát mi. Van bőven e.

Volt egy-két alkalommal.

Ez ad nekem sok örömet.

Igen. Mindig volt egy csomó tehetség.

Egyszer régen nem szükséges.

Különösen a fogorvosnál.

Sok különböző módon.

Egy zsúfolt tömegközlekedés.

Biztos vagyok benne, hogy te is élvezni fogja csinálni.

Egy pár alkalommal lehet próbálni.

Ez a hobbim.

Csak a hálószobában.

Különösen a vonaton.

Azt, hogy elment a tető?

Csak egy függőágyban egy fa alatt.

Én még a fejét minden rendben.

És honnan tudtad?

Beszélj halkan. Nem szeretnék, hogy mások róla.

Miért elrejteni. Ez akkor történik, akaratom ellenére.

Semmi emberi nem idegen számomra.

Ez a verseny során a tanúk menyasszony és a vőlegény, valamint kívánó pár. Hadd ne legyen sok, kettő vagy három. A többi szorosan figyelemmel kíséri, mi történik, és értékeli a nyertesek.

Szóval Minden résztvevő bekötött szemmel, és tegye egymás mellé. Vezető rögzítse ruháikat clothespins, elég 5-6 db személyenként. Meg kell nagyon különböző helyeken.

A csapat vezető, és egy olyan zenelejátszóval kezdi meg a munkát. Ők bekötött szemmel lelet clothespins a partnere, és vegye le. Zene kell szólalnia nem több mint 2-3 perc. Amint a zene megáll - a verseny véget ért. Kinek van egy jobb lövés clothespins, ő a győztes.

Ha hirtelen minden pár alkalom, hogy távolítsa el az összes csapok vége előtt a zene, akkor azonnal hirdetni a győztest.

Bírságolták vesztesek ad inni egy pohár vodkát.

A játék lesz nevetséges, mint kifinomult válasszuk az akadályokat. 2-3 játékos vesz részt. Ezek kerülnek át egyenlő távolságra az út az akadályokat, és egy jó ideig emlékezni rájuk, leküzdeni minimális veszteségekkel.

Ez lehet az akadályok egy részét:

1) előtt minden játékos felhívni krétával a padlóra egy egyenes vonal, hogy azt az elején, és kap járni szigorúan meg (nyilvánvaló okokból lenne a legnehezebb feladat);

2) a székek között húzza a kötelet olyan alacsony, hogy hogyan lehet meghajlítani egy felnőtt után kollektív döntés „a mellkasán”;

3) tegye a kugli, illetve székek egymáshoz a parttól, hogy a játékosok mehet körülöttük járáskor abban, hogy az egyik vagy a másik oldalon (ebben az esetben ezek a „csavar” kell különösen jól elkészítve);

4) húzza azonos kötél a székek között, de ezúttal olyan magas, mint lehetséges, amennyire csak lehetséges, hogy fokozzák (ugrás) keresztül, hogy egy felnőtt (ha valaha is tud járni a saját).

A lényeg az, hogy a verseny egy trükk. Mi kell vezető asszisztensek a vendégek között, és mint a játékosok. Először ülnek a helyükön, anélkül, hogy bármilyen magukra a figyelmet. Amint a játékosok bekötött szemmel, asszisztensek a helyén kell lennie (válasszon poprovornee ember épelméjű és memória).

Amikor a gazda ad parancsot aktus, asszisztensek kell menni hozzájuk, és egyszerűen eltávolítani az összes akadályt az útból a játékos. Megígérjük, hogy akkor jó szórakozást minden szív, mivel egy ilyen látvány, amit nem gyakran látni.

Ehhez meg kell készíteni előre egy pár albumot a lapokat, amelyeken írni nagy betűkkel FÜRDŐ, szülési otthoni, szállodai szoba, az orvosi. Négy címkék -kal lesz négy tagból áll. Raktak, háttal a vendégek, és mindegyik kapcsolódik a hátoldalán lévő címkén. Ugyanakkor nem tudják, mit mond, és mit kell tenni.

Most vezető megkezdi vicces interjú. Kérdések is meg kell előre elkészített. Interjú közvetlenül minden résztvevő, és a maguk felelnek. Nálunk a következő kérdéseket:

Tetszik, hogy nézze meg itt?

Milyen gyakran jössz ide?

Te ott egyedül?

Ki szokott magával vinni?

Mi az a három alapvető dolgok akkor vigyen magával, hogy amikor az ügy nem esik egy nehéz helyzetben?

Mit csinálsz ott?

Miért választotta ezt a helyet?

És még sok más kérdésre, ezek általában születtek a játék során, attól függően, hogy a képzelet a vendégek és a mértéke részeg.

Miután a vendégek elég részeg, akkor távolítsa el a lemezt, és azt mutatják, a résztvevőket, hogy a hely, ahol „látogatott” felvidítani őket már.

(Játék a menyasszony és a vőlegény, az első opció)

Mielőtt a menyasszony és a vőlegény letette a tálcát csavart jegyzeteket. Ezeket meg kell előre elkészített. Hadd ne legyen túl sok, különben nem fog fárasztani. Ott kell lennie egy páros szám: félig - a vőlegény, fél - a menyasszony.

Vezető bejelenti a vendégeket arról, hogy most már mindenki tudni fogja, hogy a pár szétosztja a családi feladatok egymás között. A menyasszony és a vőlegény viszont emelni a feljegyzés a tálcáról, és hangosan olvasni feladataikat, kezdve a szó: „Én. "

Mossa piszkos zokni.

Feküdt a kanapén.

Kapcsolódó cikkek