5 ok, amiért a férfiak nem kap meghívást a második időpont

Találkozol egy srác, és jött az első randin. Minden volt, csak finom, volt kiváló beszélgetőpartner, érzékeny és figyelmes. És ő megígérte, hogy hívni. Ezen a ponton, pontosabban a hátsó fájdalmasan várakozó hívást egy meghívást egy másik időpontban, a nők többsége, hogy nagyon gyakori hibákat.

Az oka az egyszerű: mert minden tisztességes szex, találkozott a bájos és társaságkedvelő ember, gondolj arra, hogy nem az volt a szándéka, Prince sorsát. A baj az, hogy sok nő kezd felhajtás, és szenvedni, hogy egy elhamarkodott és meggondolatlan intézkedéseket. De van öt egyszerű módja annak a folytatása a kapcsolatot.

Először is, próbálja meg, hogy egy jó beszélgetőpartner. Ez egyébként nem jelenti azt, hogy meg kell menekülni a tanfolyamok a retorika és megszámoltuk az előnyeit beszédet. Van egy egyszerű, empirikusan dolgozott ki egy szabályt: pontosan megmondani, hogy fél, hogy hallgat. Ha étkezhetnek az étteremben, nem használják a kevésbé egyszerű és kevésbé tisztességes normák - egy kis történet magáról minden étkezés. Más szóval, nem nyomják a műholdas információt magukról, keresik a középutat a kommunikációban.

Jeremy, 34 éves ügyvéd, Brooklyn, „Nemrég találkoztam egy lánnyal, ő csodálatos volt. De beszél non-stop egész éjjel, és csak magukról. Nem emlékszem, hogy valaha is kérdezett valami más, mint amit én gondolok a győztes „American Idol” ebben a szezonban. Tudtam lehunyni a szemem, hogy a sok hiányosság ennek a szépségnek, de egyértelmű volt számomra, hogy nem érdekli. Egyértelmű, hogy nem jön ki egy ilyen kapcsolat. "

Harmadszor, elrejtik csontvázak mélyen a szekrénybe, és rögzítse erősebb. A legtöbb kinevezések vannak rendelve egy péntek este, és nem volt idő, amikor a másik személy akar hallani szívszorító történetek a múltból. Mindenesetre lehetetlen megmondani, hogy aljasul dobta a korábbi barát, még ha változik akkor a legjobb barátja, és fertőzött genitális herpesz.

Talán vannak, akik készek meghallgatni a vallomását, de a potenciális partner, aki most kezd megismerkedni veled, nem alkalmas erre a szerepre. Első napja - nem egy időben kerül a műtét a kinyerni a meggyötört lélek a legfájdalmasabb emlékek. Próbálj meg emlékezni a legszórakoztatóbb esemény és rájuk koncentrálni.

Negyedszer, fenntartani a pozitív szemkontaktust. Úgy tartják, hogy a szem - egy tükör a lélek, de egyesek szerint helytelen megpillantani a beszélgetőpartner. Eközben, a szemkontaktus, nem csak létrehoz egyfajta intimitás, hanem lehetővé teszi a tárgyalópartnerek megérteni, hogy érdekli őket egymástól.

És végül, az ötödik szabály: nincs szex az első randin. A fűtött vita arról, ha tudja, hogy az idő előtti fizikai közelség elpusztítani bimbózó kapcsolatát a bajt, még mindig folyik. Ugyanakkor szociológiai kutatási adatok azt mutatják, hogy az alkalmi szex lejáratni egy nő egy férfi szemében.

Andrew, 36 éves Internet mérnök Hoboken: „Néha meghívjuk második dátumot lányok aludtak a földön, de az ilyen kapcsolatok ritkán vezet semmi mást, de a szex. Nem azért, mert azt gondolom, hogy laza vagy valami még rosszabb. Csak néhány titkukat nekem már nyilvánosságra. "

Kapcsolódó cikkek