2. rész Lebel proedit ellátás működik - kedvenc sampon és maszk must-have vélemények
Ahogy ígértem, az első része a saga mesélni a kedvenc, és nélkülözhetetlen eszköz a haj, aki velem a fürdőszobában több éve.
Tehát még egyszer: a hajam vékony, nem vastag, nagyon porózus, nagyon törékeny, nagyon száraz végek és zsíros gyökerek, enyhén csavart (vagy inkább azt görbék különböző irányokba). Sokáig én próbálom nő haját, de a szőrszálak nőttek újra alatt vállát vadul tört, és az, hogy nem tört ki, kilóg minden irányban, ritka pihe. Minden alkalommal, amikor álmodik a hosszú haj volt minden nyírás, mert nem tudtam elviselni ezt a szégyent. Nem volt egészen addig, amíg nem találkoztam, kozmetikai Lebel.
Sampon lágy haj Lebel Proedit sampon ugrál fit
Sampon egy átlátszó, nem túl sűrű folyadékot. Ez egy nagyon kellemes, finom ízű, amely, sajnos, nem érzi a száraz hajra, de ha nedves haj ez az illat körülveszi újra láthatatlan aurát.
Sampon bár szulfát, de nagyon jó vigyázni a hajam, és ami még fontosabb, a bőr, a fej: a bőr nem szárad, és nem serkentik a felesleges faggyút szekréció. A hajam zsíros a gyökerei, amelyek más samponok Meg kell mosni minden nap, ez a sampon, én nyugodt én kétnaponta - számomra ez egy mega-eredményt. De minden esetben, az én mód fürdés fejem, és hogy a sampon beleértve a kiégett elég gyors, mert dupla öntettel le egy nap alatt igényel sok ez a csodálatos sampon.
Adom a haj maszk minden mosás után, de a kedvéért a kísérlet többször megpróbálták a száraz haj maszk nélkül - a haj megtartja a nedvességet, nagyon könnyen fésülhető szárítás után volt egy tisztességes kilátás.
Én csak beleszerettem ezt a sampont márka LEBEL. De van egy jelentős hátránya - ez a sampon nagyon, nagyon, nagyon kimossa a festéket a haj - csak könyörtelenül. Egy időben, ez a körülmény okozta, hogy ne pazarolja a pénzt dorogushchuju hajfestékek és megy a természetes színezékek. A érzése festés hajfesték, ha egy hét feje újra, mint a kopott seprű ... De mivel lakását hajszín vagyok, hogy enyhén szólva, nem szeret, és elkezdett festett henna, ez is lemossa, de ez nem észrevehető, és a haj nem szenved a kémia.
Ár Oroszországban 300 ml: 2116 rubel.
Ár Oroszországban 700 ml: 4100 rubel.
Ár Oroszországban 1000 ml hajlékony tartályok: 4480 rubel.
Az ár Japánban szállítási Oroszországban 300 ml:
1800 dörzsölje.
Az ár Japánban szállítási Oroszországban 700 ml:
3200 rubelt.
Az ár Japánban szállítási Oroszországban 1000 ml hajlékony tartályok:
Maszk hajvonal Lebel Proedit haj kezelésére ugrál fit plus - Maszk rekonstruálására belső szerkezetét a haj.
A maszk helyreállítását célzó belső szerkezetét a haj. Alkalmazása után ez a maszk a haj úgy érzi, vastagabb, nedves részei.
A maszk egy fehér, krémes és meglehetősen vastag masszát nélkül gyöngyház. Ez egy kellemes, finom íze. Könnyen eloszlik a hajat. Maszk elég költséghatékony, elég hosszú nekem, mert az én gyér haja csak kisszámú maszkokat.
Ár Oroszországban 250 ml: 1970 rubel.
Ár Oroszországban 600 ml: 4100 rubel.
Az ár Japánban szállítási Oroszországban 250 ml:
1700 rubelt.
Az ár Japánban szállítási Oroszországban 600 ml:
3180 rubelt.
Hair Mask sor Lebel Proedit haj kezelésére ugrál fit - maszk visszaállítani a külső a haj szerkezetét.
A maszk helyreállítását célzó külső haj szerkezetét. Alkalmazása után ez a maszk a haj, mint a selyem, a szó szoros értelmében: a haj finoman streaming az ujjai, nagyon selymes és kellemes tapintású.
Miután a belső helyreállítási maszk olyan selymes, de vannak kitöltve a haj és a maszk teszi a valódi selyem a hajat. Gyakran használják ezeket a maszkokat egyidejűleg: tettem, illetve nem teheti a maszkot, hogy visszaállítsa a belső szerkezete, várjon 7-10 perc, és tettem, illetve nem teheti a maszkot a külső helyreállítás után is 7-10 percig, és mossuk le élvezni szűk selyem haját.
Csakúgy, mint az első maszk, ez egy fehér, krémes és meglehetősen sűrű masszát nélkül gyöngyház. De az íze a maszk finomabb, puhább és finom íze.
Ár Oroszországban 250 ml: 1970 rubel.
Ár Oroszországban 600 ml: 4100 rubel.
Az ár Japánban szállítási Oroszországban 250 ml:
1700 rubelt.
Az ár Japánban szállítási Oroszországban 600 ml:
3180 rubelt.
Mindhárom eszközök én kell, hogy az elmúlt néhány évben. Segítenek tartani a hajam hidratált, csökkenti törés, jelentősen csökkentve a százalékos keresztmetszetek haj. Veszek őket újra és újra, és persze továbbra is vásárolni. Amint azt már említettük az első részben, megparancsolom minden eszközzel Japánban - ez olcsóbb, és garantált, hogy nem hamis. Veszek puha liter utántöltő a szórakozóhelyekre barátaival. Azt öntjük kis tartályba, amelyeket maradt a nap, amikor még vásárolni ezeket az eszközöket, kis mennyiségben, és jelentősen takarít rajta.
Állapot és a történelem hajam látható az első része a eposz Lebel eszközökkel.
Persze, azt tanácsolom mindenkinek, hogy ezeket a termékeket. A kivétel a sampon, én nem ajánlom, hogy a lányok, akik festeni a haját kémiai festékkel. Számukra van egy nagy Lebel sampon festett haj Proscenia sampon (festett barátnőm nagyon elégedett velük, és ez is kiválóan működik a maszkok hozzászólásomat).
Lehet, hogy valaki nem fér, de eddig még nem tapasztalt magadnak - akkor nem érti. A hajam megszállottja a barátaimmal minden takarmány kapcsolni ezekhez az alapokhoz.
Értékelés: Csak 10 +++++++++++++++++++++++
Hibaüzenet Administrator
A szöveg a hiba:
Az üzenet (opcionális):
említést felhasználó
Add hivatkozások Mégsem
A bejegyzés bejelentése
Durvaság és sértéseket
Anyagok, amelyek megsértik a törvényt
Érdekes hozzászólások blogok
Érdekes bejegyzést a közösség
- Dasha és szörnyű, szörnyű, nem jó, nagyon rossz nap. Day of szerelmes Garnier Argan Oil Cranberry Color Care sampon balzsam 4925
- Klorane Szőke kiemeli nap világosítás spray kamillával és mézzel Kloran villámgömb Spray kamilla és méz 1744
- Combs - fontos eleme a hajápolás 12740
- Essential sampon alma héja normál hajra Biokosma 462
- Ősz „volosopad”, és néhány módja megállítani 5000
- Nioxin 3D Styling Pro Vastag: Hair Spray mennyiség és állományjavító gél 2381
- Regeneráló maszk sérült haj L'Oreal Elseve Full Restore 5, 5642
- Sebastian Professional Hydre Mélyen hidratáló kezelés - Deep hidratáló maszk 818
A legjobb a nap a közösség
- Sebastian Professional Hydre Mélyen hidratáló kezelés - Deep hidratáló maszk 10 Mursilka