7 nagyszerű módja annak, hogy megszabaduljunk a hangyák a kertben és a házban
Hangyák, ha élnek a kertben vagy a házban - ez egy katasztrófa. A házban ők mászni az élelmiszer elrontani a falak és a bútorok a kertben terjedését levéltetvek és kapcsolja be a ágy a dűnék között. Azt szeretnénk, hogy ha hét tipp, hogy megszabaduljon a hangyák. Talán az egyik módja, akkor biztosan jól jön.
1. Szórja a menetelő hangyák. talkum. Furcsa módon, de a hangyák valamilyen okból, ne másznak, ahol a talkum. Vásárolja meg a gyógyszertár a legolcsóbb és megszórjuk a hangya pályák és közel van a mozog. Hangyák próbálja megtalálni egy barátságos otthon. Ugyanezt meg lehet tenni a kertben, csak szórjuk be hintőporral a hangya. Ha adjunk hozzá egy másik és bórsav por, a hatás lesz a vágás.2. ecet. Ecet taszítja hangyák. Talán nem tetszik a szaga, vagy ecetsav tettekre is halálos. Öntsük ecetet egy spray palackot, és csak megszórjuk őket azokon a helyeken, ahol a kolóniák hangyák foltos. Időbe fog telni, egy kicsit az idő, és látni fogja, hogy nincs több hangyák otthonában. Használatával kapcsolatos ecetet a kertben, akkor legyen nagyon óvatos, mert az ecet súlyosan éget a finom levelek a növények.
3. „A fürdő” a forró vizet. Egy ilyen módszer alkalmas harci hangya, akik letelepedtek a kertben távol az ágyak. Csak keverjük a hangyaboly és a szív kitöltés egy vödör forró vizet. Amikor a fiatal hangyaboly, meghal, ha egy felnőtt, a rovar hagy sok időt újjáépíteni, vagy csak megy a másik helyre. Ha a hangya továbbra is működik, csak rendezni egy forró fürdőt.
4. Az élelmiszer eltávolítjuk biztonságos helyen. Ha a hangyák telepedett a házban, ez azt jelenti, hogy megtalálható benne magoknak eleséget. Így próbálja eltávolítani az összes ételt lezárt konténerekben, nem teszi lehetővé morzsa étel az asztalra és a padló. Gyakran kap ki, törölje asztalok, polcok és a padló. Nedves tisztítás kell végezni minden nap.
5. A vazelin - egy másik eszköze az ellenőrző hangyák. Kabát a lábak az asztalok és székek, valamint vazelin hangyák nem akar felmászni rájuk. Plus, vazelint könnyen lemosható vízzel, vagy nedves ruhával.
6. pirospaprika. Megszórjuk por paprika minden olyan helyen, ahol a hangyák voltak láthatók. Idővel, akkor megtalálják a maguk számára más, barátságos hely. Továbbá, pirospaprika lehet szórni a talajra, és a növény körül.
7. citromhéj. Valamilyen oknál fogva, hogy a hangyák nem szeretik az illata citromos. Ezért szétszórja héja olyan helyeken, ahol ezek a rovarok voltak láthatók.
Biztosak vagyunk benne, hogy az egyik a hét módon biztosan segít.
Új tagok
Talajtakaró készült kókuszrost - ideális kertészeti és.
Nemrégiben lettem fanatikus talajtakaró mindent a kertben. Grass dugványok hozott a területen n.
Kenyér maradványai édes uborka
Szeretném megosztani veletek a receptet növekvő szép, minden értelemben a szó uborka. Erre a célra.
Tudok és szeretek főzni ízletes ételeket articsóka
Mindennek megvan a maga ideje. Spárga kell enni a tavaszi, paradicsom - nyáron és ősszel az ideje, hogy -zimoy szezonális zöldségek.
népszerű
Szeretném megosztani veletek a receptet növekvő szép, minden értelemben a szó uborka. Erre a célra.
Talajtakaró készült kókuszrost - ideális kertészeti és.
Nemrégiben lettem fanatikus talajtakaró mindent a kertben. Grass dugványok hozott a területen n.
A legnépszerűbb helyszín
Hogyan növekszik tulipán, nárcisz, GIAC.
Nem kell időt a növény ősszel, tavasszal izzók: tulipán, nárcisz.
Vetésforgó helyes nemcsak növeli a hozamot az összes növények 2.
A fokhagyma és a kígyóhagyma: mi megy azzal, amit „eszik”?
Kígyóhagyma - egy nagyon szokatlan növény. Így az úgynevezett hibrid hagyma.
Hat receptek szokatlan lekvár
Minden évben zárja az alma, cseresznye, szilva lekvár. Miért b.
Jellemzők és előnyök használatának lnyanog.
Használata lenmagolaj gyógyászatban nyúlik vissza az ősi időkben.
Titkok SUPERLARGE fokhagyma
Grow fokhagyma volt próbálgatással. Ezt a kultúrát szeretik.
Hat receptek ízletes káposzta
Savanyúkáposzta - ízletes és egészséges köret. Tartalmazott.
A Hold-naptár kertész ültetés Ogoro.
Luxus uborka kaptam.
Én vagyok a területen, két komposzt gödrök. Van nekik alternatív: egy év skla.
Egyszerű titok megszerzése nagy bogyók.
Ribizli nagyon hasznos és népszerű bogyó. Ezt alkalmazzák sokat.
Oszmán a Karetnaya nyakkendő és felvonó kr.
Ahhoz, hogy a terem, ahol volt, hogy üljön le, húzza csizma, nem lehet csinálni.
Szeretném megosztani veletek a receptet növekvő legfinomabb az összes közül.
Növények, hogy megakadályozzák a levéltetvek és a hangyák.
Természetesen ezek a növények - nem csodaszer levéltetvek és a hangyák, de n.
Chinchilla - superprofitable állat
Megismerkedett Asya
„De - Demeter, akár egy méter klaszter, méz ízét, bogyók mi.
A zsemlemorzsa én paradicsom növekszik, mint a táskája.
Azt akarom mondani, hogy hogyan tudnám egyszerű módja annak, hogy növeli a hozamot.
Miért van szükség, hogy távolítsa el a levelek paradicsomon
Ultrarannie szőlőfajták
Ultrarannie szőlő vonzott borászok és a dél, és Ce.
Nagyon finom étel. Ez lesz még ízletesebb, ha megteszi a krémsajt töltött. Például, szeretem az ízét gomba Hochland. Nos, van elég nagy darab, finom.
Nem minden horgász - vadász, de minden vadász - halász
Repült egy gyönyörű madár. Ez söpredék megölte. Éhes vagy? Nem. Csak gyilkos.
Paradicsom alatt fitolamp! A szeszély, vagy szükségszerűség?
Ali megrendelt, a küldés nem éri el, a pénzt vissza csak 3 hónap után. És konzultál az eladó nagyon nehéz volt.
Miért hasznos aludni bugyi nélkül
Helyes a nők aludni anélkül, pizsamában. 🛅
Találom a legjobb táplálékforrást élesztő paradicsom
Az biztos, hogy sokat segít. mindent, de most, az emberek rohanás vissza, és fedezze fel a kormány vályú. Vedd el a legjobb!
Hogyan élnek a falu városiak
Hogyan élnek a falu városiak
Mi a fene ez egy idióta? hogy egy bika, növekszik, és ott van az autó. Ja, te beszélsz a falu csak hallottam a TV-kampány
Őszi gondozása szilva: szilva optimális megoldás a problémák
Ezek az intézkedések a kártevők ellen és betegségek szilva lehet alkalmazni, hogy az összes gyümölcsfák?
Rice kása sütőtök és a tej
ez tök zabkása rizs tejjel)).
I feliratkozott Alikspress LED lámpák az üvegházak (is egyfajta fitolampy a nebhodimo rasteniyas spektorm fény). Ezek két alkalommal olcsóbb, mint üzleteinkben. Eredmény - minden nagyon rohanó.
A zsemlemorzsa én paradicsom nőnek, mint egy őrült
Helló Amikor palánták ültetése paradicsom van hozzá a tojáshéjat. Általában kekszet hamu és héj. Jó termés.
Megismerkedett Asya
A kamera fókuszál az arc és a kéz közelebb állnak a gépet, így kaptunk.
Beoltása szőlő fúró
Csak, hogy hozzászokjanak.
Megismerkedett Asya
Nos, egy lány lábat, mint egy férfi (ez valószínűleg egy Photoshop kezek és karok)