13, péntek ráolvasások, rituálék és előjelek ebben a varázslatos nap
Még a kis gyermekek tudják, hogy a péntek 13 - nem egy jó nap. Azonban sok ez jár elsősorban a sorozatgyilkos a film, majd később a különböző rituálék vagy más gonoszság. Mi hívő ugyanaz a személy, hogy a nap csak félelmet, a vágy, hogy maradjanak otthon. De az ember maga az alkotó saját sorsának, és hogy ez miért lehet megoldást találni, pénteken 13: varázslatok, előjelek és rituálék, amelyek akkor hamarosan tanulni.
Hogyan lehet elkülöníteni magukat a gonosztól
Telkek pénteken a 13. legjobb hely, hogy indul a reggel. Annak érdekében, hogy maga optimista az egész nap, reggeltől olvasható: „Mi Atyánk”, így védekezni a hatása a sötét erők.
De néhány kis parcellákon, péntek 13. hogy elszigetelje magát a negatív energia hibák a nagy naptári napra szerencsétlen festék élénk marker, a Marvel alkotása, azt gondolva, hogy a jó csak. Ne félj. Vegyünk egy nagy fényes gomb és minden madzagot, hogy a talizmán, gondoltam valami kellemes és vidám, és elvégzik minden nap. Mielőtt elhagyja hogy kakaó, add hozzá egy kis vanília, fahéj és néhány kedvenc fűszerekkel - egy kicsit mindent. Idd ezt húsleves és vidáman azt mondja:
„A bájital elő-faragott - szerencse a farkánál fogott. Spoon akasztott, így tegye a bögrét. Ivóvíz, élvezve, szerencse töltődik. Hogyan bögre mosott, körülbelül szerencsétlenség feledésbe merült. "
Ez varázslatok és rituálék 13, péntek
Rituálék pénteken ékezetes vonzzák magukra a pénz vagy sikert a jövőben, mivel valóban sok tekintik őket hatásos.
Pénteken, kimennek bármikor, és nézd meg az ég, vár, mikor fog repülni egy madár, annál inkább, annál jobb. Majd azt mondják: „Hogyan madárka ég sok toll fog születni, így a pénz nem kerül át a táskámba.” Nyissa meg a pénztárca, és azt mondta: „Üdvözlégy, király réz, ezüst és arany. Hello, és velem élnek táskámat így. Ámen. "
A legegyszerűbb varázslat pénteken, 13 - egy olvasó imák éjfélkor közelítéséről szóló kapcsolat egy szeretett. Mivel ez a nap, minden előjel is a bosszú, hogy egy nagyon nagy esélye, hogy sikerül ebben a vállalkozásban.
A második szerelem varázslat lesz szüksége: két piros gyertya, könnyű anyagból (akkor egy fehér törülközőt), két tükör, kamera lencséjét egy szerelmi varázslat, só, forrásvíz és egy üvegpohárba.
Rite idő esik naplemente után. Mossa meg a testét, lassan fésülje a haját. Ezeket a műveleteket is megnyugtatja a pszichében. Ezután tegye egy színes ruhákat, például egy hálóing. Figyelem öltözék annyira szabadon kell hagyni, nem fehérnemű vagy nadrágot.
Kissé nyitott ablak vagy ablak és oltárt épített. Tegyünk egy szék mindkét oldalán neki - gyertyák. A jövőben az oltár, elterjedt egy törülközőt, hogy egy tükör egymás mellett, közöttük - a fotó. Egy fénykép, tegyen egy pohár vizet, és megszórjuk sóval óramutató járásával megegyező irányban az oltár körül terméket. Kapcsolja le a villanyt, és meggyújtotta a gyertyákat.
Ülj le az asztalhoz, és mentálisan elképzelni a jövő kapcsolatát. Képzeld el, hogy azt mondod, bókokat, mint te séta, vagy üljön be egy étteremben. Ezt követően, egyértelműen, képzelj el egy férfi egy fotót egy pohár ivóvizet. Ha mindent helyesen, akkor kap egyfajta könnyű szédülés. Majd azt mondják: „Mivel a víz szabadon folyt, és él a saját, Most a víz az én pohár, és akkor a kezem; Csak emlékezz rám, hallod csak én vid csak én szeretem csak én. Így legyen! "
Megnedvesített ujj vízzel egy pohár és kefe fotó. Most, hogy egy gyertyát, és egy fotót a törülközőt, elrejti őket egy titkos helyen, és a vizet, adjunk hozzá a kedvenc ital, vagy öntse a küszöbén. Üveg azonos dobás, és a tükör letenni.
De véleménye szerint a többi ember kell viselkednie, pénteken 13 jelű kivédjék felé idegen varázslat és befolyásának növelése a saját.