30 közös női kifejezések és mit jelent

Nők - komplex lények, akik arra használják, hogy a játékot, tippeket csinálni, és azt mondják, egyáltalán nem az, amit gondol. Néha az asszony azt mondja, hogy van egy sokkal mélyebb értelme, vagy nincs értelme.

Férfiak, gyakran félrevezető és néha őrült.

Lásd még: 7 dolog, hogy minden nő akar az ember

A legrosszabb az egészben az, hogy a nők elvárják a férfiak megértsék a finomságok és a helyes választ. Az ilyen irreális elvárások gyakran félreértésekhez vezethet és törött kapcsolatokat.

Igen, nehéz megérteni a nőket, mert néha ők maguk nem értik.

A további zavar elkerülése, már összeállított egy listát, amely segít a férfiak, hogy helyesen értelmezze a közös mondatok, hogy proiznosyatzhenschiny a mindennapi életben.

Ez az, amit a nők mondanak, és mit jelent valójában.

Translation női kifejezések

Fordítás. Ez nem jó. Ez azt jelenti, hogy a beszélgetés véget ért.

2. „Tedd, amit akarsz”

Fordítás. Ez egy teszt. Nem fogom megmondani, hogy csinálod, vagy nem. Meg kellett volna ahhoz, hogy megismerjék, hogy tudjam, hogy én helyeslem azt. Így, én nem helyeslem. Ha igen, akkor nem lesz probléma.

3. „Kell egy kis szünetet”

Fordítás. Get. Talán hamarosan elválnak.

4. „Te valakivel találkozol?”

Fordítás. Én kész lesz, amikor kész vagyok. Talán 10 perc után, akkor egy óra alatt. Ide tenni valamit.

6. „Nem kell csinálni, de ..”

Fordítás. Ha nem, akkor lesz egy. "

7. „Beszélnünk kell”

Fordítás. Beszélnünk kell. Meg kell hallgatni.

8. „Majd később beszélünk róla”

Fordítás. Annyira dühös, hogy nem jutott eszembe. Több időre van szükségem, hogy összegyűjtse az érveket, és gondolni, hogy miért vagyok még mindig veled.

9. „Nem akarom elrontani a barátságunkat”

Fordítás. Soha többé nem látsz engem meztelenül.

Fordítás. Köszönjük az ajándékot. Ami fontos, az nem ajándék, és a figyelmet. De megyek, hogy cserélje ki valamit, hogy szeretem jobban.

Fordítás. Te komolyan azt kérdezi: „Mi a baj?”. Mivel, ha nem tudom. Minden rossz. Minden. Meg kell félni.

12. „Nem érdekel”

Fordítás. Ön nyert ebben a vitában, de nem vagyok hajlandó elfogadni a vereséget. Elutasítom az utolsó érv, és akkor már nem beszélnek róla.

13. „Megbocsátok”

Fordítás. Úgy döntöttem, hogy együtt tudok élni, amit tett. De tudom, hogy fogja használni ellened az egész életed.

14. „Úgy nézek ki, zsír ez?”

Fordítás. Ha a válasz „igen”, akkor egy idióta. Csak mondd, hogy nézel ki.

15. „Nem vagyok éhes”

Fordítás. Tudod, hogy amit akarsz, csak tudom, hogy lesz az Ön tál, és én nem akarom, hogy panaszkodnak.

16. „Ez a fickó olyan szexi”

Fordítás: Azt hiszem viszel biztosra, vagy megállt egy monitor, ezért úgy döntöttem, hogy álljon, hogy lépéseket. "

17. „humorérzéke számomra a legfontosabb dolog”

Fordítás: De én találkozik ott a pumpált srác.

18. „Ne rohanjon”

Fordítás. Én legalábbis valaki szem előtt, és én még nem döntöttek, hogy melyikük jobban tetszik.

Fordítás. Együtt érzek a tény, hogy miután keresztülment. Ez nem azt jelenti, hogy bevallom bűnöm.

Fordítás. Nem akarom, hogy zavar engem ma. Lefekszem hamarosan. Ezt követően, akkor mehet sehova. Csak hagyj békén.

21. „Mit mondtál?”

Fordítás. Adok egy esélyt, hogy fogalmazzam nonszensz, hogy amit mondott, hogy ne veszekedés.

22. „Én egy kicsit elfoglalt vagyok.”

Fordítás. Nem akarom, hogy menjen el veled. Ne hívj.

Fordítás. Dühös vagyok.

24. „Gondolod csinos?”

Fordítás. Mondd, hogy szép vagyok. Még jobb, ha még nem is láttam, mielőtt válaszolt.

25. „Legyen a fejét egy kutya”

Fordítás. Szeretnék egy gyerek, de nem akarta megijeszteni. Attól függően, hogy a válasz, azt tudni fogja a súlyát a szándékai.

Lásd még: 5 dolog, hogy a férfiak aligha kell megérteni a nőket

26. „Ne törődj vele”

Fordítás. Megmondtam százszor rögzíti a mosogató, és még mindig nem történt meg? Nem tudok támaszkodni rád.

Fordítás. Igen. Vagy talán. De valószínűleg nem.

Fordítás. Szabad értelmezést. Mindig azt feltételezik, hogy ha hallod ezt a szót, ez azt jelentette, hogy csak. Ha rossz mindenki megérti, hogy ez nem a te hibád, és ez.

Fordítás: Filipenko LV

Kapcsolódó cikkek