3, 5 hónap a szélütés után

esélye a gyógyulásra

Anyukám (58y.o.) akut betegségben 08.19.07, amikor hirtelen ott volt tájékozódási zavar, szédülés. Ő azonnal kórházba. Állapota rosszabbodott fokozatosan. Az 5. napon már nem érti, hogy mi történik, és mozogni. Minden alkalommal voltam vele. Ami meglepő, hogy a memória és a beszéd funkciói. A bal oldalon, a test. a bal szem irányába - megromlott, miután 10 napon át. Ő kezelték kórházban (mexidol gliatilin intravénásán, valamint a vaszkuláris, szedáció, metabolikus terápia). MRI eredmények: a hátsó szarv az oldalsó agykamra 25h10h8 mm-es szinten, és a nyúlvány a felső szakaszok a cerebellum vermisének balról 25h12h17 mm.
30 nap után otthonába bocsátották hogy továbbra is megkapja.
vazobral (2 ml 2 r / d) -prop 1 hét betaserk változott 16 (p 3 / d) 1,5 hónappal és folyamatos vétel.
gliatilin (2p / d) - 2 hónap és folyamatos vétel,
mexidol (3p / d) - 1 hónap, beadta
cardiomagnil 150 mg (1 R / d) - folyamatosan
atorvastatin - véglegesen.

Ekkor (3,5 hónap post-stroke), sétálunk a nád, csökkentett szédülés. Mi szolgálja magukat; bal szem a helyére, de nézd egyesével. míg a nyitás az alanyok szemét Troy. A tablettákat lenyelni nehéz, bár nincs probléma az ételt. 110/70 nyomás stabilizálódott reggel, esténként akár 130 # 092; 85.
Próbáltam csinálni torna (megtalálható a válaszokat egy fórumon): összegyűjti mérkőzést bal kezével - nem gyűjtött lassan, és akar, megpróbáltuk egy lábon állni - a jobb normális, a bal nem működik. inkább csökken.
Folyamatosan hideg láb.

Re-olvasni az egész fórumon. Megtanultam egy csomó hasznos információt. Köszönöm # 33;
Szeretném tetszésünket segítségért. Törődöm agyműködés - Anya néha tükrözi részletesen és a fül, mint a gyermek, de ez logikus. Megváltozott karakter (furcsamód az jobb, beszédes, kedves és nyitott), de nagyon érzelmes (röhög viccek, de lehet kezdeni üvöltve, hogy ő nem tesz a tejszínt a levesbe).
Mivel én vagyok vele teljes időtartama alatt a betegség, látom, amíg a fő probléma: a mentális, helyreállítása látás, szédülés és megdöbbentő járás közben.
Azt kérem, hogy írja meg a véleményét a kezelések kiosztása (betaserk és gliatilin elég?), És nekünk most, hogy megpróbálja. add.
És hogy szükséges-e a remény, hogy még vissza?

Alig várom a választ.
marina

Anya néha tükrözi részletesen és a fül, mint a gyermek, de ez logikus. Megváltozott karakter (furcsamód az jobb, beszédes, kedves és nyitott), de nagyon érzelmes (röhög viccek, de lehet kezdeni üvöltve, hogy ő nem tesz a tejszínt a levesbe).

Ez gyakran előfordul, hogy egy masszív stroke-ot. romló fékezési funkció, a betegek kevesebb visszatartani az érzelmeiket, jobban „nyitott”.
Ez nem ez megváltozott, akkor vált nyilvánvalóvá megnyilvánulása belső világa.
Nem hiszem, hogy ki kell javítani, ha nem akadályozza élni.

helyreállítása látás, szédülés és megdöbbentő járás közben.

A legnehezebb része - a helyreállítás a hangsúly a két szem a tárgyakat.
Beszélje meg orvosával, hogy jelöljenek ki neostigmine és bolus Huato; valószínűleg felváltva. Neostigmin 1-2 hét, és 3-4 hét bóluszok.
Neostigmine jobb karaj, összpontosítva szájszárazság: kezdődik fél milliliter * 2-szer egy nap, és növelni az adagot az egyes injekciót, amíg mérsékelt szájszárazság. Bolus Huato legjobb megadott összpontosítva bélműködés: megpróbál 24 * 2; kivéve, ha vannak „bél rendellenesség”, akkor növelni az adagot legfeljebb 36 * 3; vagy vesz a dózis, amelynél megy a WC-napi 2-3 alkalommal.

Próbáltam csinálni torna (megtalálható a válaszokat a fórumon): összegyűjti mérkőzést bal kezével - Lassan gyülekeztek, és már nem akar

Nehéz, hogy magát ezt céltalan intézkedéseket.
Nos, ha nem jön ki valami, ami az ő célja: kötés vagy a cipőfűző megkötése, vagy csomagolja egy zsinórra - minden, ami megköveteli a mozgás és károsodott kezét.

Próbáltam egy lábon állni - a jobb normális, a bal nem működik. inkább csökken.

Álló, falnak támaszkodva. Eleinte csak egy második le a földre egészséges láb állva beteg; növeli az idő. Ha magabiztosan állni a érintett láb, kezdve abban a pillanatban, hogy tépje le a kezét a falra; fokozatosan növeli az időt.
Ugyancsak a képzés terén, hogy csökkentsék a szédülés is hasznos.

Nem kell hosszú képzés; perc is több mint elég. De hát, ha ilyen jegyzőkönyv lesz óránként.
Ebben a tekintetben, kényelmes dohányosok: akkor csatolja a mini -Készségfejlesztő egyes cigaretta. De egy nem dohányzó valami akkor mindig jön.

Nagyon köszönöm a válaszát.

Ez nem ez megváltozott, akkor vált nyilvánvalóvá megnyilvánulása belső világa.
Nem hiszem, hogy ki kell javítani, ha nem akadályozza élni.

Beszélje meg orvosával, hogy jelöljenek ki neostigmine és bolus Huato.

Őszintén szólva, az bolus Huato beszéltem az orvossal sokáig. Elmagyarázta nekem, mint ez - „mi a jó a kínai, az orosz halál.” És mi van, ha egy idős ember zhuvuschego, evés és a kezelőorvos az európai módon lefordították kínai.
És a kínai, az orvos olyan ember a kezdetektől fogva, ő felveszi a fű és díjak az egész élet. Csak megy, mint hogy az étrend-kiegészítő gyógyszerek nem mindig működik jól. És a megfelelő időben, a kvalivikatsii felértékelődése őket azt mondta, hogy a pasztillát 95% áll az aktív szén.
És így tovább.

Megpróbálom újra beszélünk.

Lehetséges, hogy ez a rendszer hozzá (Neostigmine + bóluszok), hogy már a gyógyszer szedését (betaserk gliatilin +) vagy ha kell valami, hogy befejezze?

És mégis, ha a remény (a diagnózis), hogy a helyreállítási folytatódhatnak 3.5 második hónapban? És akkor mi van valami már körülbelül három hétig változtatás nélkül.

Még mindig szeretnék, hogy még van munkád.

Mégis, az első helyen meg kell visszaállítani a motoros készségeket.

Őszintén szólva, az bolus Huato beszéltem az orvossal sokáig. Elmagyarázta nekem, mint ez - „mi a jó a kínai, az orosz halál.”

Ez szinte mindig igaz. amikor a kínai orvoslás egészére.
Emiatt kezdeményezésére a kínai kezdte tanulni a kínai orvoslás előírások szempontjából felhasználásuk az európaiak az európai rendszerben az orvostudomány és a szerkezet Európai diagnózis.
Ezt a kiválasztott előzetes tanulmányok körülbelül 100 gyógyszerek; a mai napig, közülük 8 igazoltan nem csak Kínában, hanem Oroszországban. A pasztillát Huato volt az első a nyolc; ők már elismert 26 országban szerte a világon, többek között az ilyen „elmaradott” országok, mint az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Dél-Korea.

Lehetséges, hogy ez a rendszer hozzá (Neostigmine + bóluszok), hogy már a gyógyszer szedését (betaserk gliatilin +) vagy ha kell valami, hogy befejezze?

Nem, nem tudja befejezni nincs szükség; Ezek az alapok inkább kiegészítik egymást.

Kapcsolódó cikkek