4 Híres nők, akik elviselni a szégyent és megaláztatást, tovább élnek, mint korábban
Hírességek felelősek hírnevet. Ez az, amit már említettem. Köztudott, hogy a fekete PR - PR is. Nézzük ezeket a csillagokat, hogy úgy gondolja: „Hogy lehet ezt túlélni ezt a botrányt?”
Azt mutatjuk be a lista elszenvedett nők a szégyen és megaláztatás, de továbbra is él, mint korábban.
Most Lindsay megy keresztül egy kis szünetet vele orosz vőlegénye Egor Tarabasovym. Az interneten vannak felvételek, ahol Jegor kezét tördeli és megragadja a haját. A program „Hadd beszéljenek”, Lindsey azt mondta: „Én vagyok az első alkalommal egy ilyen kapcsolat, amelyben megvert. Nem vagyok egy ilyen személy. Szerencsés vagyok, hogy tudok beszélni, hogy mi történt, mert sok a családon belüli erőszak áldozatainak nem lehetséges. "
A színésznő azt mondta, hogy Johnny Depp verte. De az emberek közel a színész, köztük az ex-felesége Vanessa Paradis, azt mondta, hogy Johnny nem képes. Felmerül a kérdés: „Hol a zúzódások az arcán Amber?”
Mindenki ismeri a történetet: Bill Clinton megcsalta feleségét Monica Lewinsky. Azonban Hilary esett megsérteni a férje vagy szeretője. Éppen ellenkezőleg, ő megjelent Bill rendezvényeken, hogy megvédjék a támadásoktól.
Minden lány egyedi és gyönyörű. Csatlakozz Misstits klub. hangsúlyozni, hogy a méltóság és megtalálják az ízét. Beauty uralja a világot. Csak a legjobb tippeket divat, szépség, a legújabb trendeket a művészet a csábítás és a csábítás, hogy segítsen minden lány, hogy még világosabb. Misstits az erős, magabiztos, de nagyon finom és törékeny lányok!