3. fejezet Nyomtatás sors és belső erő

Nyomtatás sors és belső erő

- Emlékszel, hogy egyszer azt mondta, hogy jelezte a pecsét a sors - kérdeztem. - Akkor nem akar magyarázni nekem, hogy ez mit jelent. Lehet magyarázni most?

- megmagyarázni, tudom, de nem valószínű, akkor meg fogja érteni, hogy mi ez, - mondta Lee. - sorsa érezni nyomtatás, és képesnek kell lennie, hogy élvezze a sikert, amelyet adott neked, hogy ne csak a sorsod érinti, de te befolyásolja a sorsát, valahogy így, ahogy taoista példázatot, ami megmondom. Ez a példázat a taoisták és a sors.

Egy taoista mindenkinek azt mondta, hogy hatással lehet a sorsuk. Hallottam róla, és az ő sorsa megjelent neki képében egy öregasszony egy zsák.

- Ez a táska, - mondta az öregasszony, - az egész életét, és azt - a sorsodat. Mondd, hogyan lehet hatni rám, ha én meg előre, ahogy az életed?

Gondolkodás nélkül, taoista megragadta az öregasszony, megütötte a fejét egy bottal, elvette a táskát, és folytatta útját.

Jobb nyugodtan beszélni:

- Mindig van egy harmadik megoldás.

Most ki hinne taoista ha azt mondja, hogy az érintett a sorsa?

A tanár rám nézett egy rosszindulatú vigyorral várta a kérdést.

- Mi az a harmadik megoldás? - kérdeztem.

- A harmadik megoldás - ez a leginkább helyes döntés, azaz „igen vagy nem”.

- De ez nem magyaráz meg semmit.

- Nem azt mondom, hogy az európaiak tudja magyarázni valamit.

- És a kínai mindent meg tud magyarázni? - bántott.

- A mai Kínában sokkal több európai, mint Európában. Európai - a lelkiállapot, nem pedig földrajzi eredetet. Az emberi butaság nem ismer határokat, de a kínai, mint Európában, néha vannak olyan emberek, akik tudja magyarázni sokat.

- A példázat nem tesz említést a sorsa nyomtatásban. Mi ez? - kérdeztem.

- Egy férfi, jelzett a bélyeg a sors - mondta ünnepélyesen tanár - nem az az ember, akiben a helyzet, de az egyik, hogy hiányzik a sorsa a haj.

- nyomtatás a sors - a jelenléte bizonyos belső erőt, amely lehetővé teszi az ember szabad követni az intuitív tetején. Így a sorsa nyomtatási egyértelművé teszi, hogy ez jelezte a személy képes a helyes választás nélkül is teljes körű információt, hogy a logikai döntéseket. A helyes választás gyakran ellentétes logika és a józan ész, ez kockázatos, kiszámíthatatlan és megmagyarázhatatlan, ezért jár a kép, amikor egy férfi megragadja a haját, és a sorsa a győzelem, néha, hogy kockáztatnák az életüket.

Ahogy a katona élete soha nem kockáztatta az életét anélkül, hogy a hajtott ez a körülmény, hogy a segítségével a hosszú távú feladat fejleszti és tökéletesíti az ajándékot, és a velejáró a születéstől a belső erő - megpecsételte a sorsát - átalakul egy erős fegyver, kijátssza a logika és kontroll. Belső erő kezd néha kitör, alkotó emberi vágyak és befolyásolni a döntését.

Belső erő - ez egy ajándék intuitív választás, amely csalhatatlanul vezet az egyik a helyes irányba, akár akarata ellenére. De ez csak az egyik megnyilvánulása belső erőt. Sok egyéb megnyilvánulása igénybevételéhez kapcsolódó természeti erőforrások, a test, a kiadás a korábban ismeretlen személy kényszerít, európaiak, néha rendkívüli, és koncentrációját kivételesen magas szinten annak érdekében, hogy egy adott célra.

Belső erő a lelki és tisztán fizikai arcát. A fejlett intuíció - ez az egyik lelki oldalait. Megtanulod, hogy hallgatni a vezető hang benned, és teljesen nyugodt, nem gyötörte a kétség és a félelem, döntéseket hozni, amely az egyetlen helyes, még ha nehéz volt, hogy azt a szempontból a logika és az erkölcs.

Kapcsolódó cikkek