20 értékelés a Absheron a Jekatyerinburg g, tábornokok utca, 6-a
Elég jó hely, hogy énekelni! Nagyon hangulatos, szép, drága belső. A terem mindig homályos, de én szeretem, ez nem zavar) Konyhai valószínűleg ehetetlen. Miért talán? Csak a múlt idők felkeresése Inkább rendelni tea és vízipipa, de alig több mint egy évvel ezelőtt, egy gyakornok a Fővárosi Bíróság, ami szó szerint az utca túloldalán Fan Fan, és volt a „öröm” egy párszor ott vacsorára. Saláták nem volt nagyon finom, de legalább ehető. további ›
Ebben a teremben, én ünnepli születésnapját, a fogadó meghívott a munkavállaló Absheron étteremben. Ez egy színes ember TOASTMASTER, aki csak lezárja a közönséget. Nagyon finom főtt). Megrakott asztalok csak vkusnoty). És hol van az olcsó). Azt javaslom.
Elmentünk az étteremben a kollégákkal ebédelni. Kaukázusi konyha voltunk elégedve. Különösen elégedettek nagy része, általában mindannyian sokat eszik, nem fizetnek sokat. Szolgáltatás nagyon jó, elindultunk nagyon szívesen és jól táplált.
Azok az intézmények, a kényszerképzetek neve, amit az árak meglehetősen ésszerű. változatos menüt. Azt lehet enni, és az első, a második és a harmadik. Nagyon kényelmes helyen. Annyira nem egy pár lépésre a munkát. Szeretnék ide újra és újra. Ez az út :)
Nagyon szép étterem, kiváló helyen, egy nagyon kényelmes, kellemes belső tér. jó személyzet szolgált gyorsan, udvariasan. Az árak teljesen normálisak. A konyha nagyon ízletes, van egy válogatott orosz és azerbajdzsáni konyha, dolma őrülten finom bárány és csodálatos.
Nem csoda, hogy nincs természetfeletti, mint mindig, barna asztalterítő, szerény asztalok, szolgáltatás normális, mind a személyzet udvarias és barátságos, tetszett a konyhát, ízletes és nagyon olcsó.
Mit lehet mondani egy nagyon csodálatos és spirituális hely, ahol jól szolgálja és etetni teljes. Grillezett húsok ott egyszerűen szétválasztása, az agy is alig szállt ki az asztal mögül. Mindeközben úgy csodálom!
Köszönöm kedves barátaim Baku és Absheron étterem kalauz! Nem tudok segíteni, de pozitív megjegyzéseket ezen a csodálatos helyen. Saját érkezés döntött, hogy megünnepeljük itt. Megdöbbentett a hangulat az étterem, így meleg és otthonos. Játszott nemzeti zene, hanem egy ízletes és gyorsan teljesítette a rendelést! Yum. Kedves személyzet. Mi pihentünk egy siker. Köszönet a csodát a szakácsok! Jöjjön, és élvezze.
Nyáron akkor kap egy csodálatos nyári terasz, van egy szép kilátás és szép környezetben. A menü változatos és olcsó. udvarias személyzet. Van is egy karaoke, így nem csak enni, hanem a jó szórakozást.)
Vezetett a barátokkal, úgy döntött, hogy kalyanchik füst, úgy tűnik, hogy lehetnek más, mint Shisha is finom enni, szeretem igazi műértő a keleti konyha, nem tudok nélküled élni a barbecue, minden nagyon. Figyelmes kiszolgálás.
Között sem az éttermek és kávézók a választás mindig megállítani kaukázusi konyha, azonnal értesítette Absheron. És én, mint egy szerető ízletes hús értékes, szakácsok nagy. Még mindig nagyon sok Szeretem füst vízipipa, vízipipa a legjobb nekem készült Törökországban, de van még egy jó ötlet. Megpróbáltuk, és sikerült.
Nagyon gyakran, hogy oda a barátaival. Véleményem ezen a ponton a legfinomabb vízipipa. Alapvetően megy itt gazdag emberek, de az árak nem túlzó. És mi a helyzet az ének.) Általában azt javasoljuk, hogy menjen oda.
Szép keleti hangulatot. Élvezte ételek azerbajdzsáni ételeket. A szolgáltatási szint, nem tolakodó. Az árak nem harap. Tetszett a vízipipa. Bit feszült karaoke, nem helyénvaló ebben az étteremben, de ez csupán a véleményem, lehet, hogy valaki, mint ő.
Kellemes hangulat, kiváló személyzet. Voltunk egy üzleti útra, és elment vacsorázni Absheron. Nagyon finom étel, lehetetlen volt elszakadni az edényeket. És az ár és a minőség megfelel. Egyes részek elég nagyok ahhoz, hogy azok számára, akik szeretnének egy kis snack szükséges, hogy figyelmeztesse a pincér. Az öltözőben szép és tiszta.