512 Frissítés NMR Omsk

Djon írta (a): 1. Lehet Omszk, hogy minden szükséges alkatrész a frissítés elvégzéséhez, és hogy vannak emberek, akik tenni mindezt a minőséget?

GP és mandzsetta is rendelhető véső sarok problémák nem lesz.

Djon írta (a): 2. Mivel a teljesítmény (sebesség) eredményeként lehet apnutaya MR 512

Nézd meg a fórumon, mintegy 220-240 m / s az SE nehéz golyók

Djon írta (a): Hatsan 125 meghatározott sebességgel 380 m / s kevesebb, mint $ 200

A 380 m / s akkor azt mutatják, csak a sapka, azaz nagyon kis üvegmasszának, sőt, ő lő körülbelül 270-280 m / s kemény, de lehetetlen lőni, mert a vad rezgések és hatását. Plusz, nem minden optika rajta él.

Djon írta (a): vagy csak figyelni, hogy valami komolyabb

Annak ellenére, hogy mit akar, és mi a költségvetés.

Tanácsadások a LAN nem adnak minden kérdésre a fórumon.

Hatsan Bach, Hatsan Lupita, Hatsan ütéseket, de hiányzik. nem csoda, hogy hívják a vödör nyilak. és utómunka, és hogy eszembe, de még így is, a költségek (csak az én véleményem, a kezében, nem túl tetszett az érzés, Murka új design pritno)

vajon mi ez a sok cég kínál nagy teljesítményű puska? Noriko és a skála drágábbak

I nem tud küldeni egy kereső, padló adni. Töltsük fel egy egyszerű, értékesítés nélkül a HP. látni fogjuk, hogy tetszik-e vagy sem foglalkozás. 200 értékesítési és 300 halott a mosómedve nem puska nem lehet megvenni ezt úgy-and-shoot, és napilingom nem szükséges foglalkozni.

még a vásárlás egyéb puskák: vettem 3.3 Murka és értékesített, az úton, 4 változott Gamo tsfh a 9815. ki a dobozból, és lőtt nem sokkal jobb, mint az én Murka, a költségek pedig 3-szor drágább! után napilinga volt persze sokkal érdekesebb, de nem 3-szor) már tulajdonosa a GP és túrák

ha még mindig szeretné, hogy azonnal chvo szál erős, pontosabban a kisebb javításokat. lásd Diana és vayruhi (hi hi hi) vicceltem. látják kínai klónok BAM30, BAM40 például. Kínai nem mindig jelent rosszat. Azt VAM30 otthon van. Nos, aki tartotta érti ő oldalán Murka stick néz kotrók

512 Frissítés NMR Omsk

Köszönöm a tippeket és linkeket fog kinézni. Azt hiszem, először meg kell apnut azok Murka, hogy úgy mondjam podnabratsya tapasztalat, hogy egy ötlet, amit tovább kell lépni. Bár a vásárlás valami komolyabb nem zárja ki, hogy aggályok VAMov hallottam, hogy tőlük egy csomó probléma, és meg akarja változtatni az összes jó pacal, ami elérhető, stabil és nagy sebességű felvételkészítés.
Miután olvasni sok a cikket, és nem nashol információt arról, hogy az RFP a vadászat apróvad?

ronda, és a szó nem alkalmas sdes umestono! a törvény kifejezetten előírják, aki vadászható alkalmazásával légpuska. ott, mint a kacsa biztosan nem, nem fogok vitatkozni sokáig olvasás.

512 Frissítés NMR Omsk

Amennyire én tudom, a törvény szerint, vadászat pneumatika általában tilos.

Nem egészen értem általában vadászat engedélyezett vagy tiltott a pneumatika.

Ez csak akkor engedélyezett a listán, aki lehet vágni, és a bal ahogy emlékszem, egy egér és még egy ilyen lény

512 Frissítés NMR Omsk

Azt nem tudom, hogy a vadászat megengedett a kacsák az SPT, mivel a számos oka lehet, kacsa nem lövöldözés a tilalmat nem sokat látni, IMHO egy légpuska, hogy azért, mert a demokratikus jellegét és a rendelkezésre álló e fegyverek, bár van egy kis ötlet, hogy minden birtokosa pneumatikus hirtelen beront vadászok.

Djon írta (a): Nem tudom, hogy a megengedett vadászat kacsa a SPT, mint oka a tilalom nem látnak sok

Vadászat el van tiltva egy alacsony fogyasztású pneuma, és akkor is, ha hagyjuk, hogy engedélyt a kacsák ott. És az oka a tilalmat az embertelen bánásmód az állatok. Szóval vele első lövés nem öli meg az állatot kínozza, és hogy az állatokkal szembeni kegyetlenség. Élvezi a jogszabályok az Orosz Föderáció itt.

Tanácsadások a LAN nem adnak minden kérdésre a fórumon.

512 Frissítés NMR Omsk

Djon írta (a): Nem tudom, hogy a megengedett vadászat kacsa a SPT, mint oka a tilalom nem látnak sok

Vadászat el van tiltva egy alacsony fogyasztású pneuma, és akkor is, ha hagyjuk, hogy engedélyt a kacsák ott. És az oka a tilalmat az embertelen bánásmód az állatok. Szóval vele első lövés nem öli meg az állatot kínozza, és hogy az állatokkal szembeni kegyetlenség. Élvezi a jogszabályok az Orosz Föderáció itt.

Nos, miért nem ubosh az első lövés, MNU- nem rossz tavaszi munka.

512 Frissítés NMR Omsk

Neron írta (a): Nos, miért nem ubosh az első lövés, MNU- nem rossz tavaszi munka.

hogyan tudnád. Itt vagyok minden alkalommal a forgatás), és soha nem próbálta galambok élnek a lift, ahol szárított búza. yum yum

Djon írta (a): tekintetében VAMov hallottam, hogy tőlük egy csomó probléma, és meg akarja változtatni az összes jó pacal, ami elért egy stabil és nagy sebességű felvételkészítés

Tiszteld Ukrainian fórum, ahol értékesítik, és nem ott, ahol úgy vélik, hogy a kínai ripacs és szar. ahol az értékesítés a tavaszi hazai szabadság, nem változnak, hiányzik Možnosti

512 Frissítés NMR Omsk

Kapcsolódó cikkek