25 tény, hogy nem tudtuk, hogy Madonna, pletyka

Madonna interjút adott a US Weekly, amely az említett 25 ismeretlen tényeket magad. Néhány ezek közül igazán. frank. Nos, polyubopytstvuem!

Mi a kedvenc Madonna dal - „Kurva vagyok Madonna”, és a leggyűlöltebb - „Material Girl”. Nem akarom hallani, mint valaha!

A kedvenc városom - Róma. Hihetetlenül szép, megnyugtatja és nyugtat. Gyönyörű építészet és hihetetlen ételeket. Imádom.

Utálom gombát és csiga. Számomra ez olyan, mint a takony. Drága takony.

Az a személy, csodálom - Paul Farmer, egy orvos, aki részt vesz a kovácsolás az egészségügyi rendszer Haitin és Ruandában.

Az utolsó alkalommal, amikor elmentem a boltba, egy évvel ezelőtt.

Nem hiányzik a gyermekkori Michigan. Általában több mint a semmi.

Legfőképpen szeretnék találkozni Barack Obama elnök. Nem értem, mikor végre találkozik vele? A végén, itt az ideje, hogy hívja meg a Fehér Ház. Bár, talán azt hiszi, hogy ez túl sok nekem. Komolyan, én is szerényebb. Vagy ha a felesége volt Jay-Z. Ez lenne Jay-Z elvitt a második feleségem, lennék szerencsés, hogy meghívást!

Madonna egy fotózásra Interview magazin

A dolog, hogy én soha nem tesz a földön - fur fürdőruha.

A legboldogabb pillanat az életemben - a születés a gyerekeim Lourdes, Rocco, David és Mercy, és két esküvők.

A legkedveltebb része a test - a szemem. A legtöbb nem tetszik a lábukat, mert a tánc vannak undorító.

Azt találták, hogy minden problémát a házasság abból a tényből ered, hogy a házastársak egy fürdőszoba két. Egyedül ugyanaz a csodálatos, hogy nem kell senkinek kiűzni a fürdőszobában, amikor szükség van a magánélet.

A tulajdonságokat a házasság utolsó dolog hiányzik a „feleség”.

Saját legaljasabb gyengeség - pizza és sült burgonyával. És a chips. Szeretem az egészet.

Voltam a félelem, amikor hívtam Alain Delon során én túra Koppenhágában. Azt akartam, hogy meghívja őt, hogy beszéljen a Párizsban. A térdem remegett! Szeretem őt annyira - Soha többé nem láttam újra, csak a filmekben, és szeretik a serdülőkorban!

Nem nézek TV-t. És különben is, szeretem, hogy csak két show - A törvény nevében és ír televíziós sorozat The Fall. Sőt, ezek "The Fall Jamie Dornan", és azt mondják, "The Fall Gillian Anderson."

Egy álom, hogy még mindig szeretnék gyakorolni - randizni egy álom Drake. Csak csókolni.

A legszebb dolog, amit valaha láttam - a lányom Lourdes, játszik a ukulele, és énekel nekem „La vie en rose”.

Saját szépség titkos -, hogy törölje a szemét jeges minden reggel. Jég, jég, baby!

Ha tudtam volna, hogy egy lakatlan szigeten vaníliafagylalttal és Dennis Rodman, szeretném választani Dennis. Van egy nagyon jó humora van, ezen kívül ő lesz képes viselni a ruhát.

Madonna és Dennis Rodman

A legtöbb utálom az emberek képesek „hinni”. Ne vizsgálja, nem következtetéseket levonni, nem kérdéseket feltenni, és azt sugallják. Csak megőrjít. És utálom, ha beszélek valakivel, és azt írja egy szöveges üzenetet.

Nem tudom pontosan megmondani, hogy mi a mai napig ez volt a legrosszabb. Voltak elég sokat. Van egy fontos szabály, hogy az én szeretett: nem kellene akar lenni tőlem több mint két héttel a sorban.

Van klausztrofóbia. Nem maradhatok kis szobában, vagy a tömegben.

Az én tökéletes nap maradok az ágyban. Első álom, aztán felébredek, nézett régi filmeket, ettem az ágyban. Ezután a gyerekek jönnek, hogy megbolondul velem, majd menj vissza aludni. És nem jön ki a szobából.

Kapcsolódó cikkek