19. fejezet Szóval, milyen kutya van egy kereskedelmi értékesítés a kutya - Blair Singer - olvasható
Tehát, hogy milyen kutyát kereskedelmi? Szívós pit bull, ami elég a legkisebb hallooing dobni magát a hajsza? Vagy ha kifinomultabb uszkár, aki érti annak fontosságát első benyomások, a személyes marketing és alkotó kapcsolatot a megfelelő emberekkel?
Vagy retriever, aki soha nem siet a szempontból a fogyasztó számára, és szaglászik, és arra szolgál fel, amíg ő nem fogadja el az alkut.
Vagy csak kíváncsi természetű Chihuahua aki szeret semmit annyira, mint hogy elismert szakértője bármely termék ezen a területen? Azt szeretnénk, hogy egy pillantást mind a „kút minden tudás”?
És talán tacskó, amely jelölés saját területén, ott megáll, ahol illatok szaga, és idővel létre egy bizalmi kapcsolat az ügyfél? Vagy talán Colombo canids, lulls éberségét a leendő vevők egy hamis kényelem és a biztonság, lassan, de biztosan, megfosztva őket az eltökéltség, irányítja a szélén egy szakadék, míg mások már régóta feladta?
És talán vysokoporodnyh Big Dog, aki él csak egy pillanatra - egy nagy bank, ahol megragad a nagy dolcsi? Vagy csak szeretne egy nagy kutya?
Nagyon valószínű, hogy össze több funkciók és jellemzők a különböző fajták. Ön nagyobb valószínűséggel lesz a leggyakoribb superdvornyagoy - a legerősebb és legrugalmasabb típusú kutya a kennelben. Talán egy kereszt között több fajta és minden nap lehet megnyilvánulni egy darab egy adott fajta.
Remélem, hogy ez a könyv ad egy jobb megértése saját és erősségeit. Remélem, hogy hol vannak és mit, és megszűnik a büntet magad, amit nem. Az egyik mítosz a világon az eladások az egyik, hogy mindannyian, annak érdekében, hogy sikeres legyen, meg kell tökéletes, a köldök a föld, hogy minden van, hogy agresszív és ördögi vad harci kutya megbirkózni jól vállalkozásukat. Remélhetőleg ezek a mítoszok is tört, mint egy szappanbuborék. A lényeg az, hogy csak azt kell tudni az erősségei, játszanak velük, és hogy elkerüljék vagy megtalálni kompenzáló pillanatok azok gyengeségeit. Ismerje meg a szokásait a hiányzó kutyák egyéb kereskedelmi és lesz egy tökéletes Superpsom!
Az életemben láttam egy csomó nagy bevásárló kutyák világszerte. Ezek rendkívül eltér egymástól, és fenomenális sikerül, és megy a maga útján. Tudom, hogy ha egy kutya bármilyen fajta, hogy hagyja futni, ahol úgy érzi, a legkényelmesebb, és ha ő boldog, akkor kap hihetetlen eredményeket, és továbbra is tenyészik, és elérni még. De még a legdrágább kutya nem tud megbirkózni a feladattal, ha elküldi azt a rossz helyen.
Az egyik mentorok hívják David. Ő az alapítója a kereskedelmi információs hálózat, és felelős a több sikeres vállalat a direkt marketing, mint bárki Amerikában, és valószínűleg a világon. Ő született egy kutya vér. Itt van, hogyan leírja magát:
David, mi fajta kutya is tudna leírni, és miért?
... Azonban egy pitbull nem az eleganciát. Támad, én nem. Erősen harap és fells a földre, én nem. Remegett a vágytól, hogy elhagyja az ellenfél sebesült vagy halott, soha nem tenne ilyet, tudva, hogy szerettem volna a jövő héten foglalkozni vele. Ő hörgés és azzal fenyeget, én is több mint negyven éves tapasztalattal megtanítottak arra, hogy morog és fenyegetések nem működik. Szeretem, hogy hagyja az ellenfél azzal a gondolattal, hogy ő könyökös ki „a legjobb ajánlatot a városban” - Van egy pitbull, hogy senki sem fáj.
Szóval, szeretnék hozzá egy kis eleganciát. Persze, ha arra gondolok, elegancia, emlékszem afgán agár. De amennyire az afgán, akkor van egy probléma körömbe felfogása ezt a kutyát. Először is, véleményem szerint, ez a leghülyébb állat négy lábon. Talán nem én vagyok a legokosabb ember, de tudom, hogy nem ez a legostobább. Másodszor, a kereslet, hogy maguk nagyon sok figyelmet és gondoskodást. Én szinte nem követel meg. És végül, vannak-díjasok, és nem vagyok.
Van valami elegáns és dobermann. Feleségem Jean hihetetlen dobermann, akivel élt évekig. Doberman néhány olyan, mint én - energikus, nagyon okos, nem igényel sok figyelmet.
Másrészről, azok fél. Az emberek, ha látják, hogy a kutya, azonnal menjen a másik oldalán az utca. Senki nem akar foglalkozni a dobermann. De én szeretem a keveréket a félelem és a tisztelet, amely vonzza a dobermann.
Van is az angol masztiff. Életem során már négy ezeket a kutyákat, úgyhogy kissé elfogult, de masztiff is bizonyos mértékig hasonlít rám. Bár nagy és nyálas, könnyű tartani, nagyon elkötelezett és nagyon szívós. Első pillantásra úgy van valami ijesztő, de ha tudod őket, szeretem őket. Amikor ön velük van, szüksége van egy vállpántos, mert oblizhut akkor tetőtől talpig, és el kell fogadni azt részeként a lény (mint azt általában magával valami jó és rossz).
Tehát, az alapvető tétel: Angol masztiff (nem tévesztendő össze a csak bika-masztiff, ami sokkal kisebb méretű, és nagyon rossz a természetben).
Mi a két legfontosabb jellemzőit szükséges megbirkózni jól eladásra?
Ez a kérdés sokkal könnyebb, mint a korábbi.
Miután ezt mondta, Dávid azt mondta: „Ha tudtam csinálni az Ön számára az XYZ, akkor szeretne fizetni X százalék” És azt mondta: „Ha meg tudod csinálni, itt a helyzet!„Minden olyan egyszerű!
„Adj nekik mindazt, amire csak vágynak!”
Másodszor, megtanulnak kommunikálni az emberekkel. Ha megy a repülőtérre, hogy elkapjon egy gépet, repül el kilenc órakor, és kiderül, hogy a járatot törölték előtti napon 11:00, elkezdi rázni „Miért nem hívtál? Tudnám intézni alternatív találkozó”. Ha megígérem, hogy valaki ad tájékoztatást csütörtökön és nem tudja, hívja ezt a személyt csak tanulni róla, és azt mondja: „Blair, nem tudok adni az információt most, mint ígérte. Akkor kapja meg pénteken 11:00. Majd hívlak ezen adatokkal és visszaigazolást küld a fax, és ha nem lesz az irodában előtte e-mailben, hogy a minden esetben meg fogja kapni. " Mindig az emberekkel, akik a hívást. Válasz gyorsan. Meg kell előre az igényeinek ügyfél és hívja őt, mielőtt vonzó lesz neked. A kész munkát, az ügyfélszolgálat, és elmondja neki, hogy - nem várja meg, amíg ő kéri, akkor kap egy helyzetjelentést. Mindig tartja a kapcsolatot vele.
Igaz vadászkutya nagyra becsülik az illatát.
Azt kérték a két dolgot. De a harmadik. Vegye ki a 1000-es érdeklődés felelősséget. Nincs mentség, mint például: „Ez elveszett a szállítás során.” Nincs mentség, mint „Ez volt hosszabb, mint amire számítottam.” Nincs mentség, mint például: „A könyvelő nem jött ma.” Nincs bocsánat. Ha fonott - készülj fel a felelősséget. „Hé, Blair, megígértem tegnap egy füzet, de még nem alakult ki. Elnézést, küldök ma. Szíves elnézésedet kérjük, én sodort. " Ez az út, barátom.
Többek között a mítoszok, hogy megnyílt a korábbi, remélem megérti a kereskedelmi kutya mentális telepítést, akkor is, ha nem működik ezen a területen. A lényeg az, hogy mindannyian minden alkalommal eladni vagy tárgyal. Nem mindenki gyakorló kutya kereskedelemben. Akkor mentálisan úgy, hogy az eladás - nem a kedvenc dolog, akkor lehet dolgozni egy olyan területen, amely, mint azt gondolnánk, nem kapcsolódik az eladást, és ezen okok miatt, hogy a kutya veleszületett tulajdonságok lehetnek alvó.
Azonban még tudni a saját jellemzői a mindennapi érintkezés fontos a siker minden, amit teszel. Ahogy az emberek, azt feltételezzük, hogy minden ember olyan, mint nekünk. Például, ha egy menedzser, lehet, hogy nem szívesen bízza valaki konkrét munkát, mert úgy gondolja, szörnyű munkát. De milyen borzasztó az Ön számára, akkor lehet, nagyon szeretem. Ezért képes felismerni a fajta körülöttünk élők sokkal értékesebb, mint a képesség, hogy eladja. Hogy milyen típusú kutya házas? És mi a helyzet a barátaiddal? A főnöke? A tudás a viselkedése és jellemzői a körülötted segít fenntartani őket a hatékonyabb kommunikációt és velük együtt élni harmóniában.
Nem kell, hogy a bőr egy orrszarvú és egy ösztön, hogy megöli a tigris, a vadászaton a túlélés érdekében, és boldogulni ebben a szakmában. Nem kell, hogy ezt a típusú ember, hogy ki az élet, amit akar. Akkor is magukat, hogy elérjék a kívánt sikert, és mindig igaz, hogy magát, megérteni az erősségei, és megtanulják, hogy kézben tartva és az érzelmek.
Hiszem, hogy van egy szakma, hogy szorosabb kapcsolatba a kihívásokra válaszul a világon, amely lehetőséget befolyásolására és eladni. De hol máshol fog megnézi magát, és megtudja, ki is vagy valójában, és mit jelent az adott napon? Ragyogó ügynökök mindenhol. Egyesek az első sorban, míg mások még hibernált állapotban van. Lennék találgatás, ha azt mondanám, hogy ha lehetne egy fáradhatatlan vadászkutya a megfelelő helyzetben. Ezek az emberek nagy gyártók változik a motor és motiváló elején a társadalom.
Mivel a kereskedelmi kutya van, hogy néha az arcon a kudarc, az elégedetlenség és frusztráció. Akkor is áthaladnak a vállalkozások, az izgalom, a szenvedély és a szomjúság a siker. Az életben ritkán mindent egyensúlyban van, mégis minden pillanatban ad egy esélyt, hogy jobb.
A kutya nem vonul vissza. Ez egészen a végéig tele van energiával és optimizmussal. Ezért azt az elképzelést, kereskedés a kutya született. Mindannyian képesek szembenézni a félelmeiket, mindannyian képesek eladni, mindannyian képesek elérni a legbecsesebb vágy, mi minden van a szellem a vadász és a képesség, hogy optimista számíthat az esélye.
Bárki is volt - az értékesítési, az alkalmazottak, a partnerek, vagy a gyerekek - mind szeretnek nyerni. Az Ön feladata, hogy a legjobbat hozza ki a maguk, így lehet, viszont a legjobbat hozza ki őket, és ad nekik egy győzelem ízét. Ő már ott van. Ha ezt okozza, spontán izgalom, akkor befejeztük a oktatási vezetője a csomagolás, és sokan képesek lesznek inspirálja. Ön nyeri, és a csapat nyeri is. Lesz életére ezer ember, akikkel soha nem is találkoznak. Életük és üzleti lesz jobb, köszönhetően a erőfeszítés.
Ne feledje, hogy minden kutya a nap az öröm. Előbb-utóbb eljön ez a nap, és a győzelem a siker. Ragadja meg az alkalmat, és használja azt - ünnepelni és élvezni.
Ahogy az emberi lények, emlékszünk főleg, amit látunk. Ha azt vesszük észre, mosoly egy jóváhagyási jel. Ha látjuk, hogy egy ismerős arcot, emlékszünk egymást. De a kutya fog emlékezni, amit illata. Amint emlékeznek a szaga a tranzakció, akkor képes lesz arra, hogy nyomon neki sok mérföld. Ez ugyanaz a vadászat szag. Bízz a szaglás és megtanulják a kereskedelem mint a kutyák.
Legyen a mester az érzelmek, és élvezheti a szabadságot, a hatalom és a tudás, hogy maguk irányítsák életüket, és hogy soha senki nem fogja már nem tart.